Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

kızlar bn bugün dışarda olcam o yüzden şekersiz bi türk kahvesi içtim yanına yarım portakal, akşam gelirm artıkınkendinize cici bakın şeker yemeyin döverim

öğle yemeginde bi çorba içtim. biraz bakla ( hiç yiyemem ya zorla yedim onu.:/
makarnayi da almadim.:)
portakal yedim.
ardindan 50 dk yürüyüş:)
karnim aç. abur cuburluk alayim dedim altınbaşak kepekli biskuvi var ondan aldim da daha hiç açmadim tam açacam işyerindeki ablayı yakaladim kurtardi beni cebime koydum
beyaz leblebi aldim bu sefer. :)
yorgun hissediyorum karnim da aç.

İnanılmaz derecede karbonhidrat istiyorum bugün. Makarnayı görünce ellerim titremeye başladı abartmıyorum. Dedim tadına bakiyim bari. Niye böyle oldum yaa. Şekerle baş ediyorum gayet güzel hiç sorun yok.
canın çektiyse bi iki çatal yemişsin sorun yok :) sorumlusu pofu bilir
benimde regl döneminde aşiri puding çekti bi tatlı kaşığı yedim oh be dedim
ama Sonradan pişman oluyorum

İnanılmaz derecede karbonhidrat istiyorum bugün. Makarnayı görünce ellerim titremeye başladı abartmıyorum. Dedim tadına bakiyim bari. Niye böyle oldum yaa. Şekerle baş ediyorum gayet güzel hiç sorun yok.
Fulias, genel bir göz attığımda ben sen yerinde olsam ekmek ve muz yemezdim diyorum. Yediklerin çok az ve güzel şeyler genelde, ama ekmek ve muz o şeker bağımlılığını canlı tutuyor ve aslında daha çok kg verebilecekken buna engel oluyor. Bir hafta dene en azından, fark olacak mı görmek için.

Ben sabah 1 yumurta, çok az da marul yedim.

Öğlen de yoğurtlu, kornişon turşu, sirke ve dereotlu karabuğday. Aç hissetmiyorum ama zeytinyağını evde unutmuşum, hiç bişeyin tadı yoktu sanki.

Bisküvi yersen 10-20 dk sonra şimdi olduğundan daha aç hissediyorsun. Böyle şeyleri hiç satın alma canım, elinin altında olunca karşı koyması daha zor.

Bisküvi yersen 10-20 dk sonra şimdi olduğundan daha aç hissediyorsun. Böyle şeyleri hiç satın alma canım, elinin altında olunca karşı koyması daha zor.
yemedim onu beyaz leblebi ve yeşil elma yedim .
şimdi iyiyim aç hissetmiyorum o çekmecede duruyor

sabah kahvaltıyı kalpazanlıktan yapamıyorum. bu sebeple kilo veremezsem şaşırmam
kahvaltıyı sağlam yaparsan akşama kadar hiç acikmazsin. öğlen çorbayla duruyorum.
bakla vardi yemedim yürüdüm 50 dk gidiş geliş.
kahvaltım karatay usuluya benziyor

kahvaltıyı sağlam yaparsan akşama kadar hiç acikmazsin. öğlen çorbayla duruyorum.
bakla vardi yemedim yürüdüm 50 dk gidiş geliş.
kahvaltım karatay usuluya benziyor

biliyorum. acıkmıyorum aslında ama kahvaltı etmek gün içinde fazlaca kalori yakmaya yardımcı oluyor. Günlük enerjiyi de veriyor.
Yapmam lazım ama gerçekten zor geliyor. neyse bakalım. cuma günü göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…