Tabiki.Olsun cnm az da olsa gitsin önmli olan gitmesi
Şeker konusu problem benim için.
Bu sabah
-kahve
-badem
-fıstık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki.Olsun cnm az da olsa gitsin önmli olan gitmesi
Tamam beybi afiyet olsunnnSabah : chialı omlet , domates, salatalık ,1/2 armut 5 zeytin
Ara : 1 sade kahve
Öğle : Köz biberli-karabuğdaylı yoğurtlu salata
Ara : 3 fındık, 1 avuç leblebi
Akşam : enginar yemeği, 2 dilim ekmek yoğurt
50 dk tempolu yürüdüm.
E ekilem81 ile ikindi vaktine kadar aynıyız kızlar akşam arkadaşım da bamya yemeği ve 3 kaşık bulgur pilavı turşu yemiş arkadaş
hayırdır cnm noldu?Kızlar moralim çok bozuk bitik durumdayım pek gelemeyebilirim kendinize iyi bakın
Ozelden anlatırım kuzum olurmuhayırdır cnm noldu?
peki tatlım olur beklerim..Ozelden anlatırım kuzum olurmu
Tamamladim kuzum bildirim yapmıştım birakmicam sekersiziŞEKERSİZ 13. GÜNÜ TAMAMLAYANLARRRR
pofu CKbeautyandsheer Samsonn hande_buse E ekilem81 @Summer-girl BenimKemiklerimiri
ŞEKERSİZ SİL BAŞTAN 1.GÜNÜ TAMAMLAYANLARRR
@orkidekaramel
tbrk ediyorum herkesi tek tek
2. haftanın sonuna doğru yaklaşırken bir motivasyon düşüklüğü yaşanıyor
havalardan ya da bazı sebeplerden herkes moral bozukluğu içinde
@blackkrosee21 mesela bildirim yapmadı ya da ben kaçırdım bilemiyorum ama kızlar bu hepimiz için geçerli
ilk günkü heycanınızı hatırlayın
ilk haftaki verilen kiloları
veremem ben diyenimiz bile en az 1 kilo verdi
neden kilo vermek istediğinizi hatırlayın
mesela ben yıllardır kilo al ver bi dikiş tutturamadım, duygusal açlık sorunum var, canım sıkkın olduğunda midem bulanana kadar yiyorum, ama bu grup beni tutuyor, yeme pofu kızlara yalan söyleyemezsin diyor ki aslında pek de hoş bi dönemde değilim, ve hep başa sarmaktan sıkıldım, yaz geliyor, güzel fit bi bedene sahip olmak isyrm beyaz tişört giydiğimde oram buram pörtlesin istemiyorum, kaslarımın belirginleşmesini istiyorum ki bu da yağ oranımı düşürmemle mümkün.. siz de hatırlayın neden kilo vermek istiyordunuz ?en başa dönün lütfen... eğer ucunu bırakırsanız başladığınız noktaya geleceksiniz..günler çabuk geçiyor kızlar, bakın nasıl geçecek falan derken 14. güne geldik bile... kendinizi lütfen bırakmayın
son 77 gün
2. tartıya son 2 gün
bakalım bu haftanın kraliçesi kim olacaakkk büyük bi mrkla bekliyorummm
düzelttim cnm gözden kaçırmışım demekkiTamamladim kuzum bildirim yapmıştım birakmicam sekersizi
Devam edicem hatta spora vericem kendimi fıstık gibi bi kız olucamTamamladim kuzum bildirim yapmıştım birakmicam sekersizi
ee süper bakk bunu düşünmek bile başlangıç sayılır spor yaptığında 1 ay geçince bedenin değişmeye başlıyorDevam edicem hatta spora vericem kendimi fıstık gibi bi kız olucam
Hırs yaptım aynen öyleee süper bakk bunu düşünmek bile başlangıç sayılır spor yaptığında 1 ay geçince bedenin değişmeye başlıyor
Aaa kalça dışında aynı kız ölçülerimizdün burda kim sormuştu
bel kalça oranını
bugün sabah mrkımdan baktım
belim 73 ,kalçam 95 , göbeğim 83e inmiş
biri kilonla alakalı canını sıkmışa benziyor, kimseye kulak asma kendi yoluna bak, spor konusunda yardımcı olurum istersen, bi kaç kişiye koçluk yapıyorum, baya ilerleme kaydettilerHırs yaptım aynen öyle