Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

evde mangal mı yaptı yanii nasıl duman falan çıktı
ayy bu erkeklerde var yaaa ev temizlemez bi şey bilmez anca kirletir haaa

b fitin pek yararıolmaz sanki, ağırlık çalışmak daha güzel, oraya para vermeyin boşuna, 1-2 ağırlık seti alın bi de streç band, youtube da videolar var, evde rahat rahat yaparsınız

Ağırlıkla çalışmayı denemdim ama sıkılıyorum bir müddet sonra canım. Bahane üretiyorum belki de

bfit e mi başlasam diyorum ama devam edebilmek önemli.
Çok güldüm kıyamam canım ya mutfağın temizliğini düşündüm birden
firini eşime temizletcem zaten
geri kalani temizledim yemekten sonra.
zaten kebapı eşim yaptı bende çocuğa yemek yedirdim.
kokusu hala gitmedi eşim yarin camlari her tarafi açcam havanlandirayim diyo. bende bunu hergün yap dedim.
mutfagi her zaman temiz tutarim. öle bulaşık birakmayi sevmiyorum karinca istilasindan sonra.

Ağırlıkla çalışmayı denemdim ama sıkılıyorum bir müddet sonra canım. Bahane üretiyorum belki de
ya aslında çok zevkli, bi müddet sonra alışmaya başlıyo insan, ilk önce hareketleri yapamıyor falan sonra yapıcam diye inatlaşıyor.. bilmem ki ben seviyorum mesela 1.5 saat ağırlık antremanı yaptığım oluyordu p90x antremanlarından önce, hiç anlamıyordum o 1.5 saat nasıl geçiyordu, ama kas kazanmanız lazım cnm, ilerleyen yaşlarda inan bana acısını çekeceksiniz

evde mangal mı yaptı yanii nasıl duman falan çıktı
ayy bu erkeklerde var yaaa ev temizlemez bi şey bilmez anca kirletir haaa
evet mangal yaptı dişarda mangal ocagimiz varda ( evim müstakil ve bahçeli ) soğuk diye üşendi.
bizim firinda bozuk küf oldu temizlemek eşime düşüyor.

çekmecede duran paket mini büskivilerii dün kandil diye herkese dagittim
bi lokma atmadim yemem yemedim dedim verdim birine kandil simidi dagitan da oldu almadim ama çok iyi de yaptım

çekmecede duran paket mini büskivilerii dün kandil diye herkese dagittim
bi lokma atmadim yemem yemedim dedim verdim birine kandil simidi dagitan da oldu almadim ama çok iyi de yaptım
bizim evde de 3 paket kandil simidi var bi paketi bitmiş ne ara yediler bilmiyorum 1 paketi de ortada yok diğer paketide ben kaldırdım..hayırlısı diyorum artık

bizim evde de 3 paket kandil simidi var bi paketi bitmiş ne ara yediler bilmiyorum 1 paketi de ortada yok diğer paketide ben kaldırdım..hayırlısı diyorum artık
bence yememek lazim helvada yapmadim canim çeker diye kaldi öle

Peki hocaaaammmm hangi video ile başlayalım , ertesi gün kalkamayacak videoları önermezsen sevinirim

Peki hocaaaammmm hangi video ile başlayalım , ertesi gün kalkamayacak videoları önermezsen sevinirim
cnm valla alışana kadar süründürcek
pofunun antremanıyla alakalı değil ama çok iyi bir workout. Isındıktan sonra yapmanızı tavsiye ederim.
fitness blendar da çok farklı değil beybii ama kasların çalışması demek ertesi gün yaşanan ağrılar

bi aile hikayesi dizis var mükemmel mi ne:)
orda kız 35 yaşında ama 25 gibi duruyo yüzü çok güzel hayatı boyunca hiç kilo verememiş biri :)onun hissettiği ben daha iyi anliyorum
istediğim bedende kiyafet bulamamamin acisini yaşadim.
çok güzel diziydi:)
bide hercai var bekliyorum cuma günü..

ben niyeyse dizi izleyemiyorum daha doğrusu türk dizileri aşırı saçma geliyor ya da izlemeye başlıyorum 2-3 bölüm sonra zırvalıyorlar en iyisi yabancı film izlemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…