Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

25 Nisan Çarşamba

C cranial :)
zezeozge
C cerulean 33. Gün

Ben girmeyi unuttum, nasılsınız kızlar? S sekerportakalim minnoş nasıl canım?
Ooo rekorlar mı geliyor acaba canım maşallah ben haftaya eşim izin ayarlamış Hatay tarafına gidicez bir hafta ara vereceğim sonra başlarım hem ramazanda geliyor hazırlık için yemek sitilimi düzenlemem lazım
Uzaklıkta ellerinden öper teyzesi artık evin içinde koşturuyor yetişemiyorum ona :)))
Sen nasılsın canım özledim

Ay yesin minnoşu teyzesi. Çok tatlı çocuk maşallah. Allah analı babalı büyütsün. Hatay’ın yemekleri muhteşem. Tadını çıkar canım.

26 Nisan Perşembe

C cranial :)
zezeozge
C cerulean 34. Gün

Ben Kadir gecesine kadar devam edeceğim. O gün orucu açınca ama bir parça tatlı atacağım ağzıma . Allah nasip ederse
Maşallah çok iyisin canım bende geleyim öyle başlarım bayrama kadar Ramazan yoksa çok tehlikeli her davette tatlı oluyor
Ellerinden öper teyzesi

Maşallah çok iyisin canım bende geleyim öyle başlarım bayrama kadar Ramazan yoksa çok tehlikeli her davette tatlı oluyor
Ellerinden öper teyzesi
Ben de onun yanaklarından . Önüne almalı canım. İftar nerdeyse gece açılıyor. O saatte tatlı çok faydalı değil. bir de insan nasıl başlarsa öyle gidiyor. Baştan disiplini elden birakmıycam

Şeker oruçu listesi 14 mayıs

1. Sekerportakalımm 1. Gün

Bugün baştan tekrar başlayacağım inşallah Sgm burda şeker orucuna başlayabiliriz

benide alın ya insilün direnci var o yüzden kilo veremiyorum

Sizde bugünden başlayarak aramıza katılın ilk sayfayı okuyun tamam derseniz başlayalım
tamam dır diğerleri kolay çikolata sorun olcak sade bakalım ,şerbet yemiyorum zaten sütlü tatlı denk gelirse çayı kahveyi sade içerim gazoz kola bayramdan bayrama içerim bayramda geldi :) limonata kültürüm vardı dondurma onlarada veda edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…