ilk ölçülerimi görsenAaa kalça dışında aynı kız ölçülerimiz
O kadar mutlu olurum ki,kilomla ilgili değil ama taş gibi olmak istiyorum bana da yap lutfennn❤❤biri kilonla alakalı canını sıkmışa benziyor, kimseye kulak asma kendi yoluna bak, spor konusunda yardımcı olurum istersen, bi kaç kişiye koçluk yapıyorum, baya ilerleme kaydettiler
dediklerimi yaparsan gayet güzel sonuç alırsınO kadar mutlu olurum ki,kilomla ilgili değil ama taş gibi olmak istiyorum bana da yap lutfennn❤❤
Rosee, ben de bişeye kızsam herşeyden vazgeçesim geliyor...ama bu insana iyi gelmiyor. Bu olmadı, bunu da yapamadım herşey ters moduna giriyorsun sonra. Hem sağlıklı beslenmek, hem de bedenen değişimi görmek sana çok iyi gelecek. İnadına tutun topiğimizeKızlar moralim çok bozuk bitik durumdayım pek gelemeyebilirim kendinize iyi bakın
Aynen oyle. Ben sekersizi bırakmaya niyet etnedim kuzu,sadece biraz tek kalmak istedi ama neden tek kalacamki,sonuna kadar arkadaşlarımla sizle beraber devamRosee, ben de bişeye kızsam herşeyden vazgeçesim geliyor...ama bu insana iyi gelmiyor. Bu olmadı, bunu da yapamadım herşey ters moduna giriyorsun sonra. Hem sağlıklı beslenmek, hem de bedenen değişimi görmek sana çok iyi gelecek. İnadına tutun topiğimize
Yazık köpüşe ama
ahahaha ben onu direkt kepeği diye okudumYazık köpüşe ama
anladım canım, bizimle kafan dağılır hem. Benim de hayatımda bir sürü ters giden şey var, ama burada sizinle olmak, takılmak, gülmek iyi geliyorAynen oyle. Ben sekersizi bırakmaya niyet etnedim kuzu,sadece biraz tek kalmak istedi ama neden tek kalacamki,sonuna kadar arkadaşlarımla sizle beraber devam
çavdar köpegi diye okumadim ben çavdar kepeği diye okudumYazık köpüşe ama
O kadar mutlu olurum ki,kilomla ilgili değil ama taş gibi olmak istiyorum bana da yap lutfennn❤❤
dün burda kim sormuştu
bel kalça oranını
bugün sabah mrkımdan baktım
belim 73 ,kalçam 95 , göbeğim 83e inmiş
tşk ederim cnm benimmm , hayalime en az 1 sene var ama yılmıyorum kaslarım ben burdayım diye belli olunca daha bi motive oluyorum, spor yapmak benim için su içmek gibi bi şey oldu herkese de tavsiyemher zamanSen sporuna devam et arkadaşım inan hayalindeki kişi olacaksın maşallah sana. Vücut kasında bariz bir artış olacak ki dünkü fotoğrafında bile belli bende aynı olmak istiyorum
cnm dün öyle anlık koymuştum :S istersen koyayım 2 dakkapofu yeni foto görmedim:/
tamam gördüm kusura bakmacnm dün öyle anlık koymuştum :S istersen koyayım 2 dakka
:)) önemli değil tatlımtamam gördüm kusura bakma
tşk ederim cnm benimmm , hayalime en az 1 sene var ama yılmıyorum kaslarım ben burdayım diye belli olunca daha bi motive oluyorum, spor yapmak benim için su içmek gibi bi şey oldu herkese de tavsiyemher zaman
b fitin pek yararıolmaz sanki, ağırlık çalışmak daha güzel, oraya para vermeyin boşuna, 1-2 ağırlık seti alın bi de streç band, youtube da videolar var, evde rahat rahat yaparsınızbfit e mi başlasam diyorum ama devam edebilmek önemli.
dün akşam eşim adana kebap yaparken ev heryeri duman oldu
felaket duman.. çocuğu mutfaga sokamadim kapılar kapalı. ben mutfaga giremedim yahu. adama bi daha dişarda yap dedim oda ilk ve son olsun dedi.
etkilendim dumandan.üst katımdaki kaynanam yangin var sanmiş duman yukariya firlamiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?