- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
Karnabahardan mantı yapmış biri geçen, çok aklıma yattı. Geçiyor mu mevsimi?Karnabahardan da yapabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karnabahardan mantı yapmış biri geçen, çok aklıma yattı. Geçiyor mu mevsimi?Karnabahardan da yapabilirsin
Hala pazarlarda var ben geçen hafta almıştım kısırıda acaip lezzetli oluyoKarnabahardan mantı yapmış biri geçen, çok aklıma yattı. Geçiyor mu mevsimi?
Kısırı 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdiii...çok mantıklı!! Canım çekti bak yineeHala pazarlarda var ben geçen hafta almıştım kısırıda acaip lezzetli oluyo
Evet dedim kötü olur tadı düşünki babam bile bayıla bayıla yedizaten ben deniyrm bizimkiler yiyoKısırı 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdiii...çok mantıklı!! Canım çekti bak yinee
Son demleri.ben de yapiyorum karnabahar mantisi super oluyorKarnabahardan mantı yapmış biri geçen, çok aklıma yattı. Geçiyor mu mevsimi?
Bir tarifcik isteriz o zaman :)Son demleri.ben de yapiyorum karnabahar mantisi super oluyor
Karnabaharlari iri parcalar halinde buharda hasla.haslanan karnabarlari zeytinyagi koydugun tavaya ekle uzerlerini ortecek kadar un koy(tam bugday unu da olur) tuz ekle un kokusu gidene kadar iyice kavur.servis tabagina al uzerine sarimsakli yogurt ekle ve yag biber yak onu da koy ohh miss.diyete girdigimden beri yapmadim ama yagi falan azaltilarak un degistirilerek gayet yapilirBir tarifcik isteriz o zaman :)
kesinlikle acaip lezzetli oluyoben de hemen baktım internette tariflere . Karnabahar kısır çok övülmüş. Onu deneyeceğim bi ara.
ooowww bildiğin yarısı gitmişşşKızlaaar , 40 kg veren arkadaşım N nscckts demiştim ya, sizin için rica ettim before afterlarını yeniden attı.
Bakın burada:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/saglikli-beslenirken.1083846/page-376
bize de bize de
Çok leziz duruyo, şifa olsun!! Kimyon da katıyor musun? Çok yakışıyor bence kısıraKısırım
Bol yeşillikli oldunası cnm çektiyse iştahla yiyorumEki Görüntüle 2250973
Sağ ol cnm, aşerdim resmen Kimyon katmadım karabiber pul biber limon ıımmm çok acı oldu amaÇok leziz duruyo, şifa olsun!! Kimyon da katıyor musun? Çok yakışıyor bence kısıra
Ayyy masallah ne guzel kilo vermis ne kadar guzellesmis N nscckts darisi bize insallahKızlaaar , 40 kg veren arkadaşım N nscckts demiştim ya, sizin için rica ettim before afterlarını yeniden attı.
Bakın burada:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/saglikli-beslenirken.1083846/page-376
karnabahar mantı mı hiç duymadim ee mantı da yenmez.Karnabahardan mantı yapmış biri geçen, çok aklıma yattı. Geçiyor mu mevsimi?
Insallah canimhep dıyorum ben bu kıloyu verebıldıysem herkes verebılır
gazıanteplıyım burda yemek sehrınde yasıyorum yemeklı toplantılarımız cok olur komsuluk ılıskımız cok olur burda herkes yemek ıcın yasar
boyle bır ortamda bu kıloyu verebıldım
verırsınız :) saglıkla ınsallah