Hangi köyler Fulias? Marken and Volendam mı? Turla mı gidiyorsunuz?Benim aklım en çok Amsterdam'da kaldı. Merkezi az çok tahmin edersiniz de köyleri inaaanııılmaaaaaz. Kafayı yiyip geri döndüm oradan. Tabi euro bu haldeyken Avrupa artık gezilecek gibi değil. O yüzden Prag, Budapeşte tavsiyemdir çok ucuz ve güzel yerler. Benim sırada Belgrad var 2 günlük. Havalar ısınınca düşünüyoruz orası da çok eğlenceli.
Peki biz bu koca meminktoları napıcaz yaa zayıflayınca küçülür inşallah bunlarBu da geçen düğünde giydiğim elbise ayna bulmuşum hemen çekerimayakkabılar çok bol ya daha 1 kere giydimEki Görüntüle 2250547
Peki biz bu koca meminktoları napıcaz yaa zayıflayınca küçülür inşallah bunlar
Brugge gördüm, gerçekten hayal diyarı. Filminden görüp hayran kalmıştım zaten. Colin'e bir başka hayran, Brugge a bir başka aşık oldumPraga biz sonbahar döneminde gitmiştik hatta orta avrupa turuydu 3 4 ülke gezdik. Boğucu bir kalabalığı yoktu ama yaz zamanı kalabalıktır. Çok tarihi bir yer büyüleyici. Brugge de öyleymiş. Hatta In Bruges filmini izleyin
Tursuz gittik. Evet Tren garının oradan otobüsler vardı direk köylere götürüyor. Marken volendam Edam haarlem falan.Hangi köyler Fulias? Marken and Volendam mı? Turla mı gidiyorsunuz?
Valla sırt göğüs çalışıyorum ben küçülsnler diyeen son verdiğim 11.5 kilo bile onlara fayda etmedi duruyolar öylece
Peki biz bu koca meminktoları napıcaz yaa zayıflayınca küçülür inşallah bunlar
Herkesin derdi başka başkaa...sizin küçülmüyorsa benim de küçülmesin yaw, yok olurlar çünküen son verdiğim 11.5 kilo bile onlara fayda etmedi duruyolar öylece
Ben bu konudan çok dertliyimHerkesin derdi başka başkaa...sizin küçülmüyorsa benim de küçülmesin yaw, yok olurlar çünkü
Hep öyle zaten, büyükler büyük diye şikayet ediyor, küçükler küçük diye. Kadın milleti hep bir dertliBen bu konudan çok dertliyim
Yaaa zevklerimiz aynı. Canım ColinBrugge gördüm, gerçekten hayal diyarı. Filminden görüp hayran kalmıştım zaten. Colin'e bir başka hayran, Brugge a bir başka aşık oldum
O filmde özellikle müthişdi, hem çapkın, hem boyish..hem saf. Yeme de yanında yatYaaa zevklerimiz aynı. Canım Colin
ayy bn de çalışıyorum hayırlısı bakalımValla sırt göğüs çalışıyorum ben küçülsnler diye
Herkesin derdi başka başkaa...sizin küçülmüyorsa benim de küçülmesin yaw, yok olurlar çünkü
Ben son bir kaç aydır lucifer izledim diye Tom Ellis ile ufak çaplı bir flört yaşıyorum şimdiO filmde özellikle müthişdi, hem çapkın, hem boyish..hem saf. Yeme de yanında yat
Enişte duymasınBen son bir kaç aydır lucifer izledim diye Tom Ellis ile ufak çaplı bir flört yaşıyorum şimdi
Enişteyle beraber izledik. Durumdan haberdarEnişte duymasınBakayım o kim
Aynen zaten küçücük birde küçülürse vay halime.Herkesin derdi başka başkaa...sizin küçülmüyorsa benim de küçülmesin yaw, yok olurlar çünkü
Tarçınlı kahve güzel olursa bize de yazTunaydin herkese ❤
Kahvaltimi yaptim sabah. Birazdan tarcinli Turk kahvesi yapmayi deneyecegim ilk kez ve bir avuc patlamis misir da yemek istiyorum ardindan. Daha sonra da yuruyus yaparak stres atacagim biraz.
Ekmek yemedim kahvaltida, aksam da yemeyecegim. Artik hic yemek istemiyorum. Becerebilecek miyim bakalim.
6. gun sikintisiz devam ediyor.
Tarçınlı kahve yapılışını istyrmTunaydin herkese ❤
Kahvaltimi yaptim sabah. Birazdan tarcinli Turk kahvesi yapmayi deneyecegim ilk kez ve bir avuc patlamis misir da yemek istiyorum ardindan. Daha sonra da yuruyus yaparak stres atacagim biraz.
Ekmek yemedim kahvaltida, aksam da yemeyecegim. Artik hic yemek istemiyorum. Becerebilecek miyim bakalim.
6. gun sikintisiz devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?