Ben de instagramı yeni keşfedenlerdenim. Yaw bunda yemekten başka bişey yok, millet kafayı yemekle bozmuş diyordum, meğer neye bakıyorsan, o konuda videolar hep sana çıkıyormuş
Şu çikolata akan videolara bayılıyorum ben de ya... yok lokma dünyası, yok çikolata bilmem ne, sansebastiaan falan, resmen seyrederek bile mutlu oluyorum
ben de acıktım. o sebeple 6-7 tane çiğ fıstık yedim.Ayy şu instagramda yemek videoları var ya izledikçe acıkıyrmdaha yemeğe var, açken sen sen değilsin tarzı moda girdim canımm nasıl çorba çekyrr puuufff ama gel gör evde yemek yiyen bi ben öğlen kuru yedm akşam da yicm
İnş canım ama onlara yaparken kendine de ayrı bi şeyler yapbir de hafta sonuna misafirim olacak. onlara bir şeyler yapacağım.
Yemek istemiyorum inşallah irademe sahip çıkabilirim.
oooww simiittttt :) benm de cnm istyr bugün15.04.2019-Muhteşem Programın 26. Günü:
- Kahvaltı (omlet, peynir, zeytin, yeşillik, ceviz)
- Ara [sütlü kahve, yarım simit (bam bam bam), portakal]
- Akşam (çorba, dolma, cacık, çilek)
- Spor: Didem Fitness 11. Gün + 2 mile Leslie Sansone's Walk at Home + 100 squat + 40 sn (Gün bitmeden hepsini yapmış olacağım.)
26. günüm tamamdır.
ŞEKERSİZ 26. GÜNÜ TAMAMLAYANLAARRRR
Samsonn hande_buse CKbeautyandsheer E ekilem81 pofu @Summer-girl
SİL BAŞTAN ŞEKERSİZE BAŞLAYANLAR
@orkidekaramel
BİLDİRİM YAPMAYANLARRR
@blackkrosee21BenimKemiklerimiri
kızlarr herkesin bugünü atlattığını tahmin edebiliyorum ama bildirim gelmediği için bi şey diyemiyorum
26. günün sonu
@orkidekaramel senin kaçıncı günün oldu bak gene unuttum
geriye sadece ve sadece 63 gün oldduuu aman tannrrıımmm
1 ayın dolmasına sadece 3 günümüz var
4. haftaya 3 günümüz var
programın sonlanmasına sadece 63 günümüz var
bu gerçekten harikaaaa
zaman avucumuzdan akıpp giddiiyoorr
hepinizi çok seviyorummm
afiyet olsun tatlımAkşam
-ispanak
-peynir
kendi listeme mi dönsem napsam
afiyet olsun tatlım
kendi listeme mi dönsem napsamayyyy kafamda deli sorularrr
ben bıraksan neler yicemmİnan bir oturuşta 2-3 simit yiyecek kapasitedeydim ama irade işte, yarımda bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?