Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

bende regl olucam sanirim cuma günü
kilo + mi gelecek bilmem

Tamam ozaman hemen yapiyim ben bunu. Herşey için ilaç içmek istemiyorum artık. Gastrit şurubunu falan da bıraktım. Çareler arıyorum.
Miden mi yanıyor? 1-2 yudum süt iyi geliyor diyorlar, ama asla fazlası değil sadece 1-2 küçük yudum. Bir de unu tamamen hayatından çıkarsan çok farkedecek

Miden mi yanıyor? 1-2 yudum süt iyi geliyor diyorlar, ama asla fazlası değil sadece 1-2 küçük yudum. Bir de unu tamamen hayatından çıkarsan çok farkedecek
Ilik sut iyi geliyor gercekten hamilelikte cok olur mide yanmasi sutle care bulmuştum
Evet iki yudum süt içiyorum hemen de deliniyor gibi oluyor ağzıma birşey atmam gerekiyormuş gibi hissediyorum. Hamilelikte çıktı bende bu. Bir daha da geçmedi zaten.

Şerbetli tatlılar da oy kullandınız mı kızlar? İncelemesi bir nefis sınavı gibiydi Kazen bile tatlı yapmış

Şerbetli tatlılar da oy kullandınız mı kızlar? İncelemesi bir nefis sınavı gibiydi Kazen bile tatlı yapmış
yaa şekersiz diyetine başladığımdan beridir youtube da olsun orda burda olsun karşıma çikolatalı pastalar kekler şekerlemeler nasıl yapılır tarzında videolar çıkıyor

çıldırrriicciimmm
hiç birine bakmıyorum insanın canı çekiyo

Şekersiz 90 gün programının sonunda şekeri hakikaten son nefesinize kadar hayatınızdan çıkaracak mısınız yoksa 90 günden sonra her şey normalleşecek mi? Yani, amaç 90 gün içinde şekersiz bir programla sağlam bir şekilde zayıflamak ve sonrasında biraz daha dikkat etmek şartıyla eski beslenme düzeninize dönmek mi?

Niyetleri görmek istiyorum. :)

aynen inadına Hacı bekir, inadınaa meyve sepeti reklamlarııı...yaw ne obur millet olduk, çiçek neyinize yetmiyor. Çiçek şeklinde meyveler, çikolata banılmış kekler yiceezzz illa

Ilk hedefim zayiflamak sonrasinda mumkun oldugu kadar az seker tuketmek ama hic tuketmeyecegim diyemiyorum malesef

Ben her şeyi dozunda yapmak istiyorum yani yaşam standartım haline getirmek ve mümkünse yememek amacındayım. Çünkü şeker tam bir lanetolasıpislik. kalp tıkıyor damar tıkıyor karaciğeri bozuyor.

ben pek düşünmedim ama paketli gıdalardan zaten bayadır uzağım, şekersiz zorlamıyor alıştırdım kendimi buna sadece, 90 günün sonunda bakarım duruma
belki arada sırada ufak tefek şeyler olur ama aşırısı olucanı sanmıyorum
aynen inadına Hacı bekir, inadınaa meyve sepeti reklamlarııı...yaw ne obur millet olduk, çiçek neyinize yetmiyor. Çiçek şeklinde meyveler, çikolata banılmış kekler yiceezzz illa
yaa dimii her yerdeler bak şuan ekranın yanında biscolata nirvana ve resmi var tey allahımmmm
Ilk hedefim zayiflamak sonrasinda mumkun oldugu kadar az seker tuketmek ama hic tuketmeyecegim diyemiyorum malesef
zeytinyağlı fasulye mesela

ya ben bunu daha önce 30 gün yaptım, ama unlu da yemedim, sıfır unlu, kayısı şeftali bile yemedim...ne oldu biliyor musun, en ala pasta önüme gelsin resmen strafor parçası gibi görünüyordu. Hiç canım çekmiyordu. Bayram da kaçamak yaparım diyordum hep bu bir ay sürecince. Millet zaten bayram ziyaretlerinde ev yapımı baklava falan ikram eder oldu..ama midem bulanıyor yiyemiyordum ilk başta. Hatta birisi ev hoşafı ikram etti, resmen sulandırılmış, az şekerli, ayıp olmasın diye bir yudum aldım, kusuyordum az kala.... ya cold stone dondurma yedim, gram zevk almadım ...he ne oldu, şundan da yicem, bunun da tadına bakıcam, 1 ay yemedim kendimi ödüllendiricem diye diye 1 hafta da şeker bağımlılığımı yeniden kazandım. O eski tatlar geri döndü ...

i. e. bünyene zorlamazsan, asla aramayacaksın şekeri

aynen, biscolata ve kalbimin tatlısı kek buketi var bende

paketli gidalara şeker şeeylere ne zamandan beri uzaksin:)

paketli gidalara şeker şeeylere ne zamandan beri uzaksin:)
ekimde diyetisyene başladığım gün başladım zaten doktorum asla paketli bi şey vermedi , izin de vermiyordu, yemedim de, alışıyo insan hiç zorlanmadım ben, diyet sonrası da şekersiz deneyimlerim olmuştu öncesi de olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…