Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tereyağı derken hurmaya mı sürdünAkşam (spor öncesi)
-hurma
-kuru kayısı
-tereyağı
-badem
ben bu msajın bu kısımlarını kaçırmışım uyku sersemi ya okudum anlamadım ya da atladım
Summer-girl ne diyosun bu işe?
Içine koydum kaymak gibi.Tereyağı derken hurmaya mı sürdün
Lahmacun dedin ben de konuya konsantrasyonu kalmadı.Bn bugün 2.5 öğün beslendim hiç acıkmadım
Akşam geç yiyecektim ama teyzem zorla yedirdi
Sabah 1 koca bardak su
Sabah 9.30
2 yumurta domates salatalık çiğ kuruyemiş zeyti. Peynir çay
12.20
Şekersiz türk kahvesi yarım portakal
Akşam 15.45
1 küçük bardak çorba
Lahmacun
Ayran yeşillik
Su: sabah toplam 2 lt içtim yatana kadar içerim
Spor: yapabilir miyim bilmiyorum feci uykum var
Sizce nasıl kızlar Samsonn ???
Görselimmm Eki Görüntüle 2253059
maalesef öyle olacak @orkidekaramelKural ihlali olduğu için baştan başlanması gerekiyor.
ayy bn de yapıyorum ama sütün kaymağıylaIçine koydum kaymak gibi.
kesinliklee aklımda yoktu lahmacun eve gelip kereviz yicektim oysakiLahmacun dedin ben de konuya konsantrasyonu kalmadı.
evet cnm normal 7 gümdür ekmek yemediğin için mide kabul etmeyebilir bn de yaşıyrm o durumu bu arada harika bi gün geçirmişsin01.04.2019-Muhteşem Programın 12. Günü:
- Kahvaltı (yumurta, peynir, zeytin)
- Ara (sütlü kahve, portakal, muz, tarçınlı yoğurt, salatalık)
- Akşam (patlıcanlı et sote, yulaflı krep)
- 1 saat spor + 1 saat yoga yaptım. 30 squat + 20 sn plank yapıp günü bitireceğim.
Ekmeksiz geçen 7. koca gün!
12. günüm tamamdır pofu .
İlk defa yulaflı krep yaptım ve çok şişkinlik yaptı. Normal mi bu?
afiyet olsun cnm bnm cnm da nohut istyr bu arapofu ben de akşam yemeğinde nohut ve bamya yedim. Az da yoğurt. Bir de tv ile çekirdek citledik. Annem gelmiş. Yoksa ben nerede bu kadar çeşiti bir arada bulunan
Ne okuyorsun Pofu? Keyifli bi gece olsun12. Gün listesini yarın yapıcam kızlar pc kapalı kitap okuma modundayım
maalesef öyle olacak @orkidekaramel
ayy bn de yapıyorum ama sütün kaymağıyla
kesinliklee aklımda yoktu lahmacun eve gelip kereviz yicektim oysaki
evet cnm normal 7 gümdür ekmek yemediğin için mide kabul etmeyebilir bn de yaşıyrm o durumu bu arada harika bi gün geçirmişsin
afiyet olsun cnm bnm cnm da nohut istyr bu ara
Empati, yarım kalmıştı uykumu almışkn biraz okuyayım dedimsağ ol cnmNe okuyorsun Pofu? Keyifli bi gece olsun
Soda iç istersen rahatlatr belkiTeşekkür ederim pofu . Hareketlilik açısından oldukça güzeldi ama yulaf düzenimi bozdu sanki. Bir dahakine daha dikkatli olacağım.
Soda iç istersen rahatlatr belki
Hangi yulafdan yedin Summer? Ben çok sık yemem, yersem de sabah genelde. Uzun süre tok tutuyor ama hiç şişkinlik yapmadı.Teşekkür ederim pofu . Hareketlilik açısından oldukça güzeldi ama yulaf düzenimi bozdu sanki. Bir dahakine daha dikkatli olacağım.
Hangi yulafdan yedin Summer? Ben çok sık yemem, yersem de sabah genelde. Uzun süre tok tutuyor ama hiç şişkinlik yapmadı.
Bu nasıl dram ya. Sanki 3 ay eşinden ayrı kalacaksın gibi. Benim yaptığım teff kekini görmedin mi? Pamuk gibi yumusacicik ve enfes tadı var. Un ve şeker olmadığını soylemesem kimse tahmin edemez. aslında hiç bir türlü yokluk yaşamıyoruzdün akşam Evde kızım istedi diye kek yaptım üzerine de çikolata sosu. Allahım ben 3 ay nasıl dayanacağım. Sen güç ver Ya Rabbim.
Şimdi tekrar gördüm. Akşam için çok fazla olmuş hakkaten. Patlıcanli et sote kendi başına yeterdi. Yulafin suçu değil bence. Hem et hem yumurta zaten çok olmuş, yulaf da ekstraYulaf kepeği aldım bugün Samsonn . Akşam yemeğinde krep yapayım dedim. Evet, tokluk hissi felaket ama fazla geldi gibi. :/
Şimdi tekrar gördüm. Akşam için çok fazla olmuş hakkaten. Patlıcanli et sote kendi başına yeterdi. Yulafin suçu değil bence. Hem et hem yumurta zaten çok olmuş, yulaf da ekstra
Canım o benim yaptığım yulafli yumurta var ya, kahvatida yesem en az 14.00 a kadar hiç bişey yemem. Öyle uzun süre tok tutuyor. Akşam için gereksiz bi yük mideye.