Eşim yurtdışına gitti bizde evde tek kalmayalım diye ablama geldik kalabalık olunca daha güzel em azından zaman geçiyor. Birkaç gün burda kalırız :) iki dişi çıktı kızımın görsentavşan gibi :))) canım
İyi günler canım, aileyle vakit geçirme candır. İyi yapmışsınız, curcunayı kalabalığı ben çok severim.Eşim yurtdışına gitti bizde evde tek kalmayalım diye ablama geldik kalabalık olunca daha güzel em azından zaman geçiyor. Birkaç gün burda kalırız :) iki dişi çıktı kızımın görsentavşan gibi :))) canım
Aynen canım zaman ve hayat dolu geçiyor en azından tavşanda fena yaaİyi günler canım, aileyle vakit geçirme candır. İyi yapmışsınız, curcunayı kalabalığı ben çok severim.ay yerim o tavşanı yeeeriiimmmm
Ay yerim ben tavşanı.Aynen canım zaman ve hayat dolu geçiyor en azından tavşanda fena yaacanım sen nasılsın diyet tam gaz devam dimi
Benimdr hep içimde kızım olsun isteği vardı canım hamdolsun ve çok güzel bir duygu inşallah sendr yaşarsıAy yerim ben tavşanı.kız çocuklarını çok seviyorum. diyet devam ediyor canım. Yıl sonuna kadar inşallah 4 kg daha veririm. İnsan verdikçe yemeyesi geliyor yemeği
Allah analı babalı büyütsün canım. Allah gönlüne göre vermiş.Benimdr hep içimde kızım olsun isteği vardı canım hamdolsun ve çok güzel bir duygu inşallah sendr yaşarsıhep hayalim kızım büyüyecek anne kız gezecem öyle olmasında güzel o zaman kırılma noktasını geçmişsin canı
Amin canımAllah analı babalı büyütsün canım. Allah gönlüne göre vermiş.
İnşallah, şöyle teyzesine veya bana çeken bir kızım olsa ne güzel olur. Bizim ailenin kızları sevimlidir. Arada direniyor tabii vücûd ama o da haklı. Her gün takır takır kilo verse Allah korusun bir hastalık durumunda 10 gün de ölürdük herhalde. Büyük sabır işi bu kilo verme. Ne yapalım artıkbiz de sabrediyoruz
Günaydın canım dalgınlıkla demii olsun bence devam edebilirsin bilerek yemedikten sonraAy ben meyve orucu yapıyordum unuttum ya. Bugün bir dilim portakal yedim.
Günaydın canım. Devam ediyorum. Hiç farkına varmadan yedim.Günaydın canım dalgınlıkla demii olsun bence devam edebilirsin bilerek yemedikten sonra
Bende dün sahlep içtim yaa eşimi kıramadım
Afiyet olsun canımBende dün sahlep içtim yaa eşimi kıramadımyani bazen kıyamıyorum yaa bu mevsimde ben nar çok seviyorum oturup onunla uğraşmak tane tane hoşuma gidiyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?