• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

ayyy hurma bulamadım a101 de, diğer markete gitmeye üşendim :S çok cnm çekmişti ama neyse artıkın
bu arada ben yaklaşık 1 haftadır meyve yemedim :D hayırdr inş

benim diyetisyenim vermiyordu, 1 sıkım 1 dilim ekmek demişti ve içindeki katkı maddelri yüzünden yemesen daha iyi diyordu :) sadece 1 keresinde 6 kilo verdikten sonra lahmacun izni almıştım o da 1 denecik :KK70:

Offf, fenaymış desene. Dikkat etmek lazım o zaman.

Tesekkur ederim canim samsonncum💕

Eveeettttt😊😊

Didem Fitness'a başlanıyor mu o zaman?

Bu arada unutmadan söyleyeyim. pofu pofu 'cuğumun tavsiyesiyle Didem Fitness'a, squat'a falan başladım ya bacaklarımın arkası inanılmaz düzleşti, birazcık selülit varken şimdi hiç yok ki bunları yapalı çok olmuyor ama etkisi mükemmel. Şiddetle tavsiye ederim. :super:

Bu arada unutmadan söyleyeyim. pofu pofu 'cuğumun tavsiyesiyle Didem Fitness'a, squat'a falan başladım ya bacaklarımın arkası inanılmaz düzleşti, birazcık selülit varken şimdi hiç yok ki bunları yapalı çok olmuyor ama etkisi mükemmel. Şiddetle tavsiye ederim. :super:
ayy çok sevindiimmm işe yaramasınaaa :KK54::KK54:

tabikiiiii
evet ben çok ısrar etmiştim vermemişti :KK70::KK70:

ooowww mükemmeell :KK200: didem fitness a mı başladın
Evetttttt kuzumm

Back