- 18 Şubat 2010
- 15.980
- 19.852
- 498
Tabiki alın geçenelrde söylemiştim, ben bu sabah bakcaktımmama su içtim unutmuşumpofu ölçüleri alsak mi :) gögüs bel basen göbek gibi .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki alın geçenelrde söylemiştim, ben bu sabah bakcaktımmama su içtim unutmuşumpofu ölçüleri alsak mi :) gögüs bel basen göbek gibi .
bende unuttum benim ölçü günüm 9 unda. her ay 9 unda aliyorum bozamamTabiki alın geçenelrde söylemiştim, ben bu sabah bakcaktımmama su içtim unutmuşum
Aynenn burdaki saat yanlışbize ayak uyduramıyorbenim ödemlerin var sislik... regl olucam onu bekliyorum.
Sabah sporumu yaptım burda saat yanlışlık var
4:51 diyo 5:51 olmasi lazim
Tşk ederizzz beybii sen de durumlar ne?Günaydın kızlarrrrr süpersinizz tebrik ederim sizi
gayet iyisin cnm hedef kaç senin?
evet 5:30 ta kalktım ben. kettleye su kaynatıp yunurta haşlarken tartıldım :) hazir oluyor 6:20 te bitiyo ardindan spor..:) 6:45 te bitti .üst baş giyinip 7:15 te çiktim evden. sabahlari çok mutlu oluyorum ya:)Aynenn burdaki saat yanlışbize ayak uyduramıyor
Beybi şimdilik hedefim mayıs sonuna kadar 60. Söylemiştim bebek tedavim başlıyacak o aralar. Ama şekersiz 90 ı bırakmıyacağım.gayet iyisin cnm hedef kaç senin?
Şifa olsun canim ne kadar beceriklisin bak isteyince neler yapabiliyor.insan.Beni bu tarifle tanıştıranlar ve övenlere çok teşekkür ederim. Allah razı olsun yemeeem hazır
Eki Görüntüle 2251688
Yaaa teşekkür ederim. İşten 1 saat erken çıkınca hemen yapiyim dedim. Bunları yapıcam diye spora gidemedim ama olsun artık bugün giderim.Şifa olsun canim ne kadar beceriklisin bak isteyince neler yapabiliyor.insan.
Benim ölçüler pilates salonunda alındı ayın 11inde tekrar alınacak. Onları paylaşsam olur di mi?Tabiki alın geçenelrde söylemiştim, ben bu sabah bakcaktımmama su içtim unutmuşum
Ben galeta yedim diye ceza aldım yeme yemeBi şey sorcam.
Kepekli galeta veya normal simit yiyebiliyor muyuz?
Sadece sordumBi şey sorcam.
ıı ıhh yasaaakkk olmazzBiz şekere karşı alejik olalım dedik, cips de mi dahil oldu şimdi?
Arada yenen 2-3 cips bir şey yapmıyor hem pofu . Bana inan.
allah allah ben etiketleme de yapıyorum bugün tartı günü mesela, arada bi baksan buraya biz hep burdayızBana bildirim gelmiyor hic bende kaçırıyorum muhabbeti cnm yaa
menüler gayet yerinde afiyet olsunDünkü menümü yazayim
Sabah 7.30
Çavdarlı yesillikli tost
Ara 9.00
Şekersiz türk kahvesi
Öğle 13.00
Izgara tavuk Ayran
Aksam 20.00
1 kase yesil mercimek yemegi
Ve bol yesillikli salata
Perşembe menüm
Sabah 7.00
Çavdarlı tost
Ara 9.30
Şekersiz türk kahvesi
Öğle 13.00
Izgara kofte ayran haydari
Ara ogun 16.00
Yeşil çay
Aksam 20.00
Yemek yemedim fit kurabiye tarifi vardı onu yaptim 2 tane ondan kahveyle onu yedim şimdide spora gidicem ins
afiyet olsun cnm benim o kadarcık olacak no problem protein sonuçtapofu canım çok et çekti 8 gibi bir kaç dilim pastırma yedim. Bir de bilmem niye 1 çay kaşığı da çörek otu.
peki cnm sen bilirsinyok pofucum bir süre ertelemek zorunda kaldım
afiyet olsun beybi ama şu meyveleri akşam yemesen daha sağlıklı olacakpofu akşam çorba salata sonrasında 5 -6 çilek
ayy ne bileem ben de sandım düzce osmaniye diyince memleketlerinYok kız sayıyorum osmaniyeli değilim
gayet iyisin tatlımm not aldıımmGünaydın ilk tartı benden olsun Eki Görüntüle 2251815
afiyet olsun yağ olmasınAkşam yoğurt çorbası ve nohut yemeği salata ardından kahve ile kapattım
evet evet haftaya kesin 80 leri görürsünKız bende regl olucam bugün yada yarın şişkinlik var ama 90.9 geldim 9 gününün verdiğim emeğimin karşılığını aldım 9lere bay bay demeye az kaldiiii
süperssiinnnn harikasınEvet tartıldım.
64.7
-2 yazılsın haneme
vallahi maşallaahhh ben de bu sabah 5.10 da uyandım acaba benim derdim neevet 5:30 ta kalktım ben. kettleye su kaynatıp yunurta haşlarken tartıldım :) hazir oluyor 6:20 te bitiyo ardindan spor..:) 6:45 te bitti .üst baş giyinip 7:15 te çiktim evden. sabahlari çok mutlu oluyorum ya:)
kesinlikle olursun çok bişey kalmamış, mayısa daha var, süpersinn, ve inş istediğin olur cnmBeybi şimdilik hedefim mayıs sonuna kadar 60. Söylemiştim bebek tedavim başlıyacak o aralar. Ama şekersiz 90 ı bırakmıyacağım.
olursun kuzuumm 80 lere şurda 1 kilo kalmış oohhooo bu azimleee dağları delersin beehh90. günüm hedefim 80 olsun duraklama dönemi gelirse bilemem
harikasıınn kuzuumm süperrrrGünaydın kizlarr Hayirli cumalar hepimize...
Ben geçen cuma 62.3 dün bu hafta 60.5 fark 1.8
tabikii de olurBenim ölçüler pilates salonunda alındı ayın 11inde tekrar alınacak. Onları paylaşsam olur di mi?
şimdilik yemesek daha iyi hani şöyle 2. ay da falan belki, hepsinde bol bol şeker var cnm :SBi şey sorcam.