• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

öğlen yemekleri iptali etmeyi düşünüyorum bünyem iki ögüne alışmasi için uğraşmak istiyorum çünkü öğle yemekleri malkum çok agir.. bide 5 lira veriyoruz. çorbalar hep unlu.. bilmiyorum ilk işim öğle yemegi iptali etmek.. canim hiç tatlı çekmiyor 1 haftadir o tadini unuttum şekersiz çayi çok rahatça içebiliyorum:) iyiki buraya katılmışım iyiki varsin sizi çook seviyorum. gerçekten çok sevdim sizi.. @samson pofu pofu @hande_buse @fulias @ekilem81 Summer-girl Summer-girl Birbardakcay Birbardakcay Queen mom Queen mom @Blackrose55 CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer :KK200::KK60:
Bende seni iyiki tanımışım insan burdan daha motive oluyor cunku bi amacinoluyir hata yapmak istemiyorsun

Dünkü menümü yazayim
Sabah 7.30
Çavdarlı yesillikli tost
Ara 9.00
Şekersiz türk kahvesi
Öğle 13.00
Izgara tavuk Ayran
Aksam 20.00
1 kase yesil mercimek yemegi
Ve bol yesillikli salata

Perşembe menüm
Sabah 7.00
Çavdarlı tost
Ara 9.30
Şekersiz türk kahvesi
Öğle 13.00
Izgara kofte ayran haydari
Ara ogun 16.00
Yeşil çay
Aksam 20.00
Yemek yemedim fit kurabiye tarifi vardı onu yaptim 2 tane ondan kahveyle onu yedim şimdide spora gidicem ins

ayyy atıcam seni köprüden aşaaaa
yapamıyorum nedir yaaaa yapamamak nedirrr delirtme benii :KK11::KK11::KK11:

bak CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer arkadaşımız normalde şekersiz yapamazmış bizimle 8 gündür ağzına şeker sürmedi
yapamıyorum diye bi şey yok
yapmak istemiyorum diye bi şey var!!!!! :KK62::KK62::KK62:
Vallahi örnek de gösterildim ya artık karada ölüm yok bana 💪

Akşam menüm
-uskumru
-salata
-2-3 kaşık tahin

Back