- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
- 133
ahahaha dur su seker orucunda rekor kiralim, jillian serisi ve callaneticsde bitsin sevgili de buluruz sanaayyy sevgili bulsam bu kadar sevinmezdimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahaha dur su seker orucunda rekor kiralim, jillian serisi ve callaneticsde bitsin sevgili de buluruz sanaayyy sevgili bulsam bu kadar sevinmezdimm
Katil katilmasinada nickini okudukca tatli krizine sokarsin bizi Hosgeldin aramizaKızlar yarın ben de katışabilir miyim aranıza? Acilen şekeri bırakmam lazım gün içinde abarta abarta tatlı yiyorummmm çünkü
Malesef haklısın:) sizinleyim yarından itibarenKatil katilmasinada nickini okudukca tatli krizine sokarsin bizi Hosgeldin aramiza
ahahaha söz mü kızzahahaha dur su seker orucunda rekor kiralim, jillian serisi ve callaneticsde bitsin sevgili de buluruz sana
canim düzenli bildirim yapacaksan ekliyim listeye :)Malesef haklısın:) sizinleyim yarından itibaren
merhaba harikasinizz :))Merhaba ben neredeyse 3 aydır üç çay kaşığı bal haricinde hiç şeker tüketmedim,regl dönemimde bile canım tatlı çekmiyor artık.bugünden itibaren beni dahil listeye dahil ederseniz sevinirim.
İyi geceler yada günaydınlar
10 kilo verdim. Biraz spor ve diyetle birlikte.merhaba harikasinizz :))
kilo verdiniz mi bu süreçte sizdeki etkileri nasil oldu
Tabiki de yapıcam:) gün sonunda 1. Gün, 2.gün diye bildirimde bulunacağın değil mi?canim düzenli bildirim yapacaksan ekliyim listeye :)
aynen öyle canim :)Tabiki de yapıcam:) gün sonunda 1. Gün, 2.gün diye bildirimde bulunacağın değil mi?
ben yiyorum yaasakli olanlar ilk sayfada var canimMakarna hamurişleri ekmek yeniyr mu?
evet canim ben duymustum hedefimiz bu teyze gibi olmak hadi bakalim :))kizlar bu resimdeki hanim teyze 70 yasindaymis ve 28 yildir seker tüketmiyomus Carolyn Hartz ismi. Duymusunuzdur belki ben daha yeni rastladim. Demekki neymis oluyormus
Eki Görüntüle 2016872
Bugün inanamıyoeum kendime birçok şeye hayır dedim:) bence bugün n böyle gider 1. Günaynen öyle canim :)
ben yiyorum yaasakli olanlar ilk sayfada var canim