Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Aynen oyle,kilo sabit kalsa / artsa dahi inceliyorsan mezura ölçün de azalır. Ben 21 martta almıştım, 21 haziran gelsin atacağım aradaki farkı

Ben de 1 ayı tamamladığımızda diğer 2 aydaki değişimi görmek adına ölçü alayım o zaman. :)

Sllmmmmm bn geldimm beybilerrr

Hemen özetimi yazıyorum

Sabah 1 koca bardak su

Kahvaltı 07.30

Zeytin peynir salatalık 1 küçük muz çiğ yer fıstığı ve çekirdek

Öğlen 13.00
Bakla yoğurt salata

Saat 2 gibi sade filtre kahve ve şekersiz çay

Akşam 18.30
Salata kendi suyunda pişmiş tavuk göğüs ev turşusu

Spor: bugün off yaptım

Su: 3 litre oldu

Çok güzel, afiyet olsun

Mutla haftasonları güzel hatunlar.
Güne süper başlayıp sonra zıbıttım maalesef.
Kahvaltım şöyle:
Öğleden sonra misafirlerim vardı. Pizza söyledik.

Mutla haftasonları güzel hatunlar.
Güne süper başlayıp sonra zıbıttım maalesef.
Kahvaltım şöyle: Eki Görüntüle 2258238
Öğleden sonra misafirlerim vardı. Pizza söyledik.
aboooo o pizza yendi yaniiikarbola kendiniii
Hakkaten canım ya, bunun ağacı olsa içimden çıkardı herhalde
Senin görseller müthiş. Bacaklar acayip farketmiş.
tşk ederim cnm
O resim p90xin ilk günlerinde çekildi şuan daha da ince

aboooo o pizza yendi yaniiikarbola kendiniii
tşk ederim cnm
O resim p90xin ilk günlerinde çekildi şuan daha da ince
Hep sizin yüzünden, kebaplar, lahmacunlar derken, ben de kendimi pizza deryasinda buluverdim

Helal valla canım ya, şu sendeki spor azminin 3 te1i bende olsa yeter. Dur yarın eliptik yapayım inşallah. Yalnız bugün değil yarın yine

Heee hemennn bn suçluyumayrıcana bn dün 12 kilo ile bacak çalıştım üstüne karın üstüne eliptikkkkkk yediğim lahmacunun kenarı bile kalmadı

Heee hemennn bn suçluyumayrıcana bn dün 12 kilo ile bacak çalıştım üstüne karın üstüne eliptikkkkkk yediğim lahmacunun kenarı bile kalmadı
O nasıl oluyor ya? Kiloları bacağa mı bağlıyorsun? 12 çok değil mi?

pofu kuzu yaaben şimdi 30dk leslie arkasına bacak piates yaptım. 20dk önce de spor sonrası diye bi çay bardağı süt içtim bişi olur mu Kötü mü ettim?

pofu kuzu yaaben şimdi 30dk leslie arkasına bacak piates yaptım. 20dk önce de spor sonrası diye bi çay bardağı süt içtim bişi olur mu Kötü mü ettim?
Süt yerine kefir daha ii cnm sütte laktoz var kas gelişimini yavaşlatyr ama bi şey olmaz mrk etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…