Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

benim 6 gün oldu burada başladim bünyemi alışmasi zor çok zorlaniyorum baya

peki sen 30 gün şekersiz deneyimden kaç kilo vermişsin.

yarın işyerinde en berbat menü var.. oraya hiç girmek istemiyorum sigara börekler tatlılar.. agir yemek. her çarşamba tatlı menü çikiyor. evden yoğurt getirip tamamliycam ne bu ya... yada bunlari paketleyip eve götürcem eşim yesin

benim 6 gün oldu burada başladim bünyemi alışmasi zor çok zorlaniyorum baya
ben hiç zorlanmamıştım çünkü öncesinde de şekersiz deneyimim olmuştu ama uzun sürmemişti
ben diyete başladığım ilk günnn yemekhanede baklava vardı benim diyete girdiğimi duyan arkadaşlar baklavayı benden almıştı
hiç cnm çekmemişti ama inan sonra 1 hafta bitince 4 kilo verince 2.5 ay ağzıma sürmedim tatlı çikolata falan sonrada öyle ahım şahım cnm istemedi arada reglden dolayı ya da çok aşırı canım sıkılmışsa bi parça yedim
aynısı ya benim de böyle ne kadar kek pizza varsa gözüme sokuyolar ayıp
Öğle
-kuru fasulye
-haşlanmış brokoli+karnabahar
-1 bardak cacık
-marul+havuç+mor lahana salatası

Su içemiyoruuuummm
afiyet olsun cnm senin doktora gidip ilaç alman lazım
ooowww berbatttt
ben okuldayken yapıyordum onu yemediğim börekleri tatlıları eve getiriyordum

Ay bi dakka yanlış anlaşılmasın. boğazımdan değil su içememem. Genel anlamda suyu sevmiyorum. :) Zorla içmek oluyor benimki.

bugün pilav vardi pilava aşık bir adama verdim pilav delisi :) yemedim onu.
yarin da paketleyip eşime götürmeyi düşünüyorum içlerinde mercimek köftesi de var yani

Ay bi dakka yanlış anlaşılmasın. boğazımdan değil su içememem. Genel anlamda suyu sevmiyorum. :) Zorla içmek oluyor benimki.
haa içine tarçın çubuğu ya da nane yaprakları atabilirsin belki öyle içebilirsin ama neden suyu sevmiyosun anlamadım
bugün pilav vardi pilava aşık bir adama verdim pilav delisi :) yemedim onu.
yarin da paketleyip eşime götürmeyi düşünüyorum içlerinde mercimek köftesi de var yani
kız eşine niye eziyet edyn adama yazık
Benim tatlıda sıfır şeker var rahatlıkla tüketebilirsiniz : )
kazeennn "sıfır şeker var" derken bile şeker var diyosun ben almayayım size afiyet olsun

Kazen niye şerbetli tatlılara yönlendiriyosun beni hemen bildirim geldi ya

Ben de 90 gün sonunda sıfır şekersiz düşünemiyorum. Ama eskiye nazaran daha çok bilinçli olacağım , paketli gıdalar almamak ya da alırken okumak adına dikkat edeceğim kesin. şimdiden yemeyeceğim, içmeyeceğim net konuşamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…