Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten listeye 1. Günüm bile yazılmamış. O zaman yarın gün sonunda yazıcam. Mutlaka listeye akletin beni de olut mu, benim de kamçım olsun bu forum6 TEMMUZ PERŞEMBE
C cranial 9. GÜN :))
aquarius24 3. gün
Beyaz Hatun
marselinda
@anka_misali
Feministka
C cerulean
esperenzaa
1 parça yenince oruç bozulmamış sayılıyor mı?:)bende aynısını yaptım başladığımda kriz tutarsa 1 parça yerim dedim ama şükür hala zulada dokunmadım
İnsan teyze demeye utanıyor bu fiziği görünce :)evet canim ben duymustum hedefimiz bu teyze gibi olmak hadi bakalim :))
İnşallah canım ben de burdayım beraber başaralim olur mu ; )Dogrudur, seker berbat bisey dedigin gibi uyusturucu gibi bagimlilik etkisi var. Sirf cikolatayla gecirdigim günlerim sayisiz benim:) yemek aramazdim onu arardim. Biz kücükken babam saklardi bulur yerdik, artik o kadar baglanmissiniz ki kokusundan buluyosunuz heralde diyodu
21 günü tamamlamayi düsünüyorum bu kez :) ilk yaptigimda 1 hafta 2. de 2 hafta dayandim, bu sefer 3 hafta neden olmasin:)
Canım çok GeçmişÇok üzgünümm. Sabah minik oğlum ishal gibiydi ona üzüldüm, doktora fln götürdük ve bunu bahane edip şeker orucumu 2. Günden bozdum. Yarın başlayacağım ama ..
Canım hepimiz ayniyiz işte yasaklı şeyler cezb ediyorHayat işte.... bugün doktorun yeme dediği şeyler hiç aklıma gelmezken şimdi canım cekiyor buna kaç puan verirsiniz?
Canım mesajı alinti yapıp ben kendim ekledim ismimi listeyeZaten listeye 1. Günüm bile yazılmamış. O zaman yarın gün sonunda yazıcam. Mutlaka listeye akletin beni de olut mu, benim de kamçım olsun bu forum
Ben de yarın başlıyorum.. masıl bişey ya karşı koyamıyoruz. Benim eşim kv falan hiç sevmez olursa bir çatal yerler birşeyden. Onların yanında yemekten de utanıyorum abartıyor gibi oluyorum:)Kizlar az önce baklavayla bozdum yarın tekrar başlıyorum ..
Insallah ilk 21 günü tamamliyana kadar kacmak yok Sen bozmussun bugün Daha kacamakta yok ona göreİnşallah canım ben de burdayım beraber başaralim olur mu ; )
hahah ben onu cikolata yerken cok düsünüyorum acaba disardan yerken nasil gözüküyorum, esim 1 parca kopariyor o onu yiyene kadar ven 2 3 sira yemis oluyorum ama nasil oluyor hatirlamiyorunBen de yarın başlıyorum.. masıl bişey ya karşı koyamıyoruz. Benim eşim kv falan hiç sevmez olursa bir çatal yerler birşeyden. Onların yanında yemekten de utanıyorum abartıyor gibi oluyorum:)
Eve canım artık yokInsallah ilk 21 günü tamamliyana kadar kacmak yok Sen bozmussun bugün Daha kacamakta yok ona göre
oruç bozulur da ben de asabiyet olabilio onu engellio1 parça yenince oruç bozulmamış sayılıyor mı?:)
Aynen ya kendimi cok acgözlü hissediyorum:)hahah ben onu cikolata yerken cok düsünüyorum acaba disardan yerken nasil gözüküyorum, esim 1 parca kopariyor o onu yiyene kadar ven 2 3 sira yemis oluyorum ama nasil oluyor hatirlamiyorun
:))oruç bozulur da ben de asabiyet olabilio onu engellio
C Cupcake89 1. GünC cranial 9. GÜN :))
aquarius24
Beyaz Hatun
marselinda
@anka_misali
Feministka 1. gün
C cerulean
esperenzaa 2.GÜN
Fıstık mesajı alıntı yaptıktan sonra mesajın başındaki ve sonundaki quote parantezlerini silersen aynı mesaj gibi görünür