• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Dogrudur, seker berbat bisey dedigin gibi uyusturucu gibi bagimlilik etkisi var. Sirf cikolatayla gecirdigim günlerim sayisiz benim:) yemek aramazdim onu arardim. Biz kücükken babam saklardi bulur yerdik, artik o kadar baglanmissiniz ki kokusundan buluyosunuz heralde diyodu :KK70:

21 günü tamamlamayi düsünüyorum bu kez :) ilk yaptigimda 1 hafta 2. de 2 hafta dayandim, bu sefer 3 hafta neden olmasin:)
İnşallah canım ben de burdayım beraber başaralim olur mu ; )

Zaten listeye 1. Günüm bile yazılmamış. O zaman yarın gün sonunda yazıcam. Mutlaka listeye akletin beni de olut mu, benim de kamçım olsun bu forum:KK43:
Canım mesajı alinti yapıp ben kendim ekledim ismimi listeye
ben de gün başı yazınca nazar oluyor günün sonunu bekliyorum yazmaya canını sıkma

Ben de yarın başlıyorum.. masıl bişey ya karşı koyamıyoruz. Benim eşim kv falan hiç sevmez olursa bir çatal yerler birşeyden. Onların yanında yemekten de utanıyorum abartıyor gibi oluyorum:)
hahah ben onu cikolata yerken cok düsünüyorum acaba disardan yerken nasil gözüküyorum, esim 1 parca kopariyor o onu yiyene kadar ven 2 3 sira yemis oluyorum ama nasil oluyor hatirlamiyorun :KK70:

Back