- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Elinize emeğinize sağlıkGünaydınnnnnn millet . Çok şükür seçimi atlattık ,uykusuz ve yorgunluk kalsa da.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elinize emeğinize sağlıkGünaydınnnnnn millet . Çok şükür seçimi atlattık ,uykusuz ve yorgunluk kalsa da.
makarna olmadi bugün de makarna vardi almadimBen öğlen kereviz yanına iki çatal makarna yedim
İnanılmaz derecede karbonhidrat istiyorum bugün. Makarnayı görünce ellerim titremeye başladı abartmıyorum. Dedim tadına bakiyim bari. Niye böyle oldum yaa. Şekerle baş ediyorum gayet güzel hiç sorun yok.makarna olmadi bugün de makarna vardi almadim
canın çektiyse bi iki çatal yemişsin sorun yok :) sorumlusu pofu bilirİnanılmaz derecede karbonhidrat istiyorum bugün. Makarnayı görünce ellerim titremeye başladı abartmıyorum. Dedim tadına bakiyim bari. Niye böyle oldum yaa. Şekerle baş ediyorum gayet güzel hiç sorun yok.
Fulias, genel bir göz attığımda ben sen yerinde olsam ekmek ve muz yemezdim diyorum. Yediklerin çok az ve güzel şeyler genelde, ama ekmek ve muz o şeker bağımlılığını canlı tutuyor ve aslında daha çok kg verebilecekken buna engel oluyor. Bir hafta dene en azından, fark olacak mı görmek için.İnanılmaz derecede karbonhidrat istiyorum bugün. Makarnayı görünce ellerim titremeye başladı abartmıyorum. Dedim tadına bakiyim bari. Niye böyle oldum yaa. Şekerle baş ediyorum gayet güzel hiç sorun yok.
Bisküvi yersen 10-20 dk sonra şimdi olduğundan daha aç hissediyorsun. Böyle şeyleri hiç satın alma canım, elinin altında olunca karşı koyması daha zor.öğle yemeginde bi çorba içtim. biraz bakla ( hiç yiyemem ya zorla yedim onu.:/
makarnayi da almadim.:)
portakal yedim.
ardindan 50 dk yürüyüş:)
karnim aç. abur cuburluk alayim dedim altınbaşak kepekli biskuvi var ondan aldim da daha hiç açmadim tam açacam işyerindeki ablayı yakaladim kurtardi beni cebime koydum
beyaz leblebi aldim bu sefer. :)
yorgun hissediyorum karnim da aç.
öğlen menüyü çok beğendim :)Sabah
-türk kahvesi
-ıhlamur
Öğle
-nohut
-haşlanmış karnabahar+brokoli
-havuç+mor lahana salatası
yemedim onu beyaz leblebi ve yeşil elma yedim .Bisküvi yersen 10-20 dk sonra şimdi olduğundan daha aç hissediyorsun. Böyle şeyleri hiç satın alma canım, elinin altında olunca karşı koyması daha zor.
Ver birine, elinin altında durmasın, aklın kayaryemedim onu beyaz leblebi ve yeşil elma yedim .
şimdi iyiyim aç hissetmiyorum o çekmecede duruyor
öğlen menüyü çok beğendim :)
kahvaltıyı sağlam yaparsan akşama kadar hiç acikmazsin. öğlen çorbayla duruyorum.sabah kahvaltıyı kalpazanlıktan yapamıyorum. bu sebeple kilo veremezsem şaşırmam
kahvaltıyı sağlam yaparsan akşama kadar hiç acikmazsin. öğlen çorbayla duruyorum.
bakla vardi yemedim yürüdüm 50 dk gidiş geliş.
kahvaltım karatay usuluya benziyor