• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

kızlar merhaba hepinizi tebrik ederim çok güzel sonuçlar almışsınız. bir kaç sorum olucak size yardımcı olursanız çok sevinirim:) bu diyeti uygularken bacak bölgesinde incelme gördünüzmü? 93 kiloyum ve neredeyse tüm kilom bacak bölgemde kas yapmadan nasıl bunlardan kurtulabilirim, egzersiz ve diyet tavfiyelerinize ihtiyacım var

😂😂😂 ben de simdi biraz spor yapacagim.canim hicbir sey istemiyor dediysek yapmayacagiz demedikki 💪💪😎😎
ahahha aferinn kıızzzz 🤪🤪🤪
kızlar merhaba hepinizi tebrik ederim çok güzel sonuçlar almışsınız. bir kaç sorum olucak size yardımcı olursanız çok sevinirim:) bu diyeti uygularken bacak bölgesinde incelme gördünüzmü? 93 kiloyum ve neredeyse tüm kilom bacak bölgemde kas yapmadan nasıl bunlardan kurtulabilirim, egzersiz ve diyet tavfiyelerinize ihtiyacım var
Tşk ederiz cnm 😍😍
Yalnız spor yapmadan diyetle malesef kurtulamazsn ayrıca her spor yapan kaslı olmuyo tecrübeyle sabit 🙂🙂🙂 diyet + antreman başka yolu yok maalesef

N nznznnnn selam canım sadece diyetle olmuyor ne yazık ki ama illa spor yapacaksın diye bişey de yok. Sadece hareketi arttır mesela otobüs kullanma yürü bacak hareketleti yap, ip atla.akşam tv izlerken oturduğun yerde hayali bisiklet çevir. Bunlar da gayet etkili olur

cevaplarınız niçin teşekkür ederim kızlar, hedefim şuanda günlük düzenli olarak leslie+bacak egzersizleri olucak umarım yakın zamanda bir sonuç alabilirim uzun zamndır bu bacaklar ile birlikte yaşıyoryum pek kolay bir süreç olmayacak
instagramda bir sayfada yoğurt kürü görmüştüm sabah aç karna 3 yemek kaşığı yoğurt bir şişe soda ve yarım limon ve toz zencefil karıştırılıp içiliyor 15 gün boyunca, 3 kilo verdirdiğini söylüyorlar aranızda bunu deneyen oldu mu merak ettim ????

cevaplarınız niçin teşekkür ederim kızlar, hedefim şuanda günlük düzenli olarak leslie+bacak egzersizleri olucak umarım yakın zamanda bir sonuç alabilirim uzun zamndır bu bacaklar ile birlikte yaşıyoryum pek kolay bir süreç olmayacak
instagramda bir sayfada yoğurt kürü görmüştüm sabah aç karna 3 yemek kaşığı yoğurt bir şişe soda ve yarım limon ve toz zencefil karıştırılıp içiliyor 15 gün boyunca, 3 kilo verdirdiğini söylüyorlar aranızda bunu deneyen oldu mu merak ettim ????
Bn öyle şeylere karşıyım dengeli beslenme ve spor uzun sürede süper sonuçlar veriyo kendim yaşadığım için diyrm bunu , o sadece ödem atmak yağ yakmak için her günğ sıkıpmadan dengelemek lazım

1 corba kasigi tahin
1 buyuk fincan kahve

Ben biraz hobiye ağırlık vereceğim bugün.
Gayet güneşli fakat soğuk bir hava var burada.

Makineye kirlentlerimi attım. Yıkandıkca yenisini atıyorum.
Bugün oturma odasi, giris ve mutfağı supurdum. Mutfak camini sildim. Yaptigim iş bu kadar

1 corba kasigi tahin
1 buyuk fincan kahve

Bugün oturma odasi, giris ve mutfağı supurdum. Mutfak camini sildim. Yaptigim iş bu kadar
Afiyet olsun tatlım
Maşallah kendini eve vermişsin

Öule şeylerle uzun vadede sonuç alamazsın onlar pofunun dediği gibi ödem atmak için öyle olsa kiloly kimse kalmaz herkes zayıf olurdu🤣🤣

1 corba kasigi tahin
1 buyuk fincan kahve

Canim tahini oyle sade nasil yiyorsun agir gelmiyor mu

Merhabalar kizlar bugun yoğun birgundu.yarinda çalışacağım.bugun eve vakit ayırmam.lazim. temizlik.yemek alışveriş yaptim ve 20 dk tabata çalıştım...

Back