Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım, nasılsın? Nasıl gidiyor diyet? Ufaklık nasıl, iyi mi? Yerim ben o minik prensesi. Allah bilir ne sevimlidir şimdi o
Valla diyet bıraktığın gibi ama yürüyüş başladım haftada 3 gün gibi yapabilirim diye düşünüyorum canım bebiş görsen sürdü sevmelik canımGünaydın canım, nasılsın? Nasıl gidiyor diyet? Ufaklık nasıl, iyi mi? Yerim ben o minik prensesi. Allah bilir ne sevimlidir şimdi o![]()
Valla diyet bıraktığın gibi ama yürüyüş başladım haftada 3 gün gibi yapabilirim diye düşünüyorum canım bebiş görsen sürdü sevmelik canımakşama kadar oynaşıyoruz
![]()
Olsun sonuçta bir süre yemiyorsun ve yeşimin tatlıda öyle abartılı şekilde değil canım :)21 gün dolsun bitter yiycem yine![]()
İyi günler canım, evet.Olsun sonuçta bir süre yemiyorsun ve yeşimin tatlıda öyle abartılı şekilde değil canım :)![]()
Hamdolsun kış geldi pek bebekle çıkamıyorum dışarı evdeyiz akşam oturmalara gidiyoruz yada misafir geliyor:) diyet demeyelimde sağlıklı beslenme diyelim daha çok bunu yapmaya çalışıyorum bir ili gün az yediğimde sütün hemen etkileniyor kızım etkilensin istemiyorum o yüzden sağlıklı beslenmeye devam birde spor yapıyorum o baya iyi oluyor benim için baya faYdası var.İyi günler canım, evet.düşündükçe mutluluk hormonu boşalıyor kanıma zaten.
Sen nasılsın? Diyet nasıl gidiyor
![]()