- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
TabikiHer bünye farklı. İlk haftada çok bir oynama olmadı diye umutsuzluğa düşmüyoruz. Bazen vücut belirli kilolarda direnç gösterebiliyor. Bu programla istikrarlı bir şekilde ilerlersek muhakkak güzel sonuçlar alırız.
Yarınn kendimi markete atacağım
Beyaz leblebi kefirNeler alacaksın? :)
Pofu kefir mayasi bulsanaBeyaz leblebi kefir
Aaa lafa baakkk tabiki de yiyemezsin cıınnıımmmBenim de hiç aklıma gelmedi bu 8 günde ama arada cips falan yerim ben aslında. İlerleyen günlerde bakarız artık.
Bn yapamam cnm ya o yüzden marketten alıyorumPofu kefir mayasi bulsana
Canim yogurt gibi falan degilki sute mayayi atiyorsun karanlik sicak yerde bekletiyorsun kendi oluyor.Bn yapamam cnm ya o yüzden marketten alıyorum ☹
hiç denemedimCanim yogurt gibi falan degilki sute mayayi atiyorsun karanlik sicak yerde bekletiyorsun kendi oluyor.
ne sanddıınnn yaaaa
hiç denemedimo yüzden ellemesem daha ii
ne sanddıınnn yaaaa
Bende seni iyiki tanımışım insan burdan daha motive oluyor cunku bi amacinoluyir hata yapmak istemiyorsunöğlen yemekleri iptali etmeyi düşünüyorum bünyem iki ögüne alışmasi için uğraşmak istiyorum çünkü öğle yemekleri malkum çok agir.. bide 5 lira veriyoruz. çorbalar hep unlu.. bilmiyorum ilk işim öğle yemegi iptali etmek.. canim hiç tatlı çekmiyor 1 haftadir o tadini unuttum şekersiz çayi çok rahatça içebiliyorum:) iyiki buraya katılmışım iyiki varsin sizi çook seviyorum. gerçekten çok sevdim sizi.. @samsonpofu @hande_buse @fulias @ekilem81 Summer-girl Birbardakcay Queen mom @Blackrose55 CKbeautyandsheer
Bana bildirim gelmiyor hic bende kaçırıyorum muhabbeti cnm yaa@zukkum ve @Fitimfitsinfit kızlar bize katılacak mısınız? dün yazdınız tamam ama kilo bildirimi ..vs hiç bi şey yapılmadı?
Summer-girl nerdesin kuzum?
Queen mom pek uğramıyorsun buraya?
Dünkü menümü yazayim
Vallahi örnek de gösterildim ya artık karada ölüm yok banaayyy atıcam seni köprüden aşaaaa
yapamıyorum nedir yaaaa yapamamak nedirrr delirtme benii
bakCKbeautyandsheer arkadaşımız normalde şekersiz yapamazmış bizimle 8 gündür ağzına şeker sürmedi
yapamıyorum diye bi şey yok
yapmak istemiyorum diye bi şey var!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?