ooww kolay gelsinn cnmmGünaydınnnnnnn çok yoğunum kızlar uğrayamayabilirm
Ay benim vücut ölçülerimi aldılar dün yazayım buraya
Kol 33
Omuz 106
Bel 79
Basen 103
Göğüs almadılar utandı herhaldebence 100 ü var. onu da evde ölçeriz.
90 60 90 a ne kalmış şurada
tartı günleri pek bi çabuk geliyor sankimGünaydın Kızlar!!
Hakkaten ne ara 21. gün oldu ya? Tartı da çok çabuk geldi sankiii. Şeker bizden korksun artık.
Spor salonunda her ay alıyorlar önceki ay ile kıyaslıyorlar. 2 3 cm sadece belim ve basenim incelmiş. Kollar aynıGünaydın Kızlar!!
Hakkaten ne ara 21. gün oldu ya? Tartı da çok çabuk geldi sankiii. Şeker bizden korksun artık.
Diyetisyen mi aldı canım? niçin ki?
yok kız niye satacam satarsam 100 trilyona satarimBen de şimdi tam Orkide neredeee, sattı mı bizi yoksa diyecektimaynen böyle devam, sakın bozmak yok
Evetttt
girecekmisinEvettttordan da takip ediyorum
afiyet olsun cnm bn de pazara gidicem hurrmmaaa diye bağırıyor hücrelerimEpeydir sizi enfes görsellerimden mahrum bıraktım
Kahvaltım:Eki Görüntüle 2256820 işe gelince çayla atıştırmalık :Eki Görüntüle 2256821 Eki Görüntüle 2256822 öğle yemeğim. Aslında bunu akşam yemeği niyetine getirmiştim ama, can sıkıntısından yedim şimdii. Aşkama canım kırmızı et istiyor
ayy bilmiyomgirecekmisin
AA bende de hiç eksik olmaz. Sakın kudüs diye satılanlardan alma. Medine hurması al.afiyet olsun cnm bn de pazara gidicem hurrmmaaa diye bağırıyor hücrelerim
ayy bilmiyomuzaktan takip etmek daha mantıklı sankim
Kudüs niye almayayım ? Valla aldm zatwn bi yer satıyoduAA bende de hiç eksik olmaz. Sakın kudüs diye satılanlardan alma. Medine hurması al.
neyse, geçmiş artık. Bir daha ki sefere anlatayımKudüs niye almayayım ? Valla aldm zatwn bi yer satıyodu
Pekiii bn bunlarla datlu yaparımneyse, geçmiş artık. Bir daha ki sefere anlatayım
yes, evde herkes yesin.Pekiii bn bunlarla datlu yaparım
ahahahayes, evde herkes yesin.Smoothy falan da olur, bak benim de canım çekti..oldu mu şimdiii
Tacımıı sana bırakayım diyooonahahahahatta akşama bunlardan bişeyler yapam bildiğin 1 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?