• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

onun eski halini görsen inanamazsınnnn, çok kiloluymuş, instagram hesabında vardı sanırım
Çok tatlı bir kadın ben çok sevdim. Bu programı yazın haziran temmuz ağustos olmak üzere 3 ay tekrar edicem şuan okuldan dolayı elimden geldiği kadar yapmaya çalışacağım ama kaçmaz artık 🤣 sabah Karatay yaptım hala acıkmadım

Çok tatlı bir kadın ben çok sevdim. Bu programı yazın haziran temmuz ağustos olmak üzere 3 ay tekrar edicem şuan okuldan dolayı elimden geldiği kadar yapmaya çalışacağım ama kaçmaz artık 🤣 sabah Karatay yaptım hala acıkmadım
kesinlikle güzel bi eğitmen
güzel anlatyr hareketleri yanlış yapmana müsade etmiyorum
benim ilk göz ağrımdır kendisi :)

ben de tepinmeye gidiyorum bugün kardiyo günü ama bennn üstüne karın da çalışcam tabikisi :D

pofu pofu günü kapatıyorum.

Sabah pastırmalı yumurta, biri salçalı 3 adet karabuğday patlağı ve bol yağlı roka + tere yedim.

İşe gelince çayın yanında yulaf gevreği atıştırdım.

Şimdi de kekli zeytinyağlı peynir, 2 adet patlak, ve yine karabuğday keki yedim, limonlu ıhlamur da içtim kekle ;)

Akşam yemeğimi de hatzrlıyorum tavuk göğsü haşladım kesip
pofu pofu günü kapatıyorum.

Sabah pastırmalı yumurta, biri salçalı 3 adet karabuğday patlağı ve bol yağlı roka + tere yedim.

İşe gelince çayın yanında yulaf gevreği atıştırdım.

Şimdi de kekli zeytinyağlı peynir, 2 adet patlak, ve yine karabuğday keki yedim, limonlu ıhlamur da içtim kekle :KK66:
Afiyet olsun kızlarrr
Bn de sporu anca bitirdim yemek yicm birazdan😋😋😋
aypare ackerman aypare ackerman bn de daavukk yicciimmm

09.04.2019-Muhteşem Programın 20. Günü:

- Kahvaltı (tost, peynir, zeytin, domates, salatalık, ceviz)
- Ara (kahve)
- Akşam (mercimek koftesi, ayran, cilek)
- Spor: Didem Fitness 5. Gün + 2 mile Leslie Sansone's Walk at Home + 50 squat + 25 sn plank (saat 7 gibi hepsini yapmaya baslayacagim, degisiklik olursa yazarim)

20 gunu devirmisiz. Helal olsun bize! 💪

20. günüm tamamdır pofu pofu . 💚

09.04.2019-Muhteşem Programın 20. Günü:

- Kahvaltı (tost, peynir, zeytin, domates, salatalık, ceviz)
- Ara (kahve)
- Akşam (mercimek koftesi, ayran, cilek)
- Spor: Didem Fitness 5. Gün + 2 mile Leslie Sansone's Walk at Home + 50 squat + 25 sn plank (saat 7 gibi hepsini yapmaya baslayacagim, degisiklik olursa yazarim)

20 gunu devirmisiz. Helal olsun bize! 💪

20. günüm tamamdır pofu pofu . 💚
Didem fitness ve squat plank bence yeterli Summer-girl Leslie ye gerek yok sanki

Şekersiz 20. Gün wuhuuuu 1 aya kaldı 10 günnn🙈🙈🙈

Sabah 1 koca bardak su

Kahvaltı 8.20
Peynir domates biber zeytin 1 dilim ekmek şelersiz çay

Ara yok

Öğlen 12.00
Ispanak ayran yeşil soğan havuç

Spor öncesi ara 15.00
3 kaşık yulaf süt kakao 2 ceviz

Spor sonrası 17.45
Tavuk bulgur pilavı salata şekersiz çay

Spor: cardio power resistance, karın için 4 kiloyla russian twist, 4 kiloyla butterfly sit ups, 3 kiloyla curnch kicks hepsi 4x15 sayı

Su: 3 litre oldu ama devam

85A154A6-E8AF-4AA7-99F4-F6E233803FC3.jpeg

Didem fitness ve squat plank bence yeterli Summer-girl Leslie ye gerek yok sanki

Ama Didem Fitness der ki her videonun sonunda en az 30 dakika kardiyo yapin. Bence disarida yurumektense Leslie coook daha etkili, bir de epey keyifli. 😉

Simdi sen yeni basladin, vucudun hasattir. Biraz kendine gelince o videonun yetmedigini, yuruyusle tamamlandigini goreceksin. 😊

Ama Didem Fitness der ki her videonun sonunda en az 30 dakika kardiyo yapin. Bence disarida yurumektense Leslie coook daha etkili, bir de epey keyifli. 😉

Simdi sen yeni basladin, vucudun hasattir. Biraz kendine gelince o videonun yetmedigini, yuruyusle tamamlandigini goreceksin. 😊
Ben pertim çıktı üstüne hiç bişey yapamam😂😂

Back