zaman çok çabuk geçiyor cnm bak bizim 8 gün geçti hiç bi şey anlMadık
harikasın cnm tbrk ederim mükemmel öğün
zukkum ve @Fitimfitsinfit kızlar bize katılacak mısınız? dün yazdınız tamam ama kilo bildirimi ..vs hiç bi şey yapılmadı?
@Summer-girl nerdesin kuzum?
@BitmeyenDiyet pek uğramıyorsun buraya?
Yok kız sayıyorum osmaniyeli değilimvallaaa 8 günü devirdik şaka makamutluyummm ve heycanlıyımm
neden yarın osmaniye annen mi orda?
ayy hayır şişko falan yok sadece kilo olarak fazlalık diyoruz ona, kimse kendini küçük göremez bu grupta
ayy bakalım kim çok kilo verdi
kim kaça indi
kim veremedi
kim kilo aldı ( malum regl olacaklar var)
kim kim kimmm bu haftanın kraliçessiiiyarrıın sabah damlarım buraya zaten çok heycanlıyım şaka maka gerçekten acaip bi heycan var diyorum ya sanki diyetisyene gidip ödül alcakmışım gibi
Akşam yoğurt çorbası ve nohut yemeği salata ardından kahve ile kapattım
Kız bende regl olucam bugün yada yarın şişkinlik var ama 90.9 geldimvallaaa 8 günü devirdik şaka makamutluyummm ve heycanlıyımm
neden yarın osmaniye annen mi orda?
ayy hayır şişko falan yok sadece kilo olarak fazlalık diyoruz ona, kimse kendini küçük göremez bu grupta
ayy bakalım kim çok kilo verdi
kim kaça indi
kim veremedi
kim kilo aldı ( malum regl olacaklar var)
kim kim kimmm bu haftanın kraliçessiiiyarrıın sabah damlarım buraya zaten çok heycanlıyım şaka maka gerçekten acaip bi heycan var diyorum ya sanki diyetisyene gidip ödül alcakmışım gibi
Kraliçe sen olacaksın bu gidişleGnnayyddıınnnnhemen tartıldım
Oleyy beee aldığım bütünnn fazlalıklargitttiii
Tartı sonucummmEki Görüntüle 2251824
Herkes yazsın bakalım kuzumm belli olmaz o ama regl ödemfalan baya şişmiştim bn onun sayesindeKraliçe sen olacaksın bu gidişle
Hepimizin azalaacak o ayrı ama bırakmak yokEsas benim için bu hafta önemli. Diyete başladığım hafta veriyorum bayağı sonra azalıyor verdiğim kilolar. Zorlanıyorum haliyle.
Insallah gazamiz mubarek olur.
Hepimizin azalaacak o ayrı ama bırakmak yok
Hedef kaçtı senin
Aynıyız bnm 59 kuzu sen benden daha yakınsın hedefe sakın olaki bırakmaİlk hedefim 58
en uç noktam 55
Aynıyız bnm 59 kuzu sen benden daha yakınsın hedefe sakın olaki bırakma
Bn diyetisyene gittiğimde ilk 10 günde 4 kilo verdm snraki haftalar -900, -700, bi keresinde -300 vermiştimzaman geçtikçe verdiklerin total 10 kilo oluyo sakın küçük görüp pes etme
O yüzden bırakmıyosun moral bozmuyorsun, ölçüler değişecek o ara bnm öyle olmuştu, tartı yağ ve kas oranlarını göstermiyo çünküEvet ben de Karatay yaptığım dönemde öyleydi. hatta bir aralar duruyor kilo sonra tekrar düşmeye başlıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?