• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

evet kızlar ben de yazayım
benim bugün çok absürük oldu
kabızlık vardı 2 gündür deli olcam neden oluyo anlamadım :S

sabah klasik 1 koca bardak su içtim
kahvaltı 09.00 az menemen 1 dilim ekmek ve şekersiz çay 2 zeytin

ara 11.15
2 küçük mandalina 5 adet çiğ badem

ve karnım o kadar toktu ki akşam yemeğim oldu
13.30
kereviz-et kavurma

saat 16.30 gibi 1 şekersiz türk kahvesi biraz çiğ kaju yedim

başka da bi şey yemicem cnm istemiyor
su içiyorum
spor da yok çok yorgunum

Görselim 👇🏻👇🏻👇🏻
187F4802-48D1-4FDB-AA19-84CBC1111368.jpeg

pofu pofu dün sabah normal bir kahvaltı peynir zeytin domates yumurta öğlen elma akşam fırında balık salata bugünde ise gittim sabah sandwich yaptım kendime arada biraz fındık badem aşamada Brüksel lahanası ve mercimek çorbası yiyeceğim hafta sonu çok giremediğim için toplu yazıyorum kusura bakmayın

pofu pofu dün sabah normal bir kahvaltı peynir zeytin domates yumurta öğlen elma akşam fırında balık salata bugünde ise gittim sabah sandwich yaptım kendime arada biraz fındık badem aşamada Brüksel lahanası ve mercimek çorbası yiyeceğim hafta sonu çok giremediğim için toplu yazıyorum kusura bakmayın
afiyet olsun tatlım hiç sorun değil...
Niye karar veremedin? 😊
emin olamıyorum 2.5 öğün yarayacak mı bana :D
Ben bozdum Karatayı yaa
:D bugün herkes bi şey bozuyor sanırım, nasıl bozdun?ekmek mi yedin

bu hafta denerim bakalım gidişata yapabilir miyim
ya böyle bazen aç hissetmiyorum
bir de spor öncesi sonrası ayarlamak sıkıntı veriyor bana :S
yenilik lazım :D

Benim de midem kuculdu galiba, ekmek yemememe ragmen sabah kahvalti yapasim bile yoktu. Muthis! 😎

Benim de artik yuz yogasina agirlik vermem lazim.

Yarin yepyeni bir ay, guzel baslamak lazim. ☺

Benim de midem kuculdu galiba, ekmek yemememe ragmen sabah kahvalti yapasim bile yoktu. Muthis! 😎

Benim de artik yuz yogasina agirlik vermem lazim.

Yarin yepyeni bir ay, guzel baslamak lazim. ☺
evet ya nisan geldi havalar da güzelleşiyo bu hafta burda.. artık güneş olsuunn bahar istiyorum :D

Bir baktim yemek yok.
Soslu makarna yaptim evdekilere.
Dedim yumurta da olsun. Hepimiz yedik valla. Kimse yumurtaya hayir demedi 😂
ahahah ben de çalışırken annemi arardım ne yemek var sorardım, baktım cnm çekmiyo anne sen bana bi çay koyuver bi de yumurta haşlansın :D yemek yemicem dedim ama o yumurta nasıl candır o an var ya :D
Az kaldi, ben de dort gozle bekliyorum. 😍
ahhh ben de bisiklete binmek istyrm :S
Bu arada ben saat 3 gibi tahin yedim. Canim tatli istedi. Tatli yememek icin kendimi tahine verdim.
kızz sen çok tahin yiyosunnn :S aşırı yağ içeriyor o

ahahah ben de çalışırken annemi arardım ne yemek var sorardım, baktım cnm çekmiyo anne sen bana bi çay koyuver bi de yumurta haşlansın :KK70: yemek yemicem dedim ama o yumurta nasıl candır o an var ya :KK70:
Yağ susam yağı olduğu için ben zararlı görmedim ondan yiyorum. Sonuçta şeker yemektense doğal yağ tüketmek daha mantıklı geliyor. Neyseki tahin de bitti 😂

ahahah ben de çalışırken annemi arardım ne yemek var sorardım, baktım cnm çekmiyo anne sen bana bi çay koyuver bi de yumurta haşlansın :D yemek yemicem dedim ama o yumurta nasıl candır o an var ya :D

Ben de! 😎

Back