• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Kızlar yazmayanlarda menüleri tamamlasın 13. Gün listesi yapılacak 🥳🥳🥳🥳

Kahvaltımız E ekilem81 ile arkadaşım.krep.yapmis çavdar köpeğinden.

Eklentiler

• 20190403_084405.jpg
    20190403_084405.jpg
    106,3 KB · Görüntüleme: 29
Sabah : chialı omlet , domates, salatalık ,1/2 armut 5 zeytin
Ara : 1 sade kahve
Öğle : Köz biberli-karabuğdaylı yoğurtlu salata
Ara : 3 fındık, 1 avuç leblebi
Akşam : enginar yemeği, 2 dilim ekmek yoğurt
50 dk tempolu yürüdüm.

E ekilem81 ile ikindi vaktine kadar aynıyız kızlar akşam arkadaşım da bamya yemeği ve 3 kaşık bulgur pilavı turşu yemiş arkadaş:super:

Sabah : chialı omlet , domates, salatalık ,1/2 armut 5 zeytin
Ara : 1 sade kahve
Öğle : Köz biberli-karabuğdaylı yoğurtlu salata
Ara : 3 fındık, 1 avuç leblebi
Akşam : enginar yemeği, 2 dilim ekmek yoğurt
50 dk tempolu yürüdüm.

E ekilem81 ile ikindi vaktine kadar aynıyız kızlar akşam arkadaşım da bamya yemeği ve 3 kaşık bulgur pilavı turşu yemiş arkadaş:super:
Tamam beybi afiyet olsunnn 🥰🥰

ŞEKERSİZ 13. GÜNÜ TAMAMLAYANLARRRR

pofu pofu CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer Samsonn Samsonn hande_buse hande_buse E ekilem81 @Summer-girl BenimKemiklerimiri BenimKemiklerimiri aypare ackerman aypare ackerman :KK200::KK200:

ŞEKERSİZ SİL BAŞTAN 1.GÜNÜ TAMAMLAYANLARRR

@orkidekaramel :KK200::KK200:

tbrk ediyorum herkesi tek tek:KK49::eğlence::KK9::KK9:HoppaHoppa:KK39::KK39:

2. haftanın sonuna doğru yaklaşırken bir motivasyon düşüklüğü yaşanıyor
havalardan ya da bazı sebeplerden herkes moral bozukluğu içinde
kızlar bu hepimiz için geçerli
ilk günkü heycanınızı hatırlayın
ilk haftaki verilen kiloları

veremem ben diyenimiz bile en az 1 kilo verdi
neden kilo vermek istediğinizi hatırlayın

mesela ben yıllardır kilo al ver bi dikiş tutturamadım, duygusal açlık sorunum var, canım sıkkın olduğunda midem bulanana kadar yiyorum, ama bu grup beni tutuyor, yeme pofu kızlara yalan söyleyemezsin diyor ki aslında pek de hoş bi dönemde değilim, ve hep başa sarmaktan sıkıldım, yaz geliyor, güzel fit bi bedene sahip olmak isyrm beyaz tişört giydiğimde oram buram pörtlesin istemiyorum, kaslarımın belirginleşmesini istiyorum ki bu da yağ oranımı düşürmemle mümkün.. siz de hatırlayın neden kilo vermek istiyordunuz ?en başa dönün lütfen... eğer ucunu bırakırsanız başladığınız noktaya geleceksiniz..günler çabuk geçiyor kızlar, bakın nasıl geçecek falan derken 14. güne geldik bile... kendinizi lütfen bırakmayın

son 77 gün
2. tartıya son 2 gün :rolleyes::rolleyes:

bakalım bu haftanın kraliçesi kim olacaakkk büyük bi mrkla bekliyorummm:KK8:

ŞEKERSİZ 13. GÜNÜ TAMAMLAYANLARRRR

pofu pofu CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer Samsonn Samsonn hande_buse hande_buse E ekilem81 @Summer-girl BenimKemiklerimiri BenimKemiklerimiri :KK200::KK200:

ŞEKERSİZ SİL BAŞTAN 1.GÜNÜ TAMAMLAYANLARRR

@orkidekaramel :KK200::KK200:

tbrk ediyorum herkesi tek tek:KK49::eğlence::KK9::KK9:HoppaHoppa:KK39::KK39:

2. haftanın sonuna doğru yaklaşırken bir motivasyon düşüklüğü yaşanıyor
havalardan ya da bazı sebeplerden herkes moral bozukluğu içinde
@blackkrosee21 mesela bildirim yapmadı ya da ben kaçırdım bilemiyorum ama kızlar bu hepimiz için geçerli
ilk günkü heycanınızı hatırlayın
ilk haftaki verilen kiloları

veremem ben diyenimiz bile en az 1 kilo verdi
neden kilo vermek istediğinizi hatırlayın

mesela ben yıllardır kilo al ver bi dikiş tutturamadım, duygusal açlık sorunum var, canım sıkkın olduğunda midem bulanana kadar yiyorum, ama bu grup beni tutuyor, yeme pofu kızlara yalan söyleyemezsin diyor ki aslında pek de hoş bi dönemde değilim, ve hep başa sarmaktan sıkıldım, yaz geliyor, güzel fit bi bedene sahip olmak isyrm beyaz tişört giydiğimde oram buram pörtlesin istemiyorum, kaslarımın belirginleşmesini istiyorum ki bu da yağ oranımı düşürmemle mümkün.. siz de hatırlayın neden kilo vermek istiyordunuz ?en başa dönün lütfen... eğer ucunu bırakırsanız başladığınız noktaya geleceksiniz..günler çabuk geçiyor kızlar, bakın nasıl geçecek falan derken 14. güne geldik bile... kendinizi lütfen bırakmayın

son 77 gün
2. tartıya son 2 gün :rolleyes::rolleyes:

bakalım bu haftanın kraliçesi kim olacaakkk büyük bi mrkla bekliyorummm:KK8:
Tamamladim kuzum bildirim yapmıştım birakmicam sekersizi

Back