Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende aynısını yaptım başladığımda kriz tutarsa 1 parça yerim dedim ama şükür hala zulada dokunmadımBugün şeker orucuna başlayıp evde bulunsun diye bitter çikolata almama ne demeli kızlar
Ah ceru ah
acaba tarcinli süt mü denesen, sekeri dengeledigi icin tatli ihtiyacini kapiyo diyollaa, bende denemedim henüz:))Bugün şeker orucuna başlayıp evde bulunsun diye bitter çikolata almama ne demeli kızlar
Ah ceru ah
Ay canım yalnız olmadığıma sevindimbende aynısını yaptım başladığımda kriz tutarsa 1 parça yerim dedim ama şükür hala zulada dokunmadım
Evet canım iyi fikir tarçınlı su/süt şeker ihtiyacını dengeleracaba tarcinli süt mü denesen, sekeri dengeledigi icin tatli ihtiyacini kapiyo diyollaa, bende denemedim henüz:))
canim sen deneyimlisin diye biliyorum hatta karbonhidratsiz beslenip bacaklarinin cok inceldigini filan yazmistin yine yaparsın :)Ay canım yalnız olmadığıma sevindim
Kıtlık moduna mı girdim neyse ilk günden yarın belki çöpe atarım geri onları
Yarin tarcin aliyimda hazirda bulunsun. Simdilik kriz mriz yok sükür:)Tarçınlı süt, yada içtiğiniz herhangi bir çaya kabuk tarçın atarsanız tatlı isteğini güzel kesiyor.tavsiye ederim kızlar.
Kriz mıriz yok bunlar beynimizin uydurmasıYarin tarcin aliyimda hazirda bulunsun. Simdilik kriz mriz yok sükür:)
Birde uzmanlar 72 saat gectimi gerisi kolay diyor, beynimi öyle kandiriyorum valla
Evet canım o günlere tekrar dönmek istiyorumcanim sen deneyimlisin diye biliyorum hatta karbonhidratsiz beslenip bacaklarinin cok inceldigini filan yazmistin yine yaparsın :)
Canım 21 günde tamamen siliniyor beyinden bir yemeğin tadıYarin tarcin aliyimda hazirda bulunsun. Simdilik kriz mriz yok sükür:)
Birde uzmanlar 72 saat gectimi gerisi kolay diyor, beynimi öyle kandiriyorum valla
Dogrudur, seker berbat bisey dedigin gibi uyusturucu gibi bagimlilik etkisi var. Sirf cikolatayla gecirdigim günlerim sayisiz benim:) yemek aramazdim onu arardim. Biz kücükken babam saklardi bulur yerdik, artik o kadar baglanmissiniz ki kokusundan buluyosunuz heralde diyoduCanım 21 günde tamamen siliniyor beyinden bir yemeğin tadı
Aynen canım benm de öyle malesefEvet canım o günlere tekrar dönmek istiyorum
Eriyip kalmamıştım resmen en mutluda günlerimdi
Şeker öyle bir şey ki bağımlılık yapıyor bugün yiyeyim bir parça baklava orada kalmıyor ertesi gün ondan sonraki gün canım tekrar tekrar istiyor unutana kadar
Kaymağı H. Cevizini kuzu pirzolayı da çok seviyorum mesela bunlarda öyle olmuyor
Şeker benim için uyuşturucuyla eş değer
Hayat işte.... bugün doktorun yeme dediği şeyler hiç aklıma gelmezken şimdi canım cekiyor buna kaç puan verirsiniz?Bugün şeker orucuna başlayıp evde bulunsun diye bitter çikolata almama ne demeli kızlar
Ah ceru ah
Süpersin ya darısı başımızaKriz mıriz yok bunlar beynimizin uydurması
Ben çok oldu şekeri bırakalı o nedenle çok zorlanmıyorum artık.biraz zaman geçtikçe vücut istemiyor. Zorlanırsanız tarçın ve meyve ile bastırırsın canım.