Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Nasılsın canım zezeozge ? Bebek ne yapıyor? Minnak papatya
Eşim yurtdışına gitti bizde evde tek kalmayalım diye ablama geldik kalabalık olunca daha güzel em azından zaman geçiyor. Birkaç gün burda kalırız :) iki dişi çıktı kızımın görsentavşan gibi :))) canım

İyi günler canım, aileyle vakit geçirme candır. İyi yapmışsınız, curcunayı kalabalığı ben çok severim. ay yerim o tavşanı yeeeriiimmmm

İyi günler canım, aileyle vakit geçirme candır. İyi yapmışsınız, curcunayı kalabalığı ben çok severim. ay yerim o tavşanı yeeeriiimmmm
Aynen canım zaman ve hayat dolu geçiyor en azından tavşanda fena yaa canım sen nasılsın diyet tam gaz devam dimi

Aynen canım zaman ve hayat dolu geçiyor en azından tavşanda fena yaa canım sen nasılsın diyet tam gaz devam dimi
Ay yerim ben tavşanı. kız çocuklarını çok seviyorum. diyet devam ediyor canım. Yıl sonuna kadar inşallah 4 kg daha veririm. İnsan verdikçe yemeyesi geliyor yemeği

Ay yerim ben tavşanı. kız çocuklarını çok seviyorum. diyet devam ediyor canım. Yıl sonuna kadar inşallah 4 kg daha veririm. İnsan verdikçe yemeyesi geliyor yemeği
Benimdr hep içimde kızım olsun isteği vardı canım hamdolsun ve çok güzel bir duygu inşallah sendr yaşarsı hep hayalim kızım büyüyecek anne kız gezecem öyle olmasında güzel o zaman kırılma noktasını geçmişsin canı

Allah analı babalı büyütsün canım. Allah gönlüne göre vermiş.
İnşallah, şöyle teyzesine veya bana çeken bir kızım olsa ne güzel olur. Bizim ailenin kızları sevimlidir. Arada direniyor tabii vücûd ama o da haklı. Her gün takır takır kilo verse Allah korusun bir hastalık durumunda 10 gün de ölürdük herhalde. Büyük sabır işi bu kilo verme. Ne yapalım artık biz de sabrediyoruz

Amin canım Allah hayırlı evlat versin
Aynen aynen kilo işi zor aslında nasıl bir anda on kilo alamıyorsak bir anda da veremiyor insan bir korıldımı inat herşey ondan sonra halloluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…