Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Afiyet bal olsun yağ olmasın geçmiş olsun cnm bu arada kahve iyi gelir dene istrrsen

Ayy evet 1 hafta bitttiiiii hiç anlamadım nasıl bitti gittiii

Çok teşekkür ederim. :)

Tüm günümü ziyan etti bu baş ağrısı. Dün dışarıda üşüttüm biraz herhalde. Kahveyi denerim. Çok sağ ol. :)

Gayet güzel geçirdik haftayı. Darısı diğer haftalara olsun. :)

Cuma günü de 1 kilo vermiş olayım, nütfen!

Ayy sormaa migrenim sabah başlar geceye kadar tüm gün mahvolurum

İnşallah dağılmadan bozulmadan devam ederiz
İnan cumayı iple çekiyorumen son bu kadar hevesli tartı beklediğimde diyetisyene gidiyodum

Benim migren değil de baş ağrısıyla sıkı bir birlikteliğim var. Migreni tahmin edebiliyorum, çok zor olmalı. :/

Sen bir de bana sor o bekleyişi. Dört gözle bekliyorum cumayı. :)

Kızlar, fire vermek falan yok. Cuma günü mucize sayılar görmeyi beklemiyoruz ama önümüzdeki 12 haftada çok güzel sonuç alırız böyle gidersek. :)

migren hayatımı alt üst eden iğrenç bi şey...neyse Allah sağlık versin herkese..
1-2 kilo verseler herkes acaip motivasyon sağlar ki çoğumuz verecek hatta hepimiz 2 kilo olmasa bile 1 kilo verilir bencee

migren hayatımı alt üst eden iğrenç bi şey...neyse Allah sağlık versin herkese..
1-2 kilo verseler herkes acaip motivasyon sağlar ki çoğumuz verecek hatta hepimiz 2 kilo olmasa bile 1 kilo verilir bencee

Amin.

Ben de aynı şeyi düşünüyorum çünkü herkes beslenmesine çok dikkat etti, sporunu da gayet güzel yaptı. Offf, çok heyecanlı!

Amin.

Ben de aynı şeyi düşünüyorum çünkü herkes beslenmesine çok dikkat etti, sporunu da gayet güzel yaptı. Offf, çok heyecanlı!
eevveett hepimiz ayrı ayrı harikayızzz
ben regl oldum ama cumaya sorun olmuycak

o değilde cnm beyaz leblebi istedi bugün allahımm yaaa

ben listeyi yapıp çıkıyorum
bildirim yapılmadı bugün neyse bakalım

ŞEKERSİZ 7. GÜNÜ TAMAMLAYANLAARRR

pofu @Summer-girl Samsonn aypare ackerman

harikayız kızlarrr
1 günü daha devirdikkkk

tartı gününe çok az kalddııııı inanın büyük bir mrk ve heyecanla bekliyorumm, cuma günü çok çok önemli, az da verseniz veremeseniz dahi hatta artı bile çıksanız bile kimse moralini bozup motivasyonunu düşürmüycek asla!! bu hafta olmazsa haftaya muhakkakkk

83 gün sonra 3 ay bitiyor
günler çok hızlı
kim derdi 1 hafta çarçabuk geçecek
kim derdi bozulmadan devam edecek
şimdilik bi firemiz var

inşallah başka da olmaz diyorum

Şekeriz günü atlattım
Menü
Saat 10 tarçınlı muzlu yulaf
Saat 13 5 karalahana dolma yarım kase tavuk çorba
Saat 19 1 adet şinitzel ve yoğurtlu havuç salatası
Su 2 lt.

Ay o fire ben degilim ama. Beni de etiket yapin

ŞEKERSİZ 7. GÜNÜ TAMAMLAYANLAARRR

pofu @Summer-girl Samsonn aypare ackerman
BenimKemiklerimiri CKbeautyandsheer

harikayız kızlarrr
1 günü daha devirdikkkk

tartı gününe çok az kalddııııı inanın büyük bir mrk ve heyecanla bekliyorumm, cuma günü çok çok önemli, az da verseniz veremeseniz dahi hatta artı bile çıksanız bile kimse moralini bozup motivasyonunu düşürmüycek asla!! bu hafta olmazsa haftaya muhakkakkk

83 gün sonra 3 ay bitiyor
günler çok hızlı
kim derdi 1 hafta çarçabuk geçecek
kim derdi bozulmadan devam edecek
şimdilik bi firemiz var

inşallah başka da olmaz diyorum

Tebrik ederim kızlar. Mükemmel gidiyoruuuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…