- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Aminnnnnn inşallah.evet yaa, o kullandığın ilaçlaraa rağmen süper gidiyorsun. İnşallah bebiş de sağlıkla gelsin, onda sonra tüm bu zorluklaraa son ve bir manken anne sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnnnn inşallah.evet yaa, o kullandığın ilaçlaraa rağmen süper gidiyorsun. İnşallah bebiş de sağlıkla gelsin, onda sonra tüm bu zorluklaraa son ve bir manken anne sen
ahahah dimiiiii beyne şeker lazıımmmay ekilem 500 vermiş, geri aldım. Hep şekersizlikten bunlar
aayyy hadi bu haftalıkk haftaya gene ben olliicciimmm kraliçeeeAllaam bu günleri görecekmiydim 1. olmuşummmmm
Tebriklerinize teşekkür ederim
afiyet olsun cnm şu kahvaltıları da düzenlesen süper olcakSabah
-kahve
-elma
ögle
-patlican yemegi
-haslama brokoli
-marul-havuç-mor lahana salata
-kısır
-ayran
sen hayırdrr kardeşş kimden yanasınpofunun tahtın aldin tebrik ediyorum
aferin gıızz sana ben de lehmecun gömdüm geldimöğlen çorba ve taşkebabi :)
bugün doğum günü vardi pastayi almadim kendime kocaman aferin
olur öyle zamanlar cnm sıkma canınıbu hafta benim için çok yoğun haftaydi müfettişler vardi bide sinavada çalışamadim. evde zamanim olmuyor çocuk ilgi istiyor bide
gerçekten ben inanilmaz yoruldum
mevsimsel sorunu yaşıyorum ben bitkinim
sinavim çok kötü geçecegi biliyorum kitaba hiç bakmadim yaaa of
gız sen ilk iki hafta birinciliği kimseye vermedinahahah dimiiiii beyne şeker lazıımmm
aayyy hadi bu haftalıkk haftaya gene ben olliicciimmm kraliçeee
afiyet olsun cnm şu kahvaltıları da düzenlesen süper olcak
sen hayırdrr kardeşş kimden yanasın
aferin gıızz sana ben de lehmecun gömdüm geldim
olur öyle zamanlar cnm sıkma canını
şu 48 bedenlik mor elbisemi abimin çocuğunun mevlidinde giyecegim. 46 bedene düşmem lazim bayrama kadar yani 75 :)ben de gittim geldim
yemişlerimi aldım, çiğ yer fıstığı ve çekirdek
işimi halledemedim ama neyse hava almış oldum
bol bol kabin gezdim gözüme 1-2 şey kestirdim indirime girince alıcam inş
boynum çok ağrıyodu pek dolaşamadım
lehmecunu gömdüm ama karnım şişti
sporu nasıl yapcaksam bakalım
ahahah incecik hamur yaaa ekmek yemiyorum ama bi de 1 tane yedim zaten o kadarcık olsunngız sen ilk iki hafta birinciliği kimseye vermedin
fulias aldi birinciliği
haftaya kim olucak bakalım hiç belli olmaz işler
birinci ikinci üçüncülük degil de kilo verdiğime mutluyum :)
benimde canim çekti lehmecunde un var yenir mi:/
kebap olsa daha mantıklı derim
kendini şartlandırma cnm olabildiğin en düşük kiloya gelmeye çalışşu 48 bedenlik mor elbisemi abimin çocuğunun mevlidinde giyecegim. 46 bedene düşmem lazim bayrama kadar yani 75 :)
tahmin ettim o kiloya ulaşmak istiyorum olacak mi:/ahahah incecik hamur yaaa ekmek yemiyorum ama bi de 1 tane yedim zaten o kadarcık olsunn
kendini şartlandırma cnm olabildiğin en düşük kiloya gelmeye çalış
bnm de d vit eksikti ama ben 11.5 kilo verdmtahmin ettim o kiloya ulaşmak istiyorum olacak mi:/
demir ve b12 vitamin değeri iyi olsaydi cabucak ulaşırdım.:/
zor veriyorum kilolara.. öle hırs yapıyorum ki .dişimi sıkıyorum
kaç ayda 11,5 verdin?bnm de d vit eksikti ama ben 11.5 kilo verdm
o yüzden d vite pek inanmıyorum o konuda
2 aykaç ayda 11,5 verdin?
hayırrrr hareket ettttya ben uyumak istiyorum
Salçalı patlakafiyet olsun cnm ben gene eliptik üstündeympofu gün içinde yediklerim şöyle
Sabah 1 haşlanmış yumurta, 2 ya da 3 adet ballı kaymaklı patlak ( bal toplamda 1 çay kaşığı anca), yarım salçalı patlak
Gün içinde 3 ceviz, 1 kase yulaf krakeri, 1 patlak ve 1 adet konserve uskumru.
Akşamı da yazarım
aman dikkat yaa, eliptik üzerinden mesaj mı yazıyon?hayırrrr hareket etttt
Salçalı patlakafiyet olsun cnm ben gene eliptik üstündeym
Heee kolllarını kullanmym kuzumaman dikkat yaa, eliptik üzerinden mesaj mı yazıyon?
Ne kadar süre eliptik yapıyorsun?
bir kerede daha fazlasına gerek yok zaten, çok iyiHeee kolllarını kullanmym kuzum
Valla bacak karından sonra max 30 dakka dayanıyorum zTen şuan su akıyo her yanımdan
Zaten canım çıkto şuan, 12 kiloyla bacak çalıştımeliptiği iman gücüyle yapyrmbir kerede daha fazlasına gerek yok zaten, çok iyi