• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Kizlar sizlerin çoğu birbirinizi tanıyorsunuz bir ara herkes kendinden bahsetse az kişiyiz daha iyi olur. yorum yaparken ona göre yapalim bilmeyenler icin söylüyorum

İpin boyunu da ayarladım olmuyor, ya tokama ya ayağıma takılıyor :KK42: yok bırakıyorum bu akşamlık ipi ben, şerbetli tatlılar kategoresinde bulursunuz beni :KK55:
BEn de öyleydim. 10 tane bile atlayamazdım. 3 te 5 te takılırdım. Artık 70-100 arası tek seferde atlıyorum takılmadan:spor: yılmak yok devam:spor:

Kizlar sizlerin çoğu birbirinizi tanıyorsunuz bir ara herkes kendinden bahsetse az kişiyiz daha iyi olur. yorum yaparken ona göre yapalim bilmeyenler icin söylüyorum
Ben anka:)
4 çocuklu ev hanımıyım.
2009 da 61 ile başladığım diyet yolculuğuna 74 ile devam ediyorum:D ver al ver al derken 74 oldum. Konya’ da ikamet ediyorum. Herkese başarılar diliyorum :D

Ben anka:)
4 çocuklu ev hanımıyım.
2009 da 61 ile başladığım diyet yolculuğuna 74 ile devam ediyorum:KK70: ver al ver al derken 74 oldum. Konya’ da ikamet ediyorum. Herkese başarılar diliyorum :KK70:
Memnun oldum.anka ev hanımı.misin ? Bende hande 30 yaşım izmirde yaşıyorum izmirin merkezinde degil çokta kırsalda değilim, 1 çocuk annesiyim çalışıyorum.evliyim. bende doğumdan sonra özellikle aldığım.kilolari vermek icin 2 .5 yıldır.ugrasiyorum.ay i modelim.al ver .yemek yemegi seviyorum :oops:9

Hımmm Menü yazmanın zorunlu olduğunu bilmiyordum.nasıl okuduysam kuralları :KK70:

12:30 kepekli galeta ayran( midem bulanıyordu hiç bişey yiyemedim.Dyetisyen bunları ayarladı.

18:30
Izgara köfte(3 adet) salata ayran

Su:2 lt
Spor 8000 adım
500 ip
15 squat :)

Aralarda üç beş tane leblebi attım mide bulantısı için.
hah şöyleee süpperrr :KK9::KK9:
Bir bakmışız son 3 günü bekliyor olacağız ben inanıyorum kendimi hic bu kadar iyi hissetmemiştim. Haftaiçi yapıp hafta sonu bozuyordum özellikle kahvaltılarda. Çünkü h.ici standartlasiyor kahvaltılarımız çalışınca.
ayy inşallah bozulmadan devam ederrr
ben pofu :D beni çoraplardan tanıyorsunuz
2010da buraya diyet bölümüyle giriş yapıp başka başka şeyler deneyen biriyim :D
işsiz güçsüz bu ara evde takılıyorum
kafa dağıtmalık deli gibi spor yapıyorum
bekarım (şimdilik) :-)

hah şöyleee süpperrr :KK9::KK9:
ayy inşallah bozulmadan devam ederrr

ben pofu :KK70: beni çoraplardan tanıyorsunuz
2010da buraya diyet bölümüyle giriş yapıp başka başka şeyler deneyen biriyim :KK70:
işsiz güçsüz bu ara evde takılıyorum
kafa dağıtmalık deli gibi spor yapıyorum
bekarım (şimdilik) :-)
Memnun oldum.canim evet senin.o renkli.corabin ve sohbetin çekti zaten katıldım araniza yoksa ben hala karatay mi.dukan.mi.yapalim.diye dusun dusun cikamazdim isin icinden :KK70:evlilikte Hayirli zamanda olur insallah :halay:

