• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Bn bugün 2.5 öğün beslendim hiç acıkmadım
Akşam geç yiyecektim ama teyzem zorla yedirdi

Sabah 1 koca bardak su

Sabah 9.30
2 yumurta domates salatalık çiğ kuruyemiş zeyti. Peynir çay

12.20
Şekersiz türk kahvesi yarım portakal

Akşam 15.45
1 küçük bardak çorba
Lahmacun
Ayran yeşillik

Su: sabah toplam 2 lt içtim yatana kadar içerim

Spor: yapabilir miyim bilmiyorum feci uykum var

Sizce nasıl kızlar Samsonn Samsonn ???

Görselimmm 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻Eki Görüntüle 2253059
Lahmacun dedin ben de konuya konsantrasyonu kalmadı. :D

01.04.2019-Muhteşem Programın 12. Günü:

- Kahvaltı (yumurta, peynir, zeytin)
- Ara (sütlü kahve, portakal, muz, tarçınlı yoğurt, salatalık)
- Akşam (patlıcanlı et sote, yulaflı krep)
- 1 saat spor + 1 saat yoga yaptım. 30 squat + 20 sn plank yapıp günü bitireceğim.

Ekmeksiz geçen 7. koca gün!

12. günüm tamamdır pofu pofu .

İlk defa yulaflı krep yaptım ve çok şişkinlik yaptı. Normal mi bu?

Kural ihlali olduğu için baştan başlanması gerekiyor.
maalesef öyle olacak :( @orkidekaramel :(
Içine koydum kaymak gibi. 😊
ayy bn de yapıyorum ama sütün kaymağıyla 😂
Lahmacun dedin ben de konuya konsantrasyonu kalmadı. :KK70:
kesinliklee aklımda yoktu lahmacun eve gelip kereviz yicektim oysaki😂😂😂
01.04.2019-Muhteşem Programın 12. Günü:

- Kahvaltı (yumurta, peynir, zeytin)
- Ara (sütlü kahve, portakal, muz, tarçınlı yoğurt, salatalık)
- Akşam (patlıcanlı et sote, yulaflı krep)
- 1 saat spor + 1 saat yoga yaptım. 30 squat + 20 sn plank yapıp günü bitireceğim.

Ekmeksiz geçen 7. koca gün!

12. günüm tamamdır pofu pofu .

İlk defa yulaflı krep yaptım ve çok şişkinlik yaptı. Normal mi bu?
evet cnm normal 7 gümdür ekmek yemediğin için mide kabul etmeyebilir bn de yaşıyrm o durumu bu arada harika bi gün geçirmişsin
pofu pofu ben de akşam yemeğinde nohut ve bamya yedim. Az da yoğurt. Bir de tv ile çekirdek citledik. Annem gelmiş. Yoksa ben nerede bu kadar çeşiti bir arada bulunan😂😂
afiyet olsun cnm bnm cnm da nohut istyr bu ara 😋😋😋😋😋

Bi bakın harikkaaaa bi örnek daha

12. Gün listesini yarın yapıcam kızlar pc kapalı kitap okuma modundayım 😘😘

maalesef öyle olacak :KK43: @orkidekaramel :KK43:
ayy bn de yapıyorum ama sütün kaymağıyla 😂
kesinliklee aklımda yoktu lahmacun eve gelip kereviz yicektim oysaki😂😂😂
evet cnm normal 7 gümdür ekmek yemediğin için mide kabul etmeyebilir bn de yaşıyrm o durumu bu arada harika bi gün geçirmişsin
afiyet olsun cnm bnm cnm da nohut istyr bu ara 😋😋😋😋😋

Teşekkür ederim pofu pofu . Hareketlilik açısından oldukça güzeldi ama yulaf düzenimi bozdu sanki. Bir dahakine daha dikkatli olacağım.

dün akşam Evde kızım istedi diye kek yaptım üzerine de çikolata sosu. Allahım ben 3 ay nasıl dayanacağım. Sen güç ver Ya Rabbim.
Bu nasıl dram ya. Sanki 3 ay eşinden ayrı kalacaksın gibi. :D Benim yaptığım teff kekini görmedin mi? Pamuk gibi yumusacicik ve enfes tadı var. Un ve şeker olmadığını soylemesem kimse tahmin edemez. 😍 aslında hiç bir türlü yokluk yaşamıyoruz

Yulaf kepeği aldım bugün Samsonn Samsonn . Akşam yemeğinde krep yapayım dedim. Evet, tokluk hissi felaket ama fazla geldi gibi. :/
Şimdi tekrar gördüm. Akşam için çok fazla olmuş hakkaten. Patlıcanli et sote kendi başına yeterdi. Yulafin suçu değil bence. Hem et hem yumurta zaten çok olmuş, yulaf da ekstra 😄
Canım o benim yaptığım yulafli yumurta var ya, kahvatida yesem en az 14.00 a kadar hiç bişey yemem. Öyle uzun süre tok tutuyor. Akşam için gereksiz bi yük mideye.

Şimdi tekrar gördüm. Akşam için çok fazla olmuş hakkaten. Patlıcanli et sote kendi başına yeterdi. Yulafin suçu değil bence. Hem et hem yumurta zaten çok olmuş, yulaf da ekstra 😄
Canım o benim yaptığım yulafli yumurta var ya, kahvatida yesem en az 14.00 a kadar hiç bişey yemem. Öyle uzun süre tok tutuyor. Akşam için gereksiz bi yük mideye.

Evet, çok fazla oldu ve yulafın etkisini de deneyimlemiş oldum böylece. :)

Yulafı kahvaltıda tercih etmek daha doğru görünüyor. Ben de bundan sonra öyle yapayım. :)

Back