- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Ben basladigimda 2. dersten sonra birakmistim, bacaklarim oyle kotu olmustu ki destek almadan kalkamiyordum, o derece yani. Biraz ara verdim, bomba gibiyim su an.
Omuzu nasıl ölçüyolar ya bi omuzdan diğerine doğru muAy benim vücut ölçülerimi aldılar dün yazayım buraya
Kol 33
Omuz 106
Bel 79
Basen 103
Göğüs almadılar utandı herhaldebence 100 ü var. onu da evde ölçeriz.
90 60 90 a ne kalmış şurada
Ah ah bahar fena çarptı seni canım, ana bü an önce o miskinliği atmalısın yoksa hep uyumaya eğilimli olcanBende başlamak istiyorum çakralarım biraz açılsın. Şu ara vücudum uyuyor. İşler yoğun teftiş hazırlığı var var oğlu var
Mezurayla omuzumu çevreledi. Göğüs ölçer gibi omuz hizasından.Omuzu nasıl ölçüyolar ya bi omuzdan diğerine doğru mu
Deniycm şimdi bakalım yapabilcek miyimMezurayla omuzumu çevreledi. Göğüs ölçer gibi omuz hizasından.
valla benim de arada çekiyor bi şeyler ama sora unutuyorumgünaydın Şekersiz 20 gün mü ben saymadım bilebı kere puding yemeseydim 20 gün olacaktı ama isfini bozmadan devam ettim şeker hiç canım çekmedi dün akşam öyle canım çekti ki yemedim vücut kendine geldi enerji geri döndü çok mutluyum
Dik durup önden birleştirdiysen aşağı yukarı doğru olmuştur. Valla omuz ölçüsü ne işimize yarıycak bilmiyorum
Dik durup önden birleştirdiysen aşağı yukarı doğru olmuştur. Valla omuz ölçüsü ne işimize yarıycak bilmiyorumayrıca geniş omuz iyidir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?