- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi yaa, tam olarak nasıl yapıyor bi anlatsana, ilk fırsatta denerim ben bunu. Geçen bahsettiğim çadırlardan manda tereyağı da aldım
aa süper! ne dedi, ne verdi? çok hızlı gelişti herşeySamsonn geldim doktordan
Bi kavanoz var arada yedim ama kesmiyooooohormonlarım coştuuuu güneş açıyo gibi aslında bi yürüyüp gelsem mi napsam
karatay yapmıyorum
sadece ben buraya şekersiz diyete katıldım
Mutlaka denicem Thank youuuHurmaları tavaya koyuyorsun, bir miktar tereyağı ve üzerini kaplayacak biçimde su ekliyorsun. Suyu çekene kadar çeviriyorsun ve suyunu çektiğinde al sana en sevdiğim tatlı. :)
Bak aynı şey çekirdeksiz kuru üzümde de yapılıyor ve bu da çok güzel oluyor ama bana çok şekerli geliyor bu.
Mutlaka denicem Thank youuu
Evde hurmam hep stok zaten
Afiyet, şifa olsun
sarı sarı, taze hurmalardan mı? ben sevmiyorum onu ya, yapış yapış, çok tatlı oluyor dediğin gibi.dallı tunus hurmasi almişim şok marketten.
sarı sarı, taze hurmalardan mı? ben sevmiyorum onu ya, yapış yapış, çok tatlı oluyor dediğin gibi.
Hurma dediğin Peygamberin memleketinden gelecek, başkasını tanımam valla
evet osarı sarı, taze hurmalardan mı? ben sevmiyorum onu ya, yapış yapış, çok tatlı oluyor dediğin gibi.
Hurma dediğin Peygamberin memleketinden gelecek, başkasını tanımam valla
Sabubdan dolayı ph dengesini bozmusum,2 kapsül mantar ilacı bir de krem verdi. Suyla yıka sadece,kremi sür temiz tut geçer zaten dediaa süper! ne dedi, ne verdi? çok hızlı gelişti herşey
nooo, onlar kudüs hurması işte, israil den geliyor, genetiği ile oynanmış olma ihtimali çok fazla ki ben tadını da sevmem.Medine hurması dediğin şu kocaman hurmalar mı? :)
geçmiş olsun canım, bak hiç korktuğun kadar değilmiş di mi?Sabubdan dolayı ph dengesini bozmusum,2 kapsül mantar ilacı bir de krem verdi. Suyla yıka sadece,kremi sür temiz tut geçer zaten dedi
Yaaa kremi nasıl surucem oraya iyice iç tarafta ama Geçer dimii
kudüs hurmasi israilden mi kız allah pofuu ne yaptın o kudus hurma almişti kek yapmıştınooo, onlar kudüs hurması işte, israil den geliyor, genetiği ile oynanmış olma ihtimali çok fazla ki ben tadını da sevmem.
Medine hurması daha ince, kuru yapıda oluyor, ama çook çeşidi var.
Yok yok değilim bekarım. .bugün gidicem doktora
Evettttgeçmiş olsun canım, bak hiç korktuğun kadar değilmiş di mi?
Gittim gittimDr'dan çekinilecek bir şey yok. Ben de bekarken gittim. dıştan baktı içe yayılmış mı diye kontrol etti o kadar.