• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

ha ayran detoksu.. nasıl yapılıyor:) iki günde 1,8 kilo çok iyi valla
20190325_155958.jpg butun malzemeyi karıştır bunu günlük hazirliyorsun
Buna basliyacagin sabah soyle bi kahvalti hazirlaman lazim 1 haşlanmış yumurta yağsız peynir bol yesillik domates salata ondan sonra gün içinde 2 saat arayla bu çorbayı tuketiyorsunuz

300 ip atlandı
50-50 şeklinde 6 sette anca atladım :D:D
şimdi p90x antremanıma başlıyorum

Eki Görüntüle 2250283 butun malzemeyi karıştır bunu günlük hazirliyorsun
Buna basliyacagin sabah soyle bi kahvalti hazirlaman lazim 1 haşlanmış yumurta yağsız peynir bol yesillik domates salata ondan sonra gün içinde 2 saat arayla bu çorbayı tuketiyorsunuz
bunları soğuk suda mi hazirliyorsun yoksa pişiyormu

300 ip atlandı
50-50 şeklinde 6 sette anca atladım :KK70::KK70:
şimdi p90x antremanıma başlıyorum
maaşaallah bide bahçede.. bizim de var bahçede.. valla bakan geçiyor utaniyorum komşu da pencereden gözetiyor. rahat edemiyorum ev müskatil olmamiza ragmen.

peynir neden fazla o_O bende balık yapcam evde. her pzt günü balık günüdür. eşim gitti pazara ne aldi bilmiyorum.
Hakkaten bana da fazla geldi, ince bir dilim kestim sanıyordum, pis boğaz ben :KK70: yarısında tıkandım ama nimet yazıktır diye bitirdim yine :rolleyes: Yalnız sabah 8 de yedim bunu ve 16 ya kadar ne ara öğün var ne gram açlık

Son düzenleme:
şeker kullanmamak mı?
harikasın tatlım tbrkler :) arada gereksiz de olsa olacak o kadar napalım
afiyet olsun tbrk ediyorum seni de
döner plavsız ekmeksiz olduğu sürece no problem
aynen yaa hala kemal sunal izleyip gülebiliyorum :KK70:

Ben çaya boyutuna göre değişiyor pet bardak 6, fincan 8 Kabaysa 9 atıyorum şimdi bana şerbet mi içiyorsunuz isterseniz çayı şekere boşaltın diyeceksiniz ama durum öyle değil işte diğer türlü bana çok şekersiz geliyor ve içemiyorum zaten günde 1 ya da 2 defa içiyorum başka da yok.

Hakkaten bana da fazla geldi, ince bir dilim kestim sanıyordum, pis boğaz ben :KK70: yarısında tıkandım ama nimet yazıktır diye bitirdim yine :rolleyes: Yalnız sabah 8 de yedim bunun ve 16 ya kadar ne ara öğün var ne gram açlık
yarina atsaydin :D ben kibrit boyu kadar peynir yiyorum yetiyor. bu sabah yumurta yemedim

yarina atsaydin :KK70: ben kibrit boyu kadar peynir yiyorum yetiyor. bu sabah yumurta yemedim
artiste bak, patatesli,dolmalı menünü unutmadık düne kadar, kibrit kutusu peynir yiyormuş :P

Haklısın canım yaa, tembellik faktörü işte, paketleyip kaldırmaya üşendim, öğüteyim dedim :rolleyes:

Afiyet olsun gayet sağlıklı bir beslenme olmuş. 16 ' ya kadar acıkmamayı nasıl başarıyorsun bende öyle ara öğünü istemesem ne güzel olurdu.
Canım inan 16 da bile gram açlık yoktu, evde geç vakte kalmasın diye getirip burada yiyorum böyle.

Acıkmamamın sebebi yağ, yumurta ve çiğ sebze. Genelde peynir de yemiyorum, ama bak o yeşilik de yağlıydı, üzerine içtiğim zeytin yağını da gördün di mi?

Bu arada bir tane de omega 3 yuttum. Böyle şeyleri belirtmeye gerek var mı pofu pofu ?

Kızlar son bi eliptik yapıp döncem size yazanıyrum şuan

Back