• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Merhaba. Konuyla ilgili biraz bilgi verir misiniz. Siz bayağı kilo vermişsiniz galiba. Sadece şekeri bırakarak mı verdiniz kiloları.
Merhaba, aslında çok kilo vermedim canım. Zar zor 3-5 kilo verdim.

Sırf şekeri kesmeyle kilo verilmiyor. Kilo verme daha meşakkatli bir olay (bence). Ama şeker yiyerek çok hızlı kalıcı kilo alınıyor ;)

Merhaba, aslında çok kilo vermedim canım. Zar zor 3-5 kilo verdim.

Sırf şekeri kesmeyle kilo verilmiyor. Kilo verme daha meşakkatli bir olay (bence). Ama şeker yiyerek çok hızlı kalıcı kilo alınıyor :KK66:
Duku Duku aynen katılıyorum ben şeker yemiyordum ama meyve yiyordum habire o bile ne kadar etki ediyormuş kilo vermem durmuştu mesela şimdi meyve de yesem daha kontrollüyüm.

Duku Duku aynen katılıyorum ben şeker yemiyordum ama meyve yiyordum habire o bile ne kadar etki ediyormuş kilo vermem durmuştu mesela şimdi meyve de yesem daha kontrollüyüm.
Evet canım. Meyveye sağlıklı diyorlar ama günümüz meyvesi bence sağlıklı değil. Kocaman kocaman oluyorlar. 100 gr elmada mesela 12 gr şeker var. Bodur elma 100 gr zaten, normal elma bunun 2.5 katı. Düşünsene bir elma yiyince 30 gr früktoz aldığını. Diğer meyveler daha da şekerli. Yaş hurma mesela. Bir de yine kocaman kocamanlar. :KK66:

Ve meyve beni acıktırıyor. Bence vücüt şekerin hiç bir şekliyle bal edemiyor. Ondan ben meyveden de uzak duruyorum. Onun yerine haşlanmış yumurta, cacık yerim :KK66:

Evet canım. Meyveye sağlıklı diyorlar ama günümüz meyvesi bence sağlıklı değil. Kocaman kocaman oluyorlar. 100 gr elmada mesela 12 gr şeker var. Bodur elma 100 gr zaten, normal elma bunun 2.5 katı. Düşünsene bir elma yiyince 30 gr früktoz aldığını. Diğer meyveler daha da şekerli. Yaş hurma mesela. Bir de yine kocaman kocamanlar. :KK66:

Ve meyve beni acıktırıyor. Bence vücüt şekerin hiç bir şekliyle bal edemiyor. Ondan ben meyveden de uzak duruyorum. Onun yerine haşlanmış yumurta, cacık yerim :KK66:
Bende meyve konusunda artık eskisi gibi değilim seninle konuştuğumuz zamandan beri özellikle orucundan sonra çok mı yemek istiyorum bir dilim ayva ancak yiyorum ama eve almıyorum kendim en iyisi bu bence almayınca yemiyorsun zaten :))

Merhaba kızlar, bugün regl oldum. Hiç iştahım yok. Akşam yemeğini saat dört gibi yiyorum normalde. Henüz yemedim. Mideme sanki bir şey oturdu ;) her gün böyle olsak keşke :D

Merhaba kızlar, bugün regl oldum. Hiç iştahım yok. Akşam yemeğini saat dört gibi yiyorum normalde. Henüz yemedim. Mideme sanki bir şey oturdu :KK66: her gün böyle olsak keşke :KK70:
Aman dikkat et canım yeni hastalık atlattın sıkıntı olmasında böyle hastalıktan değilde
Ben regl oradan önce Tazmanya canavarı kaçıyor içime :)))

A62803E6-368E-4B4D-BB11-11DBBB48D2DA.jpeg

Regl öncesi bende de durumlar böyle oluyor zezeozge zezeozge :D :D

Back