- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
iyi bari
aslında muz ve yulaf kullanarak kurabiye yapabilirsin
pofu tadi guzel oluyor mu bu kurabiyenin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi bari
aslında muz ve yulaf kullanarak kurabiye yapabilirsin
Evet cnm en azından şekeri bastırıyopofu tadi guzel oluyor mu bu kurabiyenin?
Evet cnm en azından şekeri bastırıyo
Bn yazarım yapılışı şuan hatırlamyrmDenemek lazim o zaman. Yulaf, muz ve tarcin kombinasyonu fena olmaz gibi.
Bn yazarım yapılışı şuan hatırlamyrm
Evett b7 sabah itibariile hamile oldugumu öğrendim yarin kan tahlili yaptircambenim hiç el becerim yok ne güzel şeyler yapmışsın cnm
oohh miss ağırlık kat tabi hayatına
maşallaahh enerjin düşmesin dikkat et
afiyet olsun cnm gayet güzel
hoş geldiinnn
Allah Allah nedenki?hamile falan mısın?
afiyet olsun harikaaaa
Aaa hadi hayırlısı bakalımEvett b7 sabah itibariile hamile oldugumu öğrendim yarin kan tahlili yaptircam
tebrik ederim :) rabbim hayırlısıyla sağlıkça kucaginiza almaya nasip etsin inşEvett b7 sabah itibariile hamile oldugumu öğrendim yarin kan tahlili yaptircam
Senin adına sevindim inş sağ salim sağlıkla kucağına alırsınEvett b7 sabah itibariile hamile oldugumu öğrendim yarin kan tahlili yaptircam
Amin cnm insallahhtebrik ederim :) rabbim hayırlısıyla sağlıkça kucaginiza almaya nasip etsin inş
Senin için neyse hayırlısı doğrusu o olsun tatlım dikkat et kendineAmin cnm ins kimyasal değil-dir
Aynen çok dikkat etmem lazım suan is yerindede kimsenin haberi yok netlesenekadar dikkat edeyim bariSenin için neyse hayırlısı doğrusu o olsun tatlım dikkat et kendine
Amin cnm ins kimyasal değil-dir
bence öle yapAynen çok dikkat etmem lazım suan is yerindede kimsenin haberi yok netlesenekadar dikkat edeyim bari