Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

bence öle yap
4 aylık olana kadar kimseye söleme.
Bende öyle yapmayı düşünüyorum bundan oncede oldu kalp atışını duymadan soyledim kalbi gelişmedi nasip değilmiş tabi ama benim yıldızım cok alçak hemen nazara geliyorum herkesin gözü nedense uz3rimde kalp atışını duyana kadar kimseye soylemicem bi tek eşime soyledim onada tembihledim

Günaaydınnn ponçikler
Dünkü Menü
Saat 11 Herşeyli kahvaltı. Ama şekerli bir şey yok. Peynir zeytin yumurta köy sucuğu yeşillik tb ekmek 2 dilim.
Saat 18.30 beyin salatası ve ucundan azıcık sardalya

Beyin sadece Ben sakatat çok severim de
haşlanmış beyin üzerine maydanoz ve bol limon.

afiyet şifa olsun. Ben ciğer bile yiyemem, o yüzden beyin fikri çok değişik geldi.
samson brokoli kısırı merak ediyorum tarifi bulamadim
Canım ben de hiç yapmadım, ama brokoli, karnabahar aynı mantıkdır sanırım. İyice haşalayıp ufalıyorsundur, bu senin bulgur yerine kullanacağın ana malzeme oluyor. Geri kalanı zaten kısırlık diğer malzemeler olsa gerek

evde az kalmiş brokoli var ondan kısır yapmayı düşünüyorum eşim sevmez biliyorum. öğlen yiyecegm yemekler de agir.. artık sağlıklı beslenme vakti geldiğimi düşünüyorum
bende sorun var gözkararmasi başdönmesi oluşuyor. hipertansiyon hastasiyim.
unlu bişey desem başdönmesi gözkararmasi oluyor.
hastalığı bilmiyorum hipertansiyonum olduğu biliyorum.
şekeri vucudumdan çikmasi ebey uğraş veriyor. sanirim ondan mi bilmiyorum.

bugün çorba bakla yemek var mantarlı makarna yoğurt portakal
off ben bakla yemegi hiç sevmiyorum

İyi gidiyorsun Orkide, sakın şimdi vazgeçme. Kimse benim kadar ekmek manyağı değil, 2 haftadır ağzıma süremedim, ne unlu ne şekerli. Günü kurtarmaya bak, uzun soluklu düşünme. Bugün yemeyeceğim dedikçe bi bakmışsın 1 ay ağzına sürmemişsin. Sonra da zaten arınmış olacaksın.

bende arındırmaya çalışıyorum şu sn bile var ansizini hemen tansiyonum çikiyo gözüm hemen karariyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…