- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
aboooooo naptıınnn şekerleme bonbandırmanı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aboooooo naptıınnn şekerleme bonbandırmanı
bu hafta herkes bi hata yaptı1 kutu meyve suyu 2 kare sutlu cikolata 3 çizi
Yaa gercekten mii bugun normal spor icin bile musait degilim ama yarin telafi edecegim o zman sozbu hafta herkes bi hata yaptı
kimseye günü yaktırmadım
sana yaparsam adaletsizlik olur
o yüzden fazla spor yapacaksın
bu seferlik ama sadeceYaa gercekten mii bugun normal spor icin bile musait degilim ama yarin telafi edecegim o zman soz
Pekibu seferlik ama sadece
bundan sonrası için ,herkes için geçerli bu, ben de dahil, günler yanar başa sarar!
yarın spor raporu alcam senden
Ben gideyim tasi taragi toplayip size bol sekersiz günlerSeker hususunu ihlal eden arkadaslarin basa donmesi gerekiyor pofu .
bi kaç arkadaş da ihlal etti bu hafta onlara gün yaktırmadık ama ..Seker hususunu ihlal eden arkadaslarin basa donmesi gerekiyor pofu .
Ben gideyim tasi taragi toplayip size bol sekersiz günler
sen de hemen gitmeye hazırmışsın maşallah diyorumBen gideyim tasi taragi toplayip size bol sekersiz günler
bi kaç arkadaş da ihlal etti bu hafta onlara gün yaktırmadık ama ..
bariz şeker olmasa da BenimKemiklerimiri galeta Samsonn cips yediKim seker veya cikolata yedi pofu ?
peki cnm sen bilirsinSorgulamaya gerek yok pofu niyetliyim ya da degilim basa sarip devam etmek istemiyorum.
yani?Bariz seker veya cikolata degil zaten.
Sorgulamaya gerek yok pofu niyetliyim ya da degilim basa sarip devam etmek istemiyorum.
peki cnm sen bilirsin
yani?
peki cnm sen de haklısın.. ama gerilmeye de gerek yokSeker/tatli yemedikleri surece sorun yok yani. Topigin basligina herkesin dikkatini cekerim.