- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Canım süper olmuş afiyet olsun8. Gn sonundan meraabbbaaaa
Sabah bi koca bardak su
Kahvaltı 7.40
Zeytin peynir şekersiz çay salatalık ( çok zor yedim hatta salatalıktan 2 tane yiyebildim bıraktım)
Ara 10.40
Kakaolu süt
2 ceviz
Öğlen 13.00
6 kaşık kısır ayran
Ara 15.30
1 şekersiz kahve 1 orta boy muz
Akşam 18.00
6 kaşık ıspanak
Ayran
Yağsız az salata
Su: daha dewam ediyorum içmeye 2 litre oldu
Spor: yarından itibaren başlıycam
Görselim altta
Eki Görüntüle 2251643
@zukkum ve @Fitimfitsinfit kızlar bize katılacak mısınız? dün yazdınız tamam ama kilo bildirimi ..vs hiç bi şey yapılmadı?
Summer-girl nerdesin kuzum?
@BitmeyenDiyet pek uğramıyorsun buraya?
tşk ederim tatlım :)Canım süper olmuş afiyet olsun
harikasıınn beybiipofu 'cuğum geldim. :)
Selam herkese! :)
28.03.2019-Muhteşem Programın 8. Günü:
- Kahvaltı (mercimekli krep, peynir, zeytin, ceviz)
- Ara (sütlü kahve, salatalık)
- Akşam yemeği (fırında tavuk, yoğurt, elma, portakal)
- Tüm gün dışarıdaydım, koşturarak sporumu yaptım. :)
18:00 gibi yeme olayını sonlandırdım, benim 8. günüm tastamamdırpofu .
Şu an çayımı yudumluyorum. Ekmeksiz geçen 3. günümdü. Belim bir inceldi anlatamam, öyle de hafifim ki... Her şey cuma tartısı için.
Bugün bir arkadaşımı gördüm, "Offf, nasıl güzel zayıflamışsın." dedi. Ben zayıflayınca yüzden çok belli olur ama bacaklardan da epey verdiğimi söyledi. Doping oldu tabii bu cümleler. :)
Durmak yok, yola devam...
aynen kuzum bildirim yapmayanı siliyorum kimse ksra bakmasınpofu bu arada bildirim yapmayan arkadaşları itinayla programdan düşürelim. Bu işi ciddiyetle yürütenlerle devam edelim.
ooooowwww kolay gelssiin ve şimdiden af,yet olsun cnmmKarnabahar kısırıyla kabak mantı yapıyorum. Akuta haber verin mutfak harekete geçti.
Eki Görüntüle 2251678
tşk ederim tatlım :)
harikasıınn beybii
dimi ya biri zayıflamışsın ne güzel olmuşsun deyince insanın çok hoşuna gidiyor :)))
yarın tartııı günüü heycan var mı heycaannn
aynen kuzum bildirim yapmayanı siliyorum kimse ksra bakmasın
ooooowwww kolay gelssiin ve şimdiden af,yet olsun cnmm
valla sanki yarın kilo verdim diye ödül alacağımHem de nasıl! Çok güzel motive ediyor bu söylenenler. :)
Heyecan dorukta valla. Yeni yıla girer gibi mutluyum. :)
Sil tabii ya, hiç uğraşma. Kalanlarla tamamlarız bu yolu. :)
Kimya ne dersin desin ekmek makarna seker yememek ,gluteni minimuma indirmek ciddi inceltiyopofu 'cuğum geldim. :)
Selam herkese! :)
28.03.2019-Muhteşem Programın 8. Günü:
- Kahvaltı (mercimekli krep, peynir, zeytin, ceviz)
- Ara (sütlü kahve, salatalık)
- Akşam yemeği (fırında tavuk, yoğurt, elma, portakal)
- Tüm gün dışarıdaydım, koşturarak sporumu yaptım. :)
18:00 gibi yeme olayını sonlandırdım, benim 8. günüm tastamamdırpofu .
Şu an çayımı yudumluyorum. Ekmeksiz geçen 3. günümdü. Belim bir inceldi anlatamam, öyle de hafifim ki... Her şey cuma tartısı için.
Bugün bir arkadaşımı gördüm, "Offf, nasıl güzel zayıflamışsın." dedi. Ben zayıflayınca yüzden çok belli olur ama bacaklardan da epey verdiğimi söyledi. Doping oldu tabii bu cümleler. :)
Durmak yok, yola devam...
valla sanki yarın kilo verdim diye ödül alacağımkendime gülüyorum şuan
yarın tartı günü diye korkarak yedimya fazla çıkarsam diye
aynen beybi yarınki bildirime göre değerlendirme yaparız artık :) sonuçta buraya geliyorsa yarın tartı günü olduğunu biliyordur :)
Kimya ne dersin desin ekmek makarna seker yememek ,gluteni minimuma indirmek ciddi inceltiyo
hahaha yapma kızz şimdi bu denir miGrupça hareket etmenin güzelliği işte. Kendi başımıza böyle bir motivasyona sahip olamazdık. Hırs yaptık resmen. :)
Tartı sonrası koca bir tabak kısırla ödüllendireceğim kendimi.
Bugün ben de ekmek yemedim ilk defaa,1 hafta deneyimleyip sonucu yazıcam kızlar,aypare ackerman 3 gün ekmek yemedim, karnım dümdüz ve hiçbir kavis yok. Hiç böyle olmamıştı, inanılma hoşuma gitti. :) Yer miyim bundan sonra? Yesem de minimumda tutarım. :)
Demek ki bu işin sırrı ekmek ve şekerden uzak durmakmış.
oooohhh afiyet olsuunnBeni bu tarifle tanıştıranlar ve övenlere çok teşekkür ederim. Allah razı olsunyemeeem hazır
Eki Görüntüle 2251688
hahaha yapma kızz şimdi bu denir mineyse ki ben yemiştim cnm hiç istemyr ama ben de yarın beyaz leblebi alcam 2 gündür aşeriyorum resmen
B
Bugün ben de ekmek yemedim ilk defaa,1 hafta deneyimleyip sonucu yazıcam kızlar,
ben leblebi sen kısırValla arada vücudu ödüllendirmek lazım. Son 3 gün öldüm resmen. Yarın coşalım biraz.
ben leblebi sen kısırtartı sonucu güzel gelsin pllssss
Gelir, gelir.
Benim malzemeler hazır valla. Keyifle yiyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?