Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Canım süper olmuş afiyet olsun

@zukkum ve @Fitimfitsinfit kızlar bize katılacak mısınız? dün yazdınız tamam ama kilo bildirimi ..vs hiç bi şey yapılmadı?

Summer-girl nerdesin kuzum?

@BitmeyenDiyet pek uğramıyorsun buraya?

pofu 'cuğum geldim. :)

Selam herkese! :)

28.03.2019-Muhteşem Programın 8. Günü:

- Kahvaltı (mercimekli krep, peynir, zeytin, ceviz)
- Ara (sütlü kahve, salatalık)
- Akşam yemeği (fırında tavuk, yoğurt, elma, portakal)
- Tüm gün dışarıdaydım, koşturarak sporumu yaptım. :)
18:00 gibi yeme olayını sonlandırdım, benim 8. günüm tastamamdır pofu .

Şu an çayımı yudumluyorum. Ekmeksiz geçen 3. günümdü. Belim bir inceldi anlatamam, öyle de hafifim ki... Her şey cuma tartısı için.

Bugün bir arkadaşımı gördüm, "Offf, nasıl güzel zayıflamışsın." dedi. Ben zayıflayınca yüzden çok belli olur ama bacaklardan da epey verdiğimi söyledi. Doping oldu tabii bu cümleler. :)

Durmak yok, yola devam...

Canım süper olmuş afiyet olsun
tşk ederim tatlım :)
harikasıınn beybii
dimi ya biri zayıflamışsın ne güzel olmuşsun deyince insanın çok hoşuna gidiyor :)))
yarın tartııı günüü heycan var mı heycaannn
pofu bu arada bildirim yapmayan arkadaşları itinayla programdan düşürelim. Bu işi ciddiyetle yürütenlerle devam edelim.
aynen kuzum bildirim yapmayanı siliyorum kimse ksra bakmasın
Karnabahar kısırıyla kabak mantı yapıyorum. Akuta haber verin mutfak harekete geçti.
Eki Görüntüle 2251678
ooooowwww kolay gelssiin ve şimdiden af,yet olsun cnmm

Hem de nasıl! Çok güzel motive ediyor bu söylenenler. :)

Heyecan dorukta valla. Yeni yıla girer gibi mutluyum. :)

Sil tabii ya, hiç uğraşma. Kalanlarla tamamlarız bu yolu. :)

Hem de nasıl! Çok güzel motive ediyor bu söylenenler. :)

Heyecan dorukta valla. Yeni yıla girer gibi mutluyum. :)

Sil tabii ya, hiç uğraşma. Kalanlarla tamamlarız bu yolu. :)
valla sanki yarın kilo verdim diye ödül alacağım kendime gülüyorum şuan
yarın tartı günü diye korkarak yedim ya fazla çıkarsam diye
aynen beybi yarınki bildirime göre değerlendirme yaparız artık :) sonuçta buraya geliyorsa yarın tartı günü olduğunu biliyordur :)

Kimya ne dersin desin ekmek makarna seker yememek ,gluteni minimuma indirmek ciddi inceltiyo

Grupça hareket etmenin güzelliği işte. Kendi başımıza böyle bir motivasyona sahip olamazdık. Hırs yaptık resmen. :)

Tartı sonrası koca bir tabak kısırla ödüllendireceğim kendimi.

Kimya ne dersin desin ekmek makarna seker yememek ,gluteni minimuma indirmek ciddi inceltiyo

aypare ackerman 3 gün ekmek yemedim, karnım dümdüz ve hiçbir kavis yok. Hiç böyle olmamıştı, inanılma hoşuma gitti. :) Yer miyim bundan sonra? Yesem de minimumda tutarım. :)

Demek ki bu işin sırrı ekmek ve şekerden uzak durmakmış.

Grupça hareket etmenin güzelliği işte. Kendi başımıza böyle bir motivasyona sahip olamazdık. Hırs yaptık resmen. :)

Tartı sonrası koca bir tabak kısırla ödüllendireceğim kendimi.
hahaha yapma kızz şimdi bu denir mi neyse ki ben yemiştim cnm hiç istemyr ama ben de yarın beyaz leblebi alcam 2 gündür aşeriyorum resmen

B
Bugün ben de ekmek yemedim ilk defaa,1 hafta deneyimleyip sonucu yazıcam kızlar,

hahaha yapma kızz şimdi bu denir mi neyse ki ben yemiştim cnm hiç istemyr ama ben de yarın beyaz leblebi alcam 2 gündür aşeriyorum resmen

Valla arada vücudu ödüllendirmek lazım. Son 3 gün öldüm resmen. Yarın coşalım biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…