- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy ben de bi kahve yapacam ama bacaklarımın acısından kalkamıyrm sana afiyet olsun şimdiden kuzum dikkat et kendineIyi aksamlar kizlar kaçamaksiz haftasonları şimdiden. Ben misafirliğe gidiyorum sadece cay kahve . Yarın spor yapacagim artik.
afiyet olsun tatlım ekledim ben seni seçim günü içinde şunları yapabilirsin diye yazmıştımSabah 1 yumurta peynir yarim kivi zeytin elma
Ara bir tutam.leblebi
Oglen ekmek et ayran salata
Aksam çorba 1 dilim.ekmek pofu
Aklımdan geçiyordu valla lahanali tavuk salatası .Yarın aksam hazırlık.yaparim.artik ipi de yarın atlayacağım canim çok atlarim. Arkadaş dogum yapmıştı bebek göreceğiz bebekte 3 aylık.oldu heraldeYanına al cnm tavuk haşla brokoli yap karnabahar yap salata yap yanına al ayran soda miss
Ay bende istiyorum.oyle yorgunluğu acıyı. O yorgunlukla kafamı yastiga koyar koymaz uyumak super.oluyorayy ben de bi kahve yapacam ama bacaklarımın acısından kalkamıyrm sana afiyet olsun şimdiden kuzum dikkat et kendine
aynen cnm pratik soğuk da olsa yenecek bişeyler yap koy çantana ara öğün içinde fındık fıstık meyve oh missAklımdan geçiyordu valla lahanali tavuk salatası .Yarın aksam hazırlık.yaparim.artik ipi de yarın atlayacağım canim çok atlarim. Arkadaş dogum yapmıştı bebek göreceğiz bebekte 3 aylık.oldu heralde
yaa dimii hemen uyuyo insan temizAy bende istiyorum.oyle yorgunluğu acıyı. O yorgunlukla kafamı yastiga koyar koymaz uyumak super.oluyor
afiyet olsuunn cnmBen geldim
Menüüü
Saat 9 bir minik kepekli beyaz peynirli sandviç
Saat 13 karnabahar kısır
Saat 19 humus
Su 1.5 lt
ŞEKERSİZ 9. GÜNÜ TAMAMLAYANLAR
pofu @blackkrosee21 CKbeautyandsheer @orkidekaramel @Samsonn @ekilem81 hande_buse @Summer-girl
muhteşem kızlar bir arada
bugün hem 9. gün olan tekli sayılara veda edeceğimiz hem de güzel sonuçlar aldığımız süper bi gün oldu
haftaya da aynı performansı bekliyorum hepinizden ayrı ayrııı
biz mükemmelizzz
istersek herşeyi başarırız
kalan süre 80 gün
2. tartıya kalan süre 7 gün
toplam 9 gün bitti herkese hayırlı olsun
ooo harikaa plates de yapılmışşş
Aksam menüm
-bulgur pilavi
-patlican musakka
-yoğurt
Spor: pilates
(Spora gitmeden once 1 hurma 1 gün kurusu yedim)
oohh miss afiyet olsun11.30
Peynirli maydanozlu yumurta
2 zeytin
Yarim ceviz
1 findik
15.00
Yesil cay
18.00
1 kase tavuk corbasi
Yarim porsiyon ciger kavurma
Yarim kase yogurt
19.00
Yesil cay
2 cilek
Spor
10dk zumba
325 ip atlama
65 squat
19dk cardio
pofu
Telefonda programlar var canim bir suru hareket yaptiriyor gun gun zorlasiyor falan plank crunch bisiklet sinav ne ararsan varoohh miss afiyet olsun
şu 19 dakka cardio ne? ne yapıyorsun?
harikaaaTelefonda programlar var canim bir suru hareket yaptiriyor gun gun zorlasiyor falan plank crunch bisiklet sinav ne ararsan var
Sagol canim yavas yavas alismaya calisiyorum dizlerim de agrimiyor cok şükürharikaaa
sporu sevmeyen sen maşallah diyorum nazarım değmesinnn
bir derdim var köşesinde bugün biri bi konu açmış
yorumları okuyup gülüyorum ya tam komedi