• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Iyi aksamlar kizlar kaçamaksiz haftasonları şimdiden. Ben misafirliğe gidiyorum sadece cay kahve . Yarın spor yapacagim artik.

Sabah 1 yumurta peynir yarim kivi zeytin elma
Ara bir tutam.leblebi
Oglen ekmek et ayran salata
Aksam çorba 1 dilim.ekmek pofu pofu

Iyi aksamlar kizlar kaçamaksiz haftasonları şimdiden. Ben misafirliğe gidiyorum sadece cay kahve . Yarın spor yapacagim artik.
ayy ben de bi kahve yapacam ama bacaklarımın acısından kalkamıyrm :D sana afiyet olsun şimdiden kuzum dikkat et kendine

Yanına al cnm tavuk haşla brokoli yap karnabahar yap salata yap yanına al ayran soda miss
Aklımdan geçiyordu valla lahanali tavuk salatası .Yarın aksam hazırlık.yaparim.artik ipi de yarın atlayacağım canim çok atlarim. Arkadaş dogum yapmıştı bebek göreceğiz bebekte 3 aylık.oldu heralde 😀

ayy ben de bi kahve yapacam ama bacaklarımın acısından kalkamıyrm :D sana afiyet olsun şimdiden kuzum dikkat et kendine
Ay bende istiyorum.oyle yorgunluğu acıyı. O yorgunlukla kafamı yastiga koyar koymaz uyumak super.oluyor

Aklımdan geçiyordu valla lahanali tavuk salatası .Yarın aksam hazırlık.yaparim.artik ipi de yarın atlayacağım canim çok atlarim. Arkadaş dogum yapmıştı bebek göreceğiz bebekte 3 aylık.oldu heralde 😀
aynen cnm pratik soğuk da olsa yenecek bişeyler yap koy çantana ara öğün içinde fındık fıstık meyve oh miss
Ay bende istiyorum.oyle yorgunluğu acıyı. O yorgunlukla kafamı yastiga koyar koymaz uyumak super.oluyor
yaa dimii hemen uyuyo insan temiz :D
seviyorum antreman sonralarını dinlenyr bedenim

dayanamadım kahve yaptım :D filtre kahve :D bunu içince bi de koca bardak su içicem pööfff

ŞEKERSİZ 9. GÜNÜ TAMAMLAYANLAR

pofu pofu @blackkrosee21 CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer @orkidekaramel @Samsonn @ekilem81 hande_buse hande_buse @Summer-girl

muhteşem kızlar bir arada :halay::halay::KK76::KK76:
bugün hem 9. gün olan tekli sayılara veda edeceğimiz hem de güzel sonuçlar aldığımız süper bi gün oldu

haftaya da aynı performansı bekliyorum hepinizden ayrı ayrııı

biz mükemmelizzz
istersek herşeyi başarırız

:nazar::nazar:

kalan süre 80 gün
2. tartıya kalan süre 7 gün
toplam 9 gün bitti herkese hayırlı olsun:KK30::KK30::KK30:
💪

Aksam menüm
-bulgur pilavi
-patlican musakka
-yoğurt

Spor: pilates
(Spora gitmeden once 1 hurma 1 gün kurusu yedim)

bir derdim var köşesinde bugün biri bi konu açmış
yorumları okuyup gülüyorum ya tam komedi :D:D:D

11.30
Peynirli maydanozlu yumurta
2 zeytin
Yarim ceviz
1 findik

15.00
Yesil cay

18.00
1 kase tavuk corbasi
Yarim porsiyon ciger kavurma