• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Günaydın canım :KK200::KK200: zezeozge zezeozge . Nasılsın? Nasıl gidiyor yılın son günleri? :KK66:
Günaydın canım :KK200::KK200:dün annemin mevlidi vardı baya koşturma geçti hazırlıklar felan şükür geçti
Bugün bende oruç tutum bu sene bebekten tutamamıştım ramazanda dedim ara ara tutayım 30 gün bitmez :KK12:
Bende sabah yürüyüşe gidebildiğim zaman yürüyüşe gidiyorum gidince en az 1 saat yapıyorum
Sen nasılsın sağlıklı beslenme nasıl gidiyor bakalım

Günaydın canım :KK200::KK200:dün annemin mevlidi vardı baya koşturma geçti hazırlıklar felan şükür geçti
Bugün bende oruç tutum bu sene bebekten tutamamıştım ramazanda dedim ara ara tutayım 30 gün bitmez :KK12:
Bende sabah yürüyüşe gidebildiğim zaman yürüyüşe gidiyorum gidince en az 1 saat yapıyorum

Merhaba canım, mevlidinizi Allah kabul etsin. Oruçlarını da :KK66: Tam oruç tutacak vakit aslında, günler kısa. Ben de tutsam hafta sonları nefis terbiyesi olur midem küçülür. İyiyim canım sağol sorduğun için. İyi gidiyor şu şuralar favorim annemin yaptığı turşu. Bu havalarda hele harika oluyor. :KK200::KK200:

Ya çok güzel oluyor valla kurunun yanında felan. Off afiyet olsun:dondurma: canım annenin ellerine sağlık :dua: kışın en güzeli. Güzel dileklerin için sağılasın canım oruç için en güzel zaman bence deneye bilirsin

Yılbaşından sonra yine başlarım ben galiba :))
Canım dün 21 günü tamamladım. Bugün biraz ıslak kek tutukladım ve bir un kurabiyesi yedim. Kendimi kötü hissettim. :confused: Şu günlerde yemeden içmeden soğudum regl dolayısıyla. Fotosentez yapabilsem öyle besleneceğim rahatsız etmesin yemek diye. Canım burnumda çünkü. :KK66: Yarın tekrar başlıyorum şeker orucuna inşallah. :KK200::KK200:

Canım dün 21 günü tamamladım. Bugün biraz ıslak kek tutukladım ve bir un kurabiyesi yedim. Kendimi kötü hissettim. :confused: Şu günlerde yemeden içmeden soğudum regl dolayısıyla. Fotosentez yapabilsem öyle besleneceğim rahatsız etmesin yemek diye. Canım burnumda çünkü. :KK66: Yarın tekrar başlıyorum şeker orucuna inşallah. :KK200::KK200:
Yaa iyi sen yemiyorsun valla ben öncesi Tazmanya canavarına dönüyorum :deli:
Aferin valla sana:KK200: imrendim şeker yememeye alışınca sanki artık yemiyorum gibi elim şekerli seylere gitmiyor mesela düşünmüyorum artık sanki beynim de alıştı benim

Back