- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
Afiyet bal olsun yağ olmasıngeçmiş olsun cnm bu arada kahve iyi gelir dene istrrsen
Ayy evet 1 hafta bitttiiiiihiç anlamadım nasıl bitti gittiii
Ayy sormaa migrenim sabah başlar geceye kadar tüm gün mahvolurumÇok teşekkür ederim. :)
Tüm günümü ziyan etti bu baş ağrısı. Dün dışarıda üşüttüm biraz herhalde. Kahveyi denerim. Çok sağ ol. :)
Gayet güzel geçirdik haftayı. Darısı diğer haftalara olsun. :)
Cuma günü de 1 kilo vermiş olayım, nütfen!
Ayy sormaa migrenim sabah başlar geceye kadar tüm gün mahvolurum ☹☹☹☹
İnşallah dağılmadan bozulmadan devam ederiz
İnan cumayı iple çekiyorumen son bu kadar hevesli tartı beklediğimde diyetisyene gidiyodum
migren hayatımı alt üst eden iğrenç bi şey...neyse Allah sağlık versin herkese..Benim migren değil de baş ağrısıyla sıkı bir birlikteliğim var. Migreni tahmin edebiliyorum, çok zor olmalı. :/
Sen bir de bana sor o bekleyişi. Dört gözle bekliyorum cumayı. :)
Kızlar, fire vermek falan yok. Cuma günü mucize sayılar görmeyi beklemiyoruz ama önümüzdeki 12 haftada çok güzel sonuç alırız böyle gidersek. :)
migren hayatımı alt üst eden iğrenç bi şey...neyse Allah sağlık versin herkese..
1-2 kilo verseler herkes acaip motivasyon sağlar ki çoğumuz verecek hatta hepimiz 2 kilo olmasa bile 1 kilo verilir bencee
Amin.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum çünkü herkes beslenmesine çok dikkat etti, sporunu da gayet güzel yaptı. Offf, çok heyecanlı!
pek sessiziz bugün
beklemedeym listeyi yapıcam ama ses çıkmıyorGrup birazdan canlanır herhalde. :)
7 gündür tatlıya dair ağzıma bir şey sürmeyişime şaşkınımNeden kuzu noldu?
Yaaa bana da yeni dank etti. 7 gün olmuş şaka gibi. Ve yemediik7 gündür tatlıya dair ağzıma bir şey sürmeyişime şaşkınım
Ay o fire ben degilim ama. Beni de etiket yapinŞEKERSİZ 7. GÜNÜ TAMAMLAYANLAARRR
pofu @Summer-girl Samsonn aypare ackerman
harikayız kızlarrr
1 günü daha devirdikkkk
tartı gününe çok az kalddıııııinanın büyük bir mrk ve heyecanla bekliyorumm, cuma günü çok çok önemli, az da verseniz veremeseniz dahi hatta artı bile çıksanız bile kimse moralini bozup motivasyonunu düşürmüycek asla!! bu hafta olmazsa haftaya muhakkakkk
83 gün sonra 3 ay bitiyor
günler çok hızlı
kim derdi 1 hafta çarçabuk geçecek
kim derdi bozulmadan devam edecek
şimdilik bi firemiz var
inşallah başka da olmaz diyorum
Yok cnm sen değilsnAy o fire ben degilim ama. Beni de etiket yapin
Tebrik ederim kızlar. Mükemmel gidiyoruuuzzŞEKERSİZ 7. GÜNÜ TAMAMLAYANLAARRR
pofu @Summer-girl Samsonn aypare ackerman
harikayız kızlarrr
1 günü daha devirdikkkk
tartı gününe çok az kalddıııııinanın büyük bir mrk ve heyecanla bekliyorumm, cuma günü çok çok önemli, az da verseniz veremeseniz dahi hatta artı bile çıksanız bile kimse moralini bozup motivasyonunu düşürmüycek asla!! bu hafta olmazsa haftaya muhakkakkk
83 gün sonra 3 ay bitiyor
günler çok hızlı
kim derdi 1 hafta çarçabuk geçecek
kim derdi bozulmadan devam edecek
şimdilik bi firemiz var
inşallah başka da olmaz diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?