- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
Ah o simitlerrr benim de en buyuk sorunumHiç spor yapasım yok napicam ben simit bölgem ve üst bacak basen sorunum var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah o simitlerrr benim de en buyuk sorunumHiç spor yapasım yok napicam ben simit bölgem ve üst bacak basen sorunum var
Afiyet olsun yavrucan.. haftasonu yoğunluğuKızlaaar ben yoğunum giremiyorum
Menümü yazayım
Saat 11 peynirli omlet peynir ve domates
Saat 18 5 ızgara köfte
Bozmadım aynen devam
Gunaydin canimGünayyddıınnnn ☺☺☺☺
Kendini fazla mi zorluyorsun acaba?Ayy kızlarr sabah 7 de kalktım ama dayak yemiş gibiydim dünkü antremanlar yüzündsn snra tekrar uyudum 8.30 da uyandmneyse kalkabildim ama çok yorgunuummm
geçen hafta reglden dolayı 3 gün antreman yapamadım ya hani, o yapamadıklarımı son 3 güne yaydım, eh tabiki son 3 günde de antreman vardı, ondan yordu beni , bugün hiç bi şey yapmıycam, dinlencem, ptesi normal programımla devam edicem.. yoksa mahvediyor beni, bi de tabi diyet yapıyoruz ister istemez enerji düşüyoKendini fazla mi zorluyorsun acaba?
harikasınnn cnmmKızlaaar ben yoğunum giremiyorum
Menümü yazayım
Saat 11 peynirli omlet peynir ve domates
Saat 18 5 ızgara köfte
Bozmadım aynen devam
spor yapmadan maalesef o bacaklar incelmiyorHiç spor yapasım yok napicam ben simit bölgem ve üst bacak basen sorunum var
afiyet olsun tatlımSelam
sabah
-2 yumurta (tereyagli kapama)
-peynir
-havuç
-domates,biber kavurma (yazdan)
-1 kase yogurt+yulaf+tahin
-çay
Selam
sabah
-2 yumurta (tereyagli kapama)
-peynir
-havuç
-domates,biber kavurma (yazdan)
-1 kase yogurt+yulaf+tahin
-çay
süperrr canımmBi de 3 gun kurusu kayisi yedim
evettt dinliyoruumm naptın söyle bakalımmm
Ben gidiyorumevettt dinliyoruumm naptın söyle bakalımmm
nereyeeee nolduu yahuuBen gidiyorum
Sekersiz hayal oldu pofuuunereyeeee nolduu yahuu
aboooooo naptıınnn şekerleme bonbandırmanı1 kutu meyve suyu 2 kare sutlu cikolata 3 çizi