Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Kahvemi içtim
Kızlarr bugün kısır yapmak istiyorum sizce yapaam mı yoksa kalan ıspanağı mı yesem

Kahvemi içtim
Kızlarr bugün kısır yapmak istiyorum sizce yapaam mı yoksa kalan ıspanağı mı yesem
Kinoa dan kısır enfes oluyorrr...farkı anlayamazsın. Ama çok yeme, çünkü kinoa çok tok tutuyor, kolay sindirilmiyor. Yerken anlamıyorsun, ama sonra ben en son 1 kuzu yemiştim galiba moduna giriyorsun

Kinoa dan kısır enfes oluyorrr...farkı anlayamazsın. Ama çok yeme, çünkü kinoa çok tok tutuyor, kolay sindirilmiyor. Yerken anlamıyorsun, ama sonra ben en son 1 kuzu yemiştim galiba moduna giriyorsun
Yok kız 5-6 kaşık alcam o da dolu dolu değil yani :)

Kahve de güzel ama asıl kakaoyu bulanın alnından öpmek istiyorum ben

Ben kısır yapayım ya valla cnm çok istedi bol yeşillikli limonlu acılıııı ıımmmmmm bi de gidip köprü yapabiliyom mu bakayım

Karnabahardan da yapabilirsin
karnabahar kocaman onu parçalamak istemyrm bi de akşam zeytinyağlı pırasa yapcam büyük ihtimal
ben krizim gelince yiyorum inan sadee.. Ilık sütle yapınca da şeker çok aramıyorum, azıcık keçiboynuzunun da zararı olmaz. Bir de incir falan ile tadlandırıp puding yapınca da çok güzel oluyor.
aynen ben de süte katıp içiyoruö çom lezzetli oluyo he bi de muza döküyrm
Öğle yemeği
Yarım kase tavuk suyu çorba
5 adet kara lahana dolması
Eki Görüntüle 2250948
afiyet olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…