- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
Yok benim gördüğüm de hiç un yoktu...haşlamış ufalamış karnabaharı, üstüne soslu kıyma, en üste de sarımsaklı yoğurt. Sen yap, gönül rahatlığıyla yekarnabahar mantı mı hiç duymadim ee mantı da yenmez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok benim gördüğüm de hiç un yoktu...haşlamış ufalamış karnabaharı, üstüne soslu kıyma, en üste de sarımsaklı yoğurt. Sen yap, gönül rahatlığıyla yekarnabahar mantı mı hiç duymadim ee mantı da yenmez.
denemek lazim ben bugün firinda kaşarlı mantar yapcam.Yok benim gördüğüm de hiç un yoktu...haşlamış ufalamış karnabaharı, üstüne soslu kıyma, en üste de sarımsaklı yoğurt. Sen yap, gönül rahatlığıyla ye
Sapıttı ama, hala vermem lazım, mutsuzum diyor @nscckts
yüzü çok güzel:) gerçekten diyorum :) maşaallah ee bizde verelim kilolari 90 kiloluk yük taşiyorum üzerimde.Sapıttı ama, hala vermem lazım, mutsuzum diyor @nscckts
Afiyet olsun tatlımSabah 8
3yk yulaf bir çay bardağı süt bir muz karışımı
Ara
2 kuru kayısı 1 inciri kaynar suda haşladım yedim suyunu içtim
Saat 4
Salata, haşlanmış hindi eti 2 parça, 300ml ayran,toplam 1avuç leblebi ve fıstık
Günü erken kapatıyorum ben kızlar
kesinlikle acaip lezzetli oluyo
ooowww bildiğin yarısı gitmişşş
bize de bize de
hep dıyorum ben bu kıloyu verebıldıysem herkes verebılır
gazıanteplıyım burda yemek sehrınde yasıyorum yemeklı toplantılarımız cok olur komsuluk ılıskımız cok olur burda herkes yemek ıcın yasar
boyle bır ortamda bu kıloyu verebıldım
verırsınız :) saglıkla ınsallah
Afiyet olsun şekerimmmpofu ben de günü kapatıyorum. Olurda yersem mutlaka yazarım.
Bugün biraz saçma beslendim gibi ama yalnış bişey yok.
Sabah karabuğday patlağı, cevizli ezme, ve salata yedim.
Az önce de hindistancevizi ekmeği, cevizli ezme ve peynir yedim.
içelim güzelleşelim kakaooooBnm pırasalar henüzpişiyo kakaolu süt içtim 4 gibi aklıma içerkn sen geldin Samsonn bi gün beraber içelim
Allah iyiliğiniversiniçelim güzelleşelim kakaoooo
Kakaaoo makeee eee diye iğrenç bi şarkı vardı, kardeşim söylerdi, benim de o aklıma geldi şimdi
Afiyet olsunÖğle
-köz biber çorbası
-ekşili kereviz
-yoğurtlu ıspanak
-havuç+mor lahana salata
Neden kuzu noldu?pofu sen bendeki şaşkınlığı bilsen.
Afiyet bal olsun yağ olmasın geçmiş olsun cnm bu arada kahve iyi gelir dene istrrsenSelam herkese :)
27.03.2019-Muhteşem Programın 7. Günü:
- Kahvaltı (mercimekli krep, peynir, zeytin)
- Ara (sütlü kahve, ceviz, portakal, havuç, gün kurusu)
- Akşam (patates salatası)
- 2 lt su
- Spor bugün yok, başımın ağrısı geçerse yaparım ve yazarım.
Bugün de ekmek yemedim, hırpalanmış gibiyim. Yarın tam buğday ekmek alıp ekmeği dahil edeceğim programıma.
Bugün de tamamdır pofu .
1 hafta bitti, kaldı 12 hafta. Ha gayret! :)