- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haha hadi bakalıımmm kolay gelsinpofu dan kiskandim nohutlari koydum haslaniyor
butun malzemeyi karıştır bunu günlük hazirliyorsunha ayran detoksu.. nasıl yapılıyor:) iki günde 1,8 kilo çok iyi valla
iyiyim tatlım sen nasılsın?pofu cum nasilsin bir selam vereyim dedim
bunları soğuk suda mi hazirliyorsun yoksa pişiyormuEki Görüntüle 2250283 butun malzemeyi karıştır bunu günlük hazirliyorsun
Buna basliyacagin sabah soyle bi kahvalti hazirlaman lazim 1 haşlanmış yumurta yağsız peynir bol yesillik domates salata ondan sonra gün içinde 2 saat arayla bu çorbayı tuketiyorsunuz
peynir neden fazla bende balık yapcam evde. her pzt günü balık günüdür. eşim gitti pazara ne aldi bilmiyorum.pofu günü kapatıyorum.
Kahvaltım :
Eki Görüntüle 2250293 Eki Görüntüle 2250294
Şimdi yediğim akşam yemeğim :
Eki Görüntüle 2250295
maaşaallah bide bahçede.. bizim de var bahçede.. valla bakan geçiyor utaniyorum komşu da pencereden gözetiyor. rahat edemiyorum ev müskatil olmamiza ragmen.300 ip atlandı
50-50 şeklinde 6 sette anca atladım
şimdi p90x antremanıma başlıyorum
Hakkaten bana da fazla geldi, ince bir dilim kestim sanıyordum, pis boğaz ben yarısında tıkandım ama nimet yazıktır diye bitirdim yine Yalnız sabah 8 de yedim bunu ve 16 ya kadar ne ara öğün var ne gram açlıkpeynir neden fazla bende balık yapcam evde. her pzt günü balık günüdür. eşim gitti pazara ne aldi bilmiyorum.
Soğuk suda hazırladım benbunları soğuk suda mi hazirliyorsun yoksa pişiyormu
şeker kullanmamak mı?
harikasın tatlım tbrkler :) arada gereksiz de olsa olacak o kadar napalım
afiyet olsun tbrk ediyorum seni de
döner plavsız ekmeksiz olduğu sürece no problem
aynen yaa hala kemal sunal izleyip gülebiliyorum
aaa loklamalarımı sayıyorsun ya ben seni yakalarım bi daha o zengin menülerinlekahvaltı da 7 zeytin yemek sünnettir peygamber efendimiz 7 zeytin yiyn demişti..
fazlasi zarar.
yarina atsaydin ben kibrit boyu kadar peynir yiyorum yetiyor. bu sabah yumurta yemedimHakkaten bana da fazla geldi, ince bir dilim kestim sanıyordum, pis boğaz ben yarısında tıkandım ama nimet yazıktır diye bitirdim yine Yalnız sabah 8 de yedim bunun ve 16 ya kadar ne ara öğün var ne gram açlık
artiste bak, patatesli,dolmalı menünü unutmadık düne kadar, kibrit kutusu peynir yiyormuşyarina atsaydin ben kibrit boyu kadar peynir yiyorum yetiyor. bu sabah yumurta yemedim
Afiyet olsun gayet sağlıklı bir beslenme olmuş. 16 ' ya kadar acıkmamayı nasıl başarıyorsun bende öyle ara öğünü istemesem ne güzel olurdu.pofu günü kapatıyorum.
Kahvaltım :
Eki Görüntüle 2250293 Eki Görüntüle 2250294
Şimdi yediğim akşam yemeğim :
Eki Görüntüle 2250295
Canım inan 16 da bile gram açlık yoktu, evde geç vakte kalmasın diye getirip burada yiyorum böyle.Afiyet olsun gayet sağlıklı bir beslenme olmuş. 16 ' ya kadar acıkmamayı nasıl başarıyorsun bende öyle ara öğünü istemesem ne güzel olurdu.