• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

hadi yaa, tam olarak nasıl yapıyor bi anlatsana, ilk fırsatta denerim ben bunu. Geçen bahsettiğim çadırlardan manda tereyağı da aldım :halay:

Hurmaları tavaya koyuyorsun, bir miktar tereyağı ve üzerini kaplayacak biçimde su ekliyorsun. Suyu çekene kadar çeviriyorsun ve suyunu çektiğinde al sana en sevdiğim tatlı. :)

Bak aynı şey çekirdeksiz kuru üzümde de yapılıyor ve bu da çok güzel oluyor ama bana çok şekerli geliyor bu.

Hurmaları tavaya koyuyorsun, bir miktar tereyağı ve üzerini kaplayacak biçimde su ekliyorsun. Suyu çekene kadar çeviriyorsun ve suyunu çektiğinde al sana en sevdiğim tatlı. :)

Bak aynı şey çekirdeksiz kuru üzümde de yapılıyor ve bu da çok güzel oluyor ama bana çok şekerli geliyor bu.
Mutlaka denicem :kk77: Thank youuu :KK200:

Evde hurmam hep stok zaten :halay:

sarı sarı, taze hurmalardan mı? ben sevmiyorum onu ya, yapış yapış, çok tatlı oluyor dediğin gibi.

Hurma dediğin Peygamberin memleketinden gelecek, başkasını tanımam valla :rolleyes:

Medine hurması dediğin şu kocaman hurmalar mı? :)

nooo, onlar kudüs hurması işte, israil den geliyor, genetiği ile oynanmış olma ihtimali çok fazla ki ben tadını da sevmem.

Medine hurması daha ince, kuru yapıda oluyor, ama çook çeşidi var.
kudüs hurmasi israilden mi :KK57: kız allah pofuu ne yaptın :D o kudus hurma almişti kek yapmıştı:D

Back