Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

biri kilonla alakalı canını sıkmışa benziyor, kimseye kulak asma kendi yoluna bak, spor konusunda yardımcı olurum istersen, bi kaç kişiye koçluk yapıyorum, baya ilerleme kaydettiler
O kadar mutlu olurum ki,kilomla ilgili değil ama taş gibi olmak istiyorum bana da yap lutfennn❤❤

Kızlar moralim çok bozuk bitik durumdayım pek gelemeyebilirim kendinize iyi bakın
Rosee, ben de bişeye kızsam herşeyden vazgeçesim geliyor...ama bu insana iyi gelmiyor. Bu olmadı, bunu da yapamadım herşey ters moduna giriyorsun sonra. Hem sağlıklı beslenmek, hem de bedenen değişimi görmek sana çok iyi gelecek. İnadına tutun topiğimize

Aynen oyle. Ben sekersizi bırakmaya niyet etnedim kuzu,sadece biraz tek kalmak istedi ama neden tek kalacamki,sonuna kadar arkadaşlarımla sizle beraber devam

Aynen oyle. Ben sekersizi bırakmaya niyet etnedim kuzu,sadece biraz tek kalmak istedi ama neden tek kalacamki,sonuna kadar arkadaşlarımla sizle beraber devam
anladım canım, bizimle kafan dağılır hem. Benim de hayatımda bir sürü ters giden şey var, ama burada sizinle olmak, takılmak, gülmek iyi geliyor hem de bir amaca da hizmet ediyor.

O kadar mutlu olurum ki,kilomla ilgili değil ama taş gibi olmak istiyorum bana da yap lutfennn❤❤

Canım geçen hafta bizimde motivasyonumuz çok düşüktü işyerinde büyük haksızlık yapıldı inan motivasyonumu çok etkiledi. E ekilem81 de aynı durumdaydı. sonuç bunun zararı bana ve sevdiklerime oluyor o yüzden kimse için hiç bir sıkıntı için kendimizi ihmal etmeye değmiyor. Sen sıkıntıdan yemek yesen sonrada aldığın kilolalar yüzünden aynaya baktığında mutsuz olacaksın

dün burda kim sormuştu

bel kalça oranını
bugün sabah mrkımdan baktım
belim 73 ,kalçam 95 , göbeğim 83e inmiş

Sen sporuna devam et arkadaşım inan hayalindeki kişi olacaksın maşallah sana. Vücut kasında bariz bir artış olacak ki dünkü fotoğrafında bile belli bende aynı olmak istiyorum

Sen sporuna devam et arkadaşım inan hayalindeki kişi olacaksın maşallah sana. Vücut kasında bariz bir artış olacak ki dünkü fotoğrafında bile belli bende aynı olmak istiyorum
tşk ederim cnm benimmm , hayalime en az 1 sene var ama yılmıyorum kaslarım ben burdayım diye belli olunca daha bi motive oluyorum, spor yapmak benim için su içmek gibi bi şey oldu herkese de tavsiyemher zaman

dün akşam eşim adana kebap yaparken ev heryeri duman oldu
felaket duman.. çocuğu mutfaga sokamadim kapılar kapalı. ben mutfaga giremedim yahu. adama bi daha dişarda yap dedim oda ilk ve son olsun dedi.
etkilendim dumandan. üst katımdaki kaynanam yangin var sanmiş duman yukariya firlamiş.

tşk ederim cnm benimmm , hayalime en az 1 sene var ama yılmıyorum kaslarım ben burdayım diye belli olunca daha bi motive oluyorum, spor yapmak benim için su içmek gibi bi şey oldu herkese de tavsiyemher zaman

bfit e mi başlasam diyorum ama devam edebilmek önemli.

bfit e mi başlasam diyorum ama devam edebilmek önemli.
b fitin pek yararıolmaz sanki, ağırlık çalışmak daha güzel, oraya para vermeyin boşuna, 1-2 ağırlık seti alın bi de streç band, youtube da videolar var, evde rahat rahat yaparsınız

Çok güldüm kıyamam canım ya mutfağın temizliğini düşündüm birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…