Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim hiç el becerim yok ne güzel şeyler yapmışsın cnmEvet. Hediyelik olabilir. Ya da evimde kullanabilirim. Bir kac tane daha benzer yapıp bir arada kombin olarak da asabilirim.
oohh miss ağırlık kat tabi hayatınaAynen oyle kuzum ben leslieden sıkıldım squatgirl videolarını yapicam evde dambil vardı biraz Agirlik katarm ortaya karışık
maşallaahh enerjin düşmesin dikkat etMerhabalar kizlar bugun yoğun birgundu.yarinda çalışacağım.bugun eve vakit ayırmam.lazim. temizlik.yemek alışveriş yaptim ve 20 dk tabata çalıştım...
afiyet olsun cnm gayet güzelBugun iki öğün oldu
Akşam
-kiymali mercimek corba
-kuru fasulye
-roka
-ayran
hoş geldiinnnselam bayanlar ben geldim
Allah Allah nedenki?hamile falan mısın?benim denge iyice şaştı kızlar regl olmadım 4, gün bugün canımda hiçbişey yapmak istemiyor valla böyle gömülüp çikolata pasta yiyesim var imdaaattttt
afiyet olsun harikaaaaSabah 1 yumurta 2 dilim.ekmek.domates peynir sucuk.yesillik
Ara 1 sade kahve
Oglen tavuk.doner
Aksam.bakla yemegi ve yogurt ile.kapatacagim..
Şekersiz 10. Günün sonundan meraabbaaaa
Hemen yazayım özeti
Sabah açılışı su ile tabiki
Kahvaltı 8.10
Zeytin peynir salatalık kızarmış ekmek şekersiz çay
Ara yok acıkmadım
Öğlen 12.00 spor öncesi türk kahvesi 3 gün kurusu 2 ceviz
Ara 14.30 spor sonrası
Protein sütün yarısı
Akşam 18.00
Cacık salata 6 yk zeytinyağlı pırasa
Spor : cardio abs pure cardio shoulders and arms
Su:3.5-4 lt
Görselim Eki Görüntüle 2252439
tşk ederim tatlımAfiyet olsun kuzum süper
panco ne kızMerhaba kizlar
Pofu dün bi kaç adet panco gibi bişey yedim.
Bu sabah 2 yumurta, peynir, zeytin
Akşam Karniyarik, 1 elma, yine 1 dilim peynir
Günü kapattım
tşk ederim cnm :)pofu yine supersin
Yasliyim ben. şimdi doritos mu oldu, bizim zamanda pancoydu o. orjinal adı nachos olsa gerek, mısır cipsipanco ne kız
Yasliyim ben. şimdi doritos mu oldu, bizim zamanda pancoydu o. orjinal adı nachos olsa gerek, mısır cipsi
yaa ama onlarda şeker varrrrrrYasliyim ben. şimdi doritos mu oldu, bizim zamanda pancoydu o. orjinal adı nachos olsa gerek, mısır cipsi
Yok inan, organigimsiyaa ama onlarda şeker varrrrrr
paketli herşeyde az da olsa şeker mevcut maalesefYa kızlar kızmayın, ithal birşeydi merak ettim nasıl. İçinde sadece mısır, ayçiçek yağı ve tuz var. Şeker yok, çok da az yedim