• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Nasılsın canım zezeozge zezeozge ? Bebek ne yapıyor? Minnak papatya :KK66:
Eşim yurtdışına gitti bizde evde tek kalmayalım diye ablama geldik kalabalık olunca daha güzel em azından zaman geçiyor. Birkaç gün burda kalırız :) iki dişi çıktı kızımın görsentavşan gibi :))) canım

Eşim yurtdışına gitti bizde evde tek kalmayalım diye ablama geldik kalabalık olunca daha güzel em azından zaman geçiyor. Birkaç gün burda kalırız :) iki dişi çıktı kızımın görsentavşan gibi :))) canım
İyi günler canım, aileyle vakit geçirme candır. İyi yapmışsınız, curcunayı kalabalığı ben çok severim. :KK66: ay yerim o tavşanı yeeeriiimmmm :KK200::KK200:

İyi günler canım, aileyle vakit geçirme candır. İyi yapmışsınız, curcunayı kalabalığı ben çok severim. :KK66: ay yerim o tavşanı yeeeriiimmmm :KK200::KK200:
Aynen canım zaman ve hayat dolu geçiyor en azından tavşanda fena yaa:KK200::KK19: canım sen nasılsın diyet tam gaz devam dimi

Ay yerim ben tavşanı. :KK36: kız çocuklarını çok seviyorum. :KK75: diyet devam ediyor canım. :KK73:Yıl sonuna kadar inşallah 4 kg daha veririm. İnsan verdikçe yemeyesi geliyor yemeği
Benimdr hep içimde kızım olsun isteği vardı canım hamdolsun ve çok güzel bir duygu inşallah sendr yaşarsı :dua: hep hayalim kızım büyüyecek anne kız gezecem:KK68: öyle olmasında güzel o zaman kırılma noktasını geçmişsin canı :sampiyon:

Benimdr hep içimde kızım olsun isteği vardı canım hamdolsun ve çok güzel bir duygu inşallah sendr yaşarsı :dua: hep hayalim kızım büyüyecek anne kız gezecem:KK68: öyle olmasında güzel o zaman kırılma noktasını geçmişsin canı :sampiyon:
Allah analı babalı büyütsün canım. Allah gönlüne göre vermiş. :KK200::KK200:
İnşallah, şöyle teyzesine veya bana çeken bir kızım olsa ne güzel olur. Bizim ailenin kızları sevimlidir. Arada direniyor tabii vücûd ama o da haklı. Her gün takır takır kilo verse Allah korusun bir hastalık durumunda 10 gün de ölürdük herhalde. Büyük sabır işi bu kilo verme. Ne yapalım artık ;) biz de sabrediyoruz :KK200::KK200:

Allah analı babalı büyütsün canım. Allah gönlüne göre vermiş. :KK200::KK200:
İnşallah, şöyle teyzesine veya bana çeken bir kızım olsa ne güzel olur. Bizim ailenin kızları sevimlidir. Arada direniyor tabii vücûd ama o da haklı. Her gün takır takır kilo verse Allah korusun bir hastalık durumunda 10 gün de ölürdük herhalde. Büyük sabır işi bu kilo verme. Ne yapalım artık :KK66: biz de sabrediyoruz :KK200::KK200:
Amin canım :KK200::KK200: Allah hayırlı evlat versin :anne:
Aynen aynen kilo işi zor aslında nasıl bir anda on kilo alamıyorsak bir anda da veremiyor insan bir korıldımı inat herşey ondan sonra halloluyor :eğlence:

Back