• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

bi tanesinin de erkek kardeşi bi kızdan kurtulamadı
daha geçen gün konusu vardı gene konu açılmış :D ne kız bee çocuğu bırakmıyor :D biri bana seni istemiyorum dese bitmiştir arkadaş

bi tanesinin de erkek kardeşi bi kızdan kurtulamadı
daha geçen gün konusu vardı gene konu açılmış :KK70: ne kız bee çocuğu bırakmıyor :KK70: biri bana seni istemiyorum dese bitmiştir arkadaş
Bu kacinci konusu onun 😂 hayir abla bilu ise niye bu kadar karisiyor ben onu anlamadim mesajlarina kadar okuyor

Gunaydin herkese ☺

Bugun erkenciyim. Kahvaltimi yaptim, biraz calistim ve simdi guzel bir kahveyle kendimi odullendirecegim. 😊

Gunaydin.
Kotu bir rüya gordum.
Ruyamda tatli yiyordum eyvah dedim gruba ne diycem 😣
Allahtan ruyaymış

Bu sabah kahvaltim.
-yumurta süt yulaf ile omlet
-roka
-havuc
-zeytin
-peynir
-kuruyemis

Gunaydin.
Kotu bir rüya gordum.
Ruyamda tatli yiyordum eyvah dedim gruba ne diycem 😣
Allahtan ruyaymış

Bu sabah kahvaltim.
-yumurta süt yulaf ile omlet
-roka
-havuc
-zeytin
-peynir
-kuruyemis
Günaydıın
Afiyet olsunn
Ayy ne güzel rüyalar öyle😂😂😂😂

Tunaydin ben de bugun cok gec kalktim oglum kalkmis kendi oynamis beni de kaldirmamamis 🤦‍♀️ disarda saganak yagmur var ev kapkaranlik hicbir sey yapasim yok kahvalti bile yapasim yok corba icecegim.gruba ne guzel motivasyon sagliyorum dimi 😂😂

Kızlar Birbardakcay Birbardakcay a bakmayın bnmissgibi cardio mu yaptımşimdi kol omuzçalışcam hava buz gibi ama ev sıcacık😂😂😂😂 mıtivasyon düşmesin sakınnnnn😡😡😡😡😤😤😤😤

Back