Günaydın canım, nasılsın? Nasıl gidiyor diyet? Ufaklık nasıl, iyi mi? Yerim ben o minik prensesi. Allah bilir ne sevimlidir şimdi o
Valla diyet bıraktığın gibi ama yürüyüş başladım haftada 3 gün gibi yapabilirim diye düşünüyorum canım bebiş görsen sürdü sevmelik canımGünaydın canım, nasılsın? Nasıl gidiyor diyet? Ufaklık nasıl, iyi mi? Yerim ben o minik prensesi. Allah bilir ne sevimlidir şimdi o
Valla diyet bıraktığın gibi ama yürüyüş başladım haftada 3 gün gibi yapabilirim diye düşünüyorum canım bebiş görsen sürdü sevmelik canımakşama kadar oynaşıyoruz
Olsun sonuçta bir süre yemiyorsun ve yeşimin tatlıda öyle abartılı şekilde değil canım :)21 gün dolsun bitter yiycem yine
İyi günler canım, evet.Olsun sonuçta bir süre yemiyorsun ve yeşimin tatlıda öyle abartılı şekilde değil canım :)
Hamdolsun kış geldi pek bebekle çıkamıyorum dışarı evdeyiz akşam oturmalara gidiyoruz yada misafir geliyor:) diyet demeyelimde sağlıklı beslenme diyelim daha çok bunu yapmaya çalışıyorum bir ili gün az yediğimde sütün hemen etkileniyor kızım etkilensin istemiyorum o yüzden sağlıklı beslenmeye devam birde spor yapıyorum o baya iyi oluyor benim için baya faYdası var.İyi günler canım, evet.düşündükçe mutluluk hormonu boşalıyor kanıma zaten. Sen nasılsın? Diyet nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?