Memnun oldum.canim evet senin.o renkli.corabin ve sohbetin çekti zaten katıldım araniza yoksa ben hala karatay mi.dukan.mi.yapalim.diye dusun dusun cikamazdim isin icinden :KK70:evlilikte Hayirli zamanda olur insallah :halay:
tşk ederim tatlım
ben gerginlik tartışma olaylarını seven biri değilim ama bu ara daha da bi irreti ediyor beni
hep gülelim kahkaha atalım istiyorum çok değil
aman aman iyiki gelmişsin
dukan zor ve tehlikeli bi diyet
karatay daha iyi tabiki 3 kere deneyimledim ama şuan yapamıyorum nedense :D
ah ah işte kader kısmet dedikleri, tammm oldu olacak diyordukkkk paldır küldür sorunlar çıktı :D ne ala memleket

tşk ederim tatlım
ben gerginlik tartışma olaylarını seven biri değilim ama bu ara daha da bi irreti ediyor beni
hep gülelim kahkaha atalım istiyorum çok değil
aman aman iyiki gelmişsin
dukan zor ve tehlikeli bi diyet
karatay daha iyi tabiki 3 kere deneyimledim ama şuan yapamıyorum nedense :KK70:
ah ah işte kader kısmet dedikleri, tammm oldu olacak diyordukkkk paldır küldür sorunlar çıktı :KK70: ne ala memleket
Bende gerginliği sevmiyorum tatlım.Allah Hayirli zamanda nasip etsin canim.hayirlisi olsaydı olurdu vardır bir hayır.

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bu grubu görünce çok şaşırdım çünkü bende 2 gün önce şekeri bıraktım makarna pilav türevi yemiyorum şekerim çok düşüyo ve kışın 7 kilo aldım yani hem sağlık için hemde eski kiloma geri dönebilmek için bi yola çıktım kabul eserseniz size katılmak isterim
bizim 3. günümüz bitti
yeni birini eklemek çok doğru olmaz sanırım
ama bizimle takılabilirsin tabiki

Bende gerginliği sevmiyorum tatlım.Allah Hayirli zamanda nasip etsin canim.hayirlisi olsaydı olurdu vardır bir hayır.

amin canımcım inş Hayırlısı ne ise ne zaman ise o zmn olsun
hayırıszsa hiç olmasın zaten

neyse balım ben yatayım ufaktan :) yarın 2 antreman bekliyor beni inş aksilik olmazsa :D

iyi gecelerr :KK37::KK37:

amin canımcım inş Hayırlısı ne ise ne zaman ise o zmn olsun
hayırıszsa hiç olmasın zaten

neyse balım ben yatayım ufaktan :) yarın 2 antreman bekliyor beni inş aksilik olmazsa :KK70:

iyi gecelerr :KK37::KK37:
Iyi geceler canim.benim.kizim.uyudu şimdi dizi izleyeceği

sen çocukken ip atlamadın mı
Oo cocukken çok atletikdim ben. İp nedir, monkey bar bile yapardım kaç kez. Galiba 10 kg fazlam olmadığından :KK70:
Zamanla alışınca takılmıyorsun ben de ilk zamanlar takılıyordum halıya avizeyle ayağıma dediğin gb toka ya.kaldigin yerden devam.et canim ayakkabı kullanıyor.musun atlarken
Yok canım kullanmadım. Ayakkabı ile daha mı iyi? Teşekkürler, moral oluyor :)

Günaydın kizlar . Sabah 6.30 da uyanıp su dk kadar sporumu yaptim yine 1 saat leslie 200 ip.atladim 20 dk pilates calistim. Güne erken başladık.simdi dünkü yulafli krebi deneyecegim :kk77:

Oo cocukken çok atletikdim ben. İp nedir, monkey bar bile yapardım kaç kez. Galiba 10 kg fazlam olmadığından :KK70:

Yok canım kullanmadım. Ayakkabı ile daha mı iyi? Teşekkürler, moral oluyor :)
Ayakkabı ile sağlıklı oluyor canim. Ben sitelerde cok inceledim. Hatta sn tutarak atlamak daha etkili. 1 dk atlayıp 30 sm 15 an dinlenirdim.

Back