- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun cnm@ekilem81 in telefonunda yükleme yapamiyor kizlar mor.lahana salatası ve kuru patlican yemegi .
pastaneden aldığın galeta da şeker varrrrrr!!!!! onu hemen usul usul yerine bırakıyorsuunnnnn varsa leblebi atıştıryaa böyle mide yanınca midenin suyunu çekecek tuzlu atıştırmalık tarifi lazım bana. Samsonn sende kesin vardır.
Gittim galeta aldım pastaneden onu yiyiyorum şimdi. Kendim böyle birşeyi yulaf unuyla falan yapamaz mıyım?
aferinnn sanaaaa pastane ürünlerinin çoğunda şeker var cnm ya :S napcaz şimdiiii
yanıyorumm bihteeer anlasanaaaferinnn sanaaaa pastane ürünlerinin çoğunda şeker var cnm ya :S napcaz şimdiiii
allahım yaaaayanıyorumm bihteeer anlasanaa
rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim. :)
Bir yumurta çırp canım, içine az peynir rendele. İstediğin baharatı kat. Kırmızı biber, kekik, biberiye gibii. Peynir tuzsuz tuz, sonra işine aldığı kadar yulaf ( yulaf ezmesi ile bile oluyor) şekil ver fırına at...al sana miss gibi tuzlu atırştırmalık.yaa böyle mide yanınca midenin suyunu çekecek tuzlu atıştırmalık tarifi lazım bana. Samsonn sende kesin vardır.
Gittim galeta aldım pastaneden onu yiyiyorum şimdi. Kendim böyle birşeyi yulaf unuyla falan yapamaz mıyım?
Yediğim herşeyin içinden şeker fırlıyor yaaa uyuz oluyorum. Napcaz başa mı sarıcaz?allahım yaaaa
6 günü hiç edemem bile bile yenmedi ama bi dahakine lütfen yemeYediğim herşeyin içinden şeker fırlıyor yaaa uyuz oluyorum. Napcaz başa mı sarıcaz?
yaa çok iyi teşekkür ederim. Ben hamur yapmayı bile bilmediğimden sorarak öğreniyorum böyle. Çok hazıra alışmıştım iyi oluyor bana. Akşam yapmaya çalışıcam spordan gece yarısı dönmezsemBir yumurta çırp canım, içine az peynir rendele. İstediğin baharatı kat. Kırmızı biber, kekik, biberiye gibii. Peynir tuzsuz tuz, sonra işine aldığı kadar yulaf ( yulaf ezmesi ile bile oluyor) şekil ver fırına at...al sana miss gibi tuzlu atırştırmalık.
Tamamen uydurmadır, ama ben sık yapardım. Hatta yumurtasız, peynir/baharat yerine elma rendesi/tarçın yaparsan ( 1-2 kaşık da süt) elmalı kurabiye oluyor
Yediğim herşeyin içinden şeker fırlıyor yaaa uyuz oluyorum. Napcaz başa mı sarıcaz?
Yok yaa, bence paketli gıda tüketmeyin ama nadir dışarda yediğimiz "tuzlu" mamülün şekerinden bişey olmaz bence...di mi pofu ? Yediğin tavuk yemeğinde bile olabiliyor, onun ayrımını yapmak çok zor.Yediğim herşeyin içinden şeker fırlıyor yaaa uyuz oluyorum. Napcaz başa mı sarıcaz?
yapmak zor tabiki de ama ordakiler pek de cuzi şeker olduğunu sanmıyorum cnmYok yaa, bence paketli gıda tüketmeyin ama nadir dışarda yediğimiz "tuzlu" mamülün şekerinden bişey olmaz bence...di mi pofu ? Yediğin tavuk yemeğinde bile olabiliyor, onun ayrımını yapmak çok zor.
Tamamdır egzersizi çok tutarım kendimi de suya boğarım yeterki yakmayalım günlerimi.6 günü hiç edemem bile bile yenmedi ama bi dahakine lütfen yeme
cezalısın madem yedin ekstra egzersiz yapacaksın
4 bardak ekstra su içilecek
ya aranızda benden beceriksizi yoktur, ama düşün bunu sabah işe gelirken yapardım. O kadar kolay. O kadar uyduruk, ama tadı güzel, hemen pişiyor. Karışımı hazırlaması 3 dk, yağlı kağıda at, ısıtılmış fırında hemencecik pişiyor.yaa çok iyi teşekkür ederim. Ben hamur yapmayı bile bilmediğimden sorarak öğreniyorum böyle. Çok hazıra alışmıştım iyi oluyor bana. Akşam yapmaya çalışıcam spordan gece yarısı dönmezsem
ben daha önce böyle yerlerde çalıştım ordan biliyorum çok şeker atılıyor o yüzden diyorumTamamdır egzersizi çok tutarım kendimi de suya boğarım yeterki yakmayalım günlerimi.
Bir de önce markete baktım arkalarını okudum hep. şeker var gluten var diye almadım. Yandaki pastane de böyle çörek otlu keten tohumlu tam buğdaylı galetalar yapıyor daha sağlıklı diye ordan aldım.
Tamam ozaman hemen yapiyim ben bunu. Herşey için ilaç içmek istemiyorum artık. Gastrit şurubunu falan da bıraktım. Çareler arıyorum.ya aranızda benden beceriksizi yoktur, ama düşün bunu sabah işe gelirken yapardım. O kadar kolay. O kadar uyduruk, ama tadı güzel, hemen pişiyor. Karışımı hazırlaması 3 dk, yağlı kağıda at, ısıtılmış fırında hemencecik pişiyor.
Tamamdır yarattık bile. Aldım bir tarif hemen akşam yapıp yarın ondan atarım ağzıma bir tane. Yanmam olursa tabi.ben daha önce böyle yerlerde çalıştım ordan biliyorum çok şeker atılıyor o yüzden diyorum
zaten tatlarının o denli lezzetli olmasının nedeni o
pastane ürünlerin çoğu şeker içinde yüzüyo cnm
başka alternatifler yaratabilirsin
Zeytinyagli yesip fasulyenin icine konan sekeri napcaz pofuyapmak zor tabiki de ama ordakiler pek de cuzi şeker olduğunu sanmıyorum cnm
bilerek yapılmadıği için baştan başlaması tabiki normal değil
ama az daha dikkat az daha etiket okuyarak ürün almak lazım
bazen şekersiz denen şeyden bile bi dünya şeker çıkıyor