• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Fıstık mesajı alıntı yaptıktan sonra mesajın başındaki ve sonundaki quote parantezlerini silersen aynı mesaj gibi görünür
Tamam canım sağolasın:) bu arada aklıma sürekli olmayacak yiyecekler geliyor ilk gün için normal mi yoksa ben cok fena durumda mıyım:)

Arkadaslar bildirim yaparken tarihi yazalım ve son mesajdan alinti yaptigimiza emin olalım lütfen liste karmakarışık olmuş

Evet canım o günlere tekrar dönmek istiyorum
Eriyip kalmamıştım resmen en mutluda günlerimdi
Şeker öyle bir şey ki bağımlılık yapıyor bugün yiyeyim bir parça baklava orada kalmıyor ertesi gün ondan sonraki gün canım tekrar tekrar istiyor unutana kadar
Kaymağı H. Cevizini kuzu pirzolayı da çok seviyorum mesela bunlarda öyle olmuyor
Şeker benim için uyuşturucuyla eş değer :KK66:

Şeker ve karbonhidrat insan oğlunun evrimsel olarak en çok bağımlılık geliştirdiği iki madde, öyle ki sigaradan zor bırakılır
Maalesef vazgeçemiyoruz ki belli bir miktarına da ihtiyacımız var

Selam peki coca cola 0 serbest mi :KK70:
Ben bugün içtim de adı üzerinde 0 şeker :KK70:

Bir de protein sütüm var o da tatlandırıcılı şeker yok :halay:

Ben çok bal sever bir insan değilim ama o neden yasak peki, aslında faydalı diye biliyordum o_O
coca cola kesinliklee yasaaak :)) bi kere cok zararli ve Paketli gida canim.

Bal eger doğalsa yenilebilir tabi ama market baliysa yasak :)

coca cola kesinliklee yasaaak :)) bi kere cok zararli ve Paketli gida canim.

Bal eger doğalsa yenilebilir tabi ama market baliysa yasak :)

O zaman ben yarın yazayım :KK53:

Aynen bendeki doğal

Yemiyorum haftalardır ama yasak görünce aklıma düştü işte insan psikolojisi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

O zaman ben yarın yazayım :KK53:

Aynen bendeki doğal

Yemiyorum haftalardır ama yasak görünce aklıma düştü işte insan psikolojisi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
yasak diye yaklasmayalim canim bana hicbir sey yasakdegil ama istediğim vucuda kavusmak içinbir süre yememeyi tercih ediyorum diyelim :))

Sana tebrikler valla 10 gün süper başarı.. ilk günler benim kadar zorlandın mı acaba:)
canım ben daha önce de yapmıştım.
Onemli olan cok zor bir sey yapiyorum psikolojisine girmemek. Seker zaten vücudumuzun ihtiyaci olan bir sey degil. That sugar belgeselini izlemeni oneririm

yasak diye yaklasmayalim canim bana hicbir sey yasakdegil ama istediğim vucuda kavusmak içinbir süre yememeyi tercih ediyorum diyelim :))

Onemli olan cok zor bir sey yapiyorum psikolojisine girmemek. Seker zaten vücudumuzun ihtiyaci olan bir sey degil. That sugar belgeselini izlemeni oneririm

Ya bu çok doğru biliyor musun, çünkü beynin onu çok güzel bir şeyden vazgeçiyormuşsun gibi algılıyor

Sigarayı bırakırken de öyle yaptım ben, bıraktım demiyorum kendimi sigaradan kurtardım diyorum

Beyne gönderilen bilişsel komutlar çok önemli

Ya bu çok doğru biliyor musun, çünkü beynin onu çok güzel bir şeyden vazgeçiyormuşsun gibi algılıyor

Sigarayı bırakırken de öyle yaptım ben, bıraktım demiyorum kendimi sigaradan kurtardım diyorum

Beyne gönderilen bilişsel komutlar çok önemli
Kesinlikle öyle tamamen psikolojik bu durum. Kendini güzel bir seyden mahrum ediyosun kendini cezalandiriyormussun gibi degil de..

Bir süre yememeyi tercih ederek cildinin guzellesmesi , yag oraninin azalmasi , bagimliliklarindan daha güçlü oldugunu fark etmen..

Hep kendimizi güzel seylere odaklamaliyiz :)

Tamam izlicem canım sağol

Back