inşaallah eksiye gelirsin sana inaniyorum yapacaksin:)biliyorum. acıkmıyorum aslında ama kahvaltı etmek gün içinde fazlaca kalori yakmaya yardımcı oluyor. Günlük enerjiyi de veriyor.
Yapmam lazım ama gerçekten zor geliyor. neyse bakalım. cuma günü göreceğiz.
dagittim vallaVer birine, elinin altında durmasın, aklın kayar
Bn hala dışardayım kızlar uykusuzluktan sersemledim iyice
Yok cnmpofu seçim işleriyle mi ilgileniyorsun? :)
Bu arada bugünün bildirimini geç saatte yapabileceğim, sanılmasın ki es geçtim. :)
Sağ ol cnmÇok geçmiş olsunpofu .
Yaaa öyle mi diyorsun?Fulias, genel bir göz attığımda ben sen yerinde olsam ekmek ve muz yemezdim diyorum. Yediklerin çok az ve güzel şeyler genelde, ama ekmek ve muz o şeker bağımlılığını canlı tutuyor ve aslında daha çok kg verebilecekken buna engel oluyor. Bir hafta dene en azından, fark olacak mı görmek için.
Afiyet olsun canım süper menün.Bn bugün 2.5 öğün beslendim hiç acıkmadım
Akşam geç yiyecektim ama teyzem zorla yedirdi
Sabah 1 koca bardak su
Sabah 9.30
2 yumurta domates salatalık çiğ kuruyemiş zeyti. Peynir çay
12.20
Şekersiz türk kahvesi yarım portakal
Akşam 15.45
1 küçük bardak çorba
Lahmacun
Ayran yeşillik
Su: sabah toplam 2 lt içtim yatana kadar içerim
Spor: yapabilir miyim bilmiyorum feci uykum var
Sizce nasıl kızlarSamsonn ???
GörselimmmEki Görüntüle 2253059
afiyet olsun, beyin salatası hiç yemedim :SGünaaydınnn ponçikler
Dünkü Menü
Saat 11 Herşeyli kahvaltı. Ama şekerli bir şey yok. Peynir zeytin yumurta köy sucuğu yeşillik tb ekmek 2 dilim.
Saat 18.30 beyin salatasıve ucundan azıcık sardalya
ben yaptım cnm 3 defa daha ilk haftadan güzel sonuçlar alıyordum, ama bu sefer 2.5 öğün olarak yapıcamkaratay diyeti konusunda ben bilmiyorumhiç yapmadim da denemedim
brokoli kısırı duymadım ama karnabahar süper oluyorsamson brokoli kısırı merak ediyorum tarifi bulamadim
bakla sevilmez miiibugün çorba bakla yemek var mantarlı makarna yoğurt portakal
off ben bakla yemegi hiç sevmiyorum
gayet iyi gidiyosun cnm, o tarz şeyleri yememelisin bence de...öğle yemeginde bi çorba içtim. biraz bakla ( hiç yiyemem ya zorla yedim onu.:/
makarnayi da almadim.:)
portakal yedim.
ardindan 50 dk yürüyüş:)
karnim aç. abur cuburluk alayim dedim altınbaşak kepekli biskuvi var ondan aldim da daha hiç açmadimtam açacam işyerindeki ablayı yakaladim kurtardi beni cebime koydum
beyaz leblebi aldim bu sefer. :)
yorgun hissediyorum karnim da aç.
2 çatal dan bi şey olmaz, ama noldu sana hayırdır?Ben öğlen kereviz yanına iki çatal makarna yedim
total 3 firemiz var :Sbu topik gerçekten bana çok iyi geldi hepimiz iyi gidiyoruz :)Samsonn
allah allaahhh yulaf yesen ya da bulgur belki bastırırİnanılmaz derecede karbonhidrat istiyorum bugün. Makarnayı görünce ellerim titremeye başladı abartmıyorum. Dedim tadına bakiyim bari. Niye böyle oldum yaa. Şekerle baş ediyorum gayet güzel hiç sorun yok.
afiyet olsun cnm harikasınSabah
-türk kahvesi
-ıhlamur
Öğle
-nohut
-haşlanmış karnabahar+brokoli
-havuç+mor lahana salatası
afiyet olsuunnn , ben de bugün sabah ve akşam olarak 2 öğün yedim ama sıfır açlıktıBen sabah 1 yumurta, çok az da marul yedim.
Öğlen de yoğurtlu, kornişon turşu, sirke ve dereotlu karabuğday. Aç hissetmiyorum ama zeytinyağını evde unutmuşum, hiç bişeyin tadı yoktu sanki.
kendime spor kıyafetleri aldım. Bu akşam pilatese giderken onlardan giyeceğim
sen böyle olucaksın bakarsın 88 i görürsüninşaallah eksiye gelirsin sana inaniyorum yapacaksin:)
ben kaç gelicem bilmem bi kilo vermiş gibiyim.
89 gelsem iyi bakalım nolcak.
oohh süperr afiyet olsun, ah biraz da spor yapılsa mükemmel olacaksınızBu hafta silkelenip spora adamam lazım kendimi artık. Hiç hareketli değilim. Bugün kahvaltıda 1 yumurta, domates, peynir, fındık -fıstık-zeytin, yarım kivi yedik , ara 1 kayısı 2 badem, öğlen közlenmiş biberli, patlıcanlı yoğurtlu salata yedik E ekilem81 ileAkşamda çorba ve bakla yiyeceğim kızlar malum dün seçimde görevli olunca yemeğim duruyor.
yaa evde birilerine kek börek yapınca işler daha bi zorlaşıyor dimii , en iyisi kimseye yapmamakdün akşam Evde kızım istedi diye kek yaptım üzerine de çikolata sosu. Allahım ben 3 ay nasıl dayanacağım. Sen güç ver Ya Rabbim.
tşk ederim tatlımAfiyet olsun canım süper menün.
yaa evde birilerine kek börek yapınca işler daha bi zorlaşıyor dimii , en iyisi kimseye yapmamak
ben bu msajın bu kısımlarını kaçırmışım uyku sersemi ya okudum anlamadım ya da atladımgünaydin:)
haftasonum bitti.
regl günümdeyim puding canim çekti yedimçok aşırı tatlı canim çekti bi tatlı kaşığı aldim. :/
spor yapamadim hiç canim istemedi
dedihim gibi cuma günü hercai izledim :) hem de odayı toparladim her işi bitirdim
haftasonu cam silcektim üşendim..off.
haftasonu cts günü sabah11-12
kabaklı yumurta peynir kırmızı biber domates salatalık 5 yeşil zeytin. şekersiz çay
ara: türk kahvesi
akşam 5-6
kıymalı karnıyarik salata bi tatlı kaşığı puding
ben sanırım herkese kıyıyorumKızıma kıyamıyorum. "Anne, niye bana kek yapmıyorsun!" diyince içim eziliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?