• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Günaydın canım, nasılsın? Nasıl gidiyor diyet? Ufaklık nasıl, iyi mi? Yerim ben o minik prensesi. Allah bilir ne sevimlidir şimdi o :KK200::KK200::KK200:
Valla diyet bıraktığın gibi ama yürüyüş başladım haftada 3 gün gibi yapabilirim diye düşünüyorum canım bebiş görsen sürdü sevmelik canım :KK15: akşama kadar oynaşıyoruz :KK68::KK68:

İyi günler canım, evet. :KK66: düşündükçe mutluluk hormonu boşalıyor kanıma zaten. :KK66: Sen nasılsın? Diyet nasıl gidiyor :KK200::KK200:
Hamdolsun kış geldi pek bebekle çıkamıyorum dışarı evdeyiz akşam oturmalara gidiyoruz yada misafir geliyor:) diyet demeyelimde sağlıklı beslenme diyelim daha çok bunu yapmaya çalışıyorum bir ili gün az yediğimde sütün hemen etkileniyor kızım etkilensin istemiyorum o yüzden sağlıklı beslenmeye devam birde spor yapıyorum o baya iyi oluyor benim için baya faYdası var.:KK49:
Sen nasılsın :KK200:nasıl gidiyor. Hedefine çok yok senin canım. Keyfin nasıl:KK200:

Back