Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

ayy cnm bi kahve istiyor aman tanrrıımm kaç gündür türk kahvesi içmedim hatta ben meyve de yemedim bu işde bi gariplik var

Tam 1 saat 45 dk sürdü antremanım. Aralıksız. Programım da değişti.
Menümde şöyle bir çirkin
Saat 10 sade kahve 3 kuru kayısı
Saat 13 2 tavuk pirzola brokoli azcık bulgur pilavı
Şimdi 1 kase pulbiberli limonlu yoğurt

No şeker ve minik karbonhidrat. bulguruda spora gidicem diye yedim enerjisiz kalıyorum sonra.

günaydın Şekersiz 20 gün mü ben saymadım bile bı kere puding yemeseydim 20 gün olacaktı ama isfini bozmadan devam ettim şeker hiç canım çekmedi dün akşam öyle canım çekti ki yemedim vücut kendine geldi enerji geri döndü çok mutluyum

Ay benim vücut ölçülerimi aldılar dün yazayım buraya
Kol 33
Omuz 106
Bel 79
Basen 103
Göğüs almadılar utandı herhalde bence 100 ü var. onu da evde ölçeriz.
90 60 90 a ne kalmış şurada

Ben basladigimda 2. dersten sonra birakmistim, bacaklarim oyle kotu olmustu ki destek almadan kalkamiyordum, o derece yani. Biraz ara verdim, bomba gibiyim su an.

Bende başlamak istiyorum çakralarım biraz açılsın. Şu ara vücudum uyuyor. İşler yoğun teftiş hazırlığı var var oğlu var

Ay benim vücut ölçülerimi aldılar dün yazayım buraya
Kol 33
Omuz 106
Bel 79
Basen 103
Göğüs almadılar utandı herhalde bence 100 ü var. onu da evde ölçeriz.
90 60 90 a ne kalmış şurada
Omuzu nasıl ölçüyolar ya bi omuzdan diğerine doğru mu

Bende başlamak istiyorum çakralarım biraz açılsın. Şu ara vücudum uyuyor. İşler yoğun teftiş hazırlığı var var oğlu var
Ah ah bahar fena çarptı seni canım, ana bü an önce o miskinliği atmalısın yoksa hep uyumaya eğilimli olcan

valla benim de arada çekiyor bi şeyler ama sora unutuyorum aman diyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…