• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Kızlar köprü için kalkabiliyorum biraz daha az daha kilo versem daha da kalkıcam😂

Bir tarifcik isteriz o zaman :)
Karnabaharlari iri parcalar halinde buharda hasla.haslanan karnabarlari zeytinyagi koydugun tavaya ekle uzerlerini ortecek kadar un koy(tam bugday unu da olur) tuz ekle un kokusu gidene kadar iyice kavur.servis tabagina al uzerine sarimsakli yogurt ekle ve yag biber yak onu da koy ohh miss.diyete girdigimden beri yapmadim ama yagi falan azaltilarak un degistirilerek gayet yapilir

ben de hemen baktım internette tariflere :rolleyes:. Karnabahar kısır çok övülmüş. Onu deneyeceğim bi ara.
kesinlikle acaip lezzetli oluyo😋😋😋
Kızlaaar , 40 kg veren arkadaşım N nscckts demiştim ya, sizin için rica ettim before afterlarını yeniden attı.

Bakın burada:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/saglikli-beslenirken.1083846/page-376
ooowww bildiğin yarısı gitmişşş😱😱😱😱
Kısırı harika tavsiye ederim. E ekilem81 çok güzel yapıyordu bütün kış yedik biz.:kk77:
bize de bize de😋😋😋

Kısırım
Bol yeşillikli oldu😂😂😂nası cnm çektiyse iştahla yiyorum😂😂😂
04B76DAA-FFF0-44D0-A64E-04162B0EFEE0.jpeg

Ayyy masallah ne guzel kilo vermis ne kadar guzellesmis N nscckts darisi bize insallah

hep dıyorum ben bu kıloyu verebıldıysem herkes verebılır
gazıanteplıyım burda yemek sehrınde yasıyorum yemeklı toplantılarımız cok olur komsuluk ılıskımız cok olur burda herkes yemek ıcın yasar
boyle bır ortamda bu kıloyu verebıldım

verırsınız :) saglıkla ınsallah

hep dıyorum ben bu kıloyu verebıldıysem herkes verebılır
gazıanteplıyım burda yemek sehrınde yasıyorum yemeklı toplantılarımız cok olur komsuluk ılıskımız cok olur burda herkes yemek ıcın yasar
boyle bır ortamda bu kıloyu verebıldım

verırsınız :) saglıkla ınsallah
Insallah canim 🤲🤲

Back