- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
Aynen oyle,kilo sabit kalsa / artsa dahi inceliyorsan mezura ölçün de azalır. Ben 21 martta almıştım, 21 haziran gelsin atacağım aradaki farkı
Aynen ☺ before after yaparız ☺Ben de 1 ayı tamamladığımızda diğer 2 aydaki değişimi görmek adına ölçü alayım o zaman. :)
Aynen ☺ before after yaparız ☺
AnlaştıkTamamdır, haftaya alırım ölçülerimi.
Çok güzel, afiyet olsunSllmmmmm bn geldimm beybilerrr
Hemen özetimi yazıyorum
Sabah 1 koca bardak su
Kahvaltı 07.30
Zeytin peynir salatalık 1 küçük muz çiğ yer fıstığı ve çekirdek
Öğlen 13.00
Bakla yoğurt salata
Saat 2 gibi sade filtre kahve ve şekersiz çay
Akşam 18.30
Salata kendi suyunda pişmiş tavuk göğüs ev turşusu
Spor: bugün off yaptım
Su: 3 litre oldu
Eki Görüntüle 2258202
Sağ ol tatlımmÇok güzel, afiyet olsun
Ben menemen yedim yumurta iştemedi canımSağ ol tatlımm
Ya yumurta yemedm ya bi açlık var bugüb
Yarın 2 yada 2.5 yapcam 13.30da sınavım varBen menemen yedim yumurta iştemedi canımyarın yeriz artık ya
Allah zihin acikligi versinYarın 2 yada 2.5 yapcam 13.30da sınavım var
Hakkaten canım ya, bunun ağacı olsa içimden çıkardı herhaldeafiyet olsun karabuğday olcan bu gidişle
aboooo o pizza yendi yaniiiMutla haftasonları güzel hatunlar.
Güne süper başlayıp sonra zıbıttım maalesef.
Kahvaltım şöyle: Eki Görüntüle 2258238
Öğleden sonra misafirlerim vardı. Pizza söyledik.
tşk ederim cnmHakkaten canım ya, bunun ağacı olsa içimden çıkardı herhalde
Senin görseller müthiş. Bacaklar acayip farketmiş.
Hep sizin yüzünden, kebaplar, lahmacunlar derken, ben de kendimi pizza deryasinda buluverdimaboooo o pizza yendi yaniiikarbola kendiniii
tşk ederim cnm
O resim p90xin ilk günlerinde çekildi şuan daha da ince
Heee hemennn bn suçluyumHep sizin yüzünden, kebaplar, lahmacunlar derken, ben de kendimi pizza deryasinda buluverdim
Helal valla canım ya, şu sendeki spor azminin 3 te1i bende olsa yeter. Dur yarın eliptik yapayım inşallah. Yalnız bugün değil yarın yine
O nasıl oluyor ya? Kiloları bacağa mı bağlıyorsun? 12 çok değil mi?Heee hemennn bn suçluyumayrıcana bn dün 12 kilo ile bacak çalıştım üstüne karın üstüne eliptikkkkkk yediğim lahmacunun kenarı bile kalmadı
Yok kuzu zaten total 8 ile çalışıyodumO nasıl oluyor ya? Kiloları bacağa mı bağlıyorsun? 12 çok değil mi?
Süt yerine kefir daha ii cnm sütte laktoz var kas gelişimini yavaşlatyr ama bi şey olmaz mrk etmepofu kuzu yaaben şimdi 30dk leslie arkasına bacak piates yaptım. 20dk önce de spor sonrası diye bi çay bardağı süt içtim bişi olur mu Kötü mü ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?