benim 6 gün oldu burada başladim bünyemi alışmasi zor çok zorlaniyorum bayaekimde diyetisyene başladığım gün başladım zaten doktorum asla paketli bi şey vermedi , izin de vermiyordu, yemedim de, alışıyo insan hiç zorlanmadım ben, diyet sonrası da şekersiz deneyimlerim olmuştu öncesi de olmuştu
peki sen 30 gün şekersiz deneyimden kaç kilo vermişsin.ya ben bunu daha önce 30 gün yaptım, ama unlu da yemedim, sıfır unlu, kayısı şeftali bile yemedim...ne oldu biliyor musun, en ala pasta önüme gelsin resmen strafor parçası gibi görünüyordu. Hiç canım çekmiyordu. Bayram da kaçamak yaparım diyordum hep bu bir ay sürecince. Millet zaten bayram ziyaretlerinde ev yapımı baklava falan ikram eder oldu..ama midem bulanıyor yiyemiyordum ilk başta. Hatta birisi ev hoşafı ikram etti, resmen sulandırılmış, az şekerli, ayıp olmasın diye bir yudum aldım, kusuyordum az kala.... ya cold stone dondurma yedim, gram zevk almadım...he ne oldu, şundan da yicem, bunun da tadına bakıcam, 1 ay yemedim kendimi ödüllendiricem diye diye 1 hafta da şeker bağımlılığımı yeniden kazandım. O eski tatlar geri döndü ...
i. e. bünyene zorlamazsan, asla aramayacaksın şekeri
anammmm
ben hiç zorlanmamıştım çünkü öncesinde de şekersiz deneyimim olmuştu ama uzun sürmemiştibenim 6 gün oldu burada başladim bünyemi alışmasi zor çok zorlaniyorum baya
aynısı ya
afiyet olsun cnm senin doktora gidip ilaç alman lazımÖğle
-kuru fasulye
-haşlanmış brokoli+karnabahar
-1 bardak cacık
-marul+havuç+mor lahana salatası
Su içemiyoruuuummm
ooowww berbattttyarın işyerinde en berbat menü var.. oraya hiç girmek istemiyorumsigara börekler tatlılar.. agir yemek. her çarşamba tatlı menü çikiyor. evden yoğurt getirip tamamliycam ne bu ya... yada bunlari paketleyip eve götürcem eşim yesin
ben hiç zorlanmamıştım çünkü öncesinde de şekersiz deneyimim olmuştu ama uzun sürmemişti
ben diyete başladığım ilk günnn yemekhanede baklava vardıbenim diyete girdiğimi duyan arkadaşlar baklavayı benden almıştı
hiç cnm çekmemişti ama inan sonra 1 hafta bitince 4 kilo verince 2.5 ay ağzıma sürmedim tatlı çikolata falan sonrada öyle ahım şahım cnm istemedi arada reglden dolayı ya da çok aşırı canım sıkılmışsa bi parça yedim
aynısı yabenim de böyle ne kadar kek pizza varsa gözüme sokuyolar ayıp
afiyet olsun cnm senin doktora gidip ilaç alman lazım
ooowww berbatttt
ben okuldayken yapıyordum onu yemediğim börekleri tatlıları eve getiriyordum
bugün pilav vardi pilava aşık bir adama verdim pilav delisi :) yemedim onu.ben hiç zorlanmamıştım çünkü öncesinde de şekersiz deneyimim olmuştu ama uzun sürmemişti
ben diyete başladığım ilk günnn yemekhanede baklava vardıbenim diyete girdiğimi duyan arkadaşlar baklavayı benden almıştı
hiç cnm çekmemişti ama inan sonra 1 hafta bitince 4 kilo verince 2.5 ay ağzıma sürmedim tatlı çikolata falan sonrada öyle ahım şahım cnm istemedi arada reglden dolayı ya da çok aşırı canım sıkılmışsa bi parça yedim
aynısı yabenim de böyle ne kadar kek pizza varsa gözüme sokuyolar ayıp
afiyet olsun cnm senin doktora gidip ilaç alman lazım
ooowww berbatttt
ben okuldayken yapıyordum onu yemediğim börekleri tatlıları eve getiriyordum
7 kgpeki sen 30 gün şekersiz deneyimden kaç kilo vermişsin.
Hafızamdan şüphe ettim, tekrar baktım. İnsan göz göre göre de yalan söylemez ki, hele şu mubarek günlerBenim tatlıda sıfır şeker var rahatlıkla tüketebilirsiniz : )
vay be tebrik ederim :) 1 ayda 7 kg :) ee bende yaparim7 kgama dikkat, şekersiz, unsuz, pilavsız, patatessiz
yaparsın tabiii..ben yaptıysam sen hayli hayli yaparsınvay be :) 1 ayda 7 kg :) ee bende yaparim
Hafızamdan şüphe ettim, tekrar baktım. İnsan göz göre göre de yalan söylemez ki, hele şu mubarek günler
haaAy bi dakka yanlış anlaşılmasın. boğazımdan değil su içememem. Genel anlamda suyu sevmiyorum. :) Zorla içmek oluyor benimki.
kız eşine niye eziyet edynbugün pilav vardi pilava aşık bir adama verdim pilav delisi :) yemedim onu.
yarin da paketleyip eşime götürmeyi düşünüyorum içlerinde mercimek köftesi de var yani
Benim tatlıda sıfır şeker var rahatlıkla tüketebilirsiniz : )
1 sene boyunca hiç kilo almadım. 3 sene içinde hepsini geri aldımSamsonn seni de tbrk ederim süper kilo vermişsin, kaçını geri aldın peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